رفتن به مطلب

Tekken بازای حرفه ای بیان؟؟؟

ogre22
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من که به غیر دسته سگا اونم از اون کوچیکا با هیچ دسته دیگه نمیتونم بازی کنم چون با اون دستهای بزرگ a,bمیشهx.وb,cمیشه z کمی سخته

لینک به دیدگاه

اینا تو انبار بودن.یادش بخیر :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

لینک به دیدگاه

دو صد گفته نماند همچو نیم عمل اقا (hamid 5566) من حریف تیکنم مورتال نه اگه انلاینی یا پیشنهادی داری واس تیکن بازی بفرما؟؟؟ دوستمون شهریارم واس انلاین یکی دو تا لینک گذاش اما نکارید؟ باز هرکی هر پیشنهادی داره بفرماد؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خداییش میخوام پست بزنم ... یاد اصطلاح «مایل حرفه ای» میفتم از خنده سیستمم ریست میشه ! =)) :laughing:

بگذریم. منم کاراکتر محبوبم King هست که از قدیمی هاست ، به همه فناشم مسلتم ولی تو بازی PvP خوب نمیتونم باهاش کارکنم چون کنده کمی و معمولا حریف ها از من قویترن باخت میدم ولی هرکی بازیمو میبینی خوشش میاد . کلا چون تکنیکای کینگ از همه بیشتره و هر ننه قمری هم نمیتونه باهاش کار کنه خیلی باهاش حال میکنم . :x

از اسمش معلومه کارش چیه ... کینگه ! میفهمی ؟ KING :Not Worthy: 

King_Tekken_6.jpg

لینک به دیدگاه

خداییش میخوام پست بزنم ... یاد اصطلاح «مایل حرفه ای» میفتم از خنده سیستمم ریست میشه ! =)) :laughing:

بگذریم. منم کاراکتر محبوبم King هست که از قدیمی هاست ، به همه فناشم مسلتم ولی تو بازی PvP خوب نمیتونم باهاش کارکنم چون کنده کمی و معمولا حریف ها از من قویترن باخت میدم ولی هرکی بازیمو میبینی خوشش میاد . کلا چون تکنیکای کینگ از همه بیشتره و هر ننه قمری هم نمیتونه باهاش کار کنه خیلی باهاش حال میکنم . :x

از اسمش معلومه کارش چیه ... کینگه ! میفهمی ؟ KING :Not Worthy: 

King_Tekken_6.jpg

اصلا مایل حرفه ای خوب اومدی 

اصلا مردم از خنده 

یادته یه زمون میگفتن با گینگ میخای فلج کنی قبول نیس یاد اون دوران افتادم :)))))))  =))

میخام پیشی کوچولوتو حالشو بگیرم 

حریفی؟؟؟؟؟؟؟؟/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والله. هرکس تو جمع خودش اصطلاحات خودشو داره ، دلیل نمیشه که کسی معنی اون اصطلاح رو ندونه پس نوبه . ما نمیگیم مایل حرفه ای ، میگیم «خیز» . شاید یکی دیگه بگه تو شیکم رفتن و ... . بنده خودم برای Jin یه اصطلاح دارم میگم «دل درد» ، فنی که یه لگ سادس ولی حریف رو Stun میکنه به سمت عقب و زمین گیر میشه . طرف اومده به Backdrop کینگ میگه «بار انداز» اینم قیافه منه :| .

فلج رو نشنیده بودم انصافا :laughing: با نمک بود !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

فایتینگ بازا یه یادی هم از سولیج بکنید 

لینک به دیدگاه

سلام

فایتینگ بازا یه یادی هم از سولیج بکنید 

راستش اولین باره اسمشو شنیدم

لینک به دیدگاه

والله. هرکس تو جمع خودش اصطلاحات خودشو داره ، دلیل نمیشه که کسی معنی اون اصطلاح رو ندونه پس نوبه . ما نمیگیم مایل حرفه ای ، میگیم «خیز» . شاید یکی دیگه بگه تو شیکم رفتن و ... . بنده خودم برای Jin یه اصطلاح دارم میگم «دل درد» ، فنی که یه لگ سادس ولی حریف رو Stun میکنه به سمت عقب و زمین گیر میشه . طرف اومده به Backdrop کینگ میگه «بار انداز» اینم قیافه منه :| .

فلج رو نشنیده بودم انصافا :laughing: با نمک بود !

فلج (جهت پایین میگرفتی بعد دایره ضربدر با هم میزدی ) خواستم بدونی کدومو میگن 

یه دوستیم دارم اونم خیلی king وارده

من تیکن 3 (ogre) بعدا paul و jin 

حیف تیکن انلاین نداره  :(

لینک به دیدگاه

یکی این کمبات رو یک کاریش بکنه کفیدیم بابا!حریف میخوام!

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

لینک به دیدگاه

متاسفانه دوستان جازدن شایدم رفتن تمرین :laughing:  البته ترسم داره

لینک به دیدگاه

به عشق شما ریختم رو گوشیم.

LOL

واقعا یه دونه ای میلاد جون دردونه ای عزیز جون @};- @};- @};-

راستی اگه کتک خورت ملسه بگو بریم انلاین بزنیم =))

لینک به دیدگاه

بشین بینیم بآ.

رو دست من تیکن بلند نشده.

:D  :D  :D  :D  :D  :D

:Not Worthy: :Not Worthy: :Not Worthy:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...