رفتن به مطلب

روشن نشدن سیستم

Eisenberg
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من نمی دونم چی شده کیس رو یه بارباز کردم dvd rw وارد کردم  برق ساتا وکابلشو وصل کردم سیستم روشن شد اما dvd rw شنسایی نکرد بعد امدم کابل ساتا عوض کردم دیگه سیستم  روشن نشد یه باریم بالای کیس که دست گزاشتم منو برق گرفت خیلی ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید 

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

روشن نشدن منظورتون کلا هست یا بوقی تصویری چیزی داره؟

سیستم خاموش بود که وقتی کابلهارو زدین؟

ببنید همه کابلها وصله؟

اگه حل نشد کابل برق و سریال دی وی دی رو جدا و تست کنید.

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

درود

احتمالا اتصالی کرده ومشکل خاصی نیست.همونطور که دوست عزیزم گفتن کابل برق رو جدا کنید به مدت چند ثانیه دوباره بزنید سرجاش وتست کنید احتمال زیاد درست میشه اگه نشد از روی مین سیستم رو روشن کنید اگه روشن نشد بایه پاور دیگه تست کنید اگه نشد مینتون مشکل پیدا کرده

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

سیستم نو هست

اتصالی نو ودست دوم حالیش نیست.چقدر کارایی که گفتم کردین؟چیکارا کردین؟

لینک به دیدگاه

بغل لن یه چراغ روش میشه وموس وکیبرد هم روشن میشن ولی خود سیستم اصلا 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز کلیه وسایل (ماوس دی وی دی) هرچی که هست رو جدا کن-فقط مادربرد - هارد-سی پی یو -رم -گرافیک و طبعا پاور -اگه درست نشد احتمالا کابلی رو درست وصل نکردی یا اتصال داره-ضمنا ممکنه کلید روشن کردن هم درست وصل نشده باشه

فن سی پی یو هم نمیچرخه؟بوق چطور؟

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

نخیر فن سی پیو نمی چرخه  بوق هم نه  موس وکیبرد جدا کردم و کلید روشن کردن هم تا این دوروزه کار میکرده اتصال باید چطوری چک کنم

لینک به دیدگاه

نخیر فن سی پیو نمی چرخه  بوق هم نه  موس وکیبرد جدا کردم و کلید روشن کردن هم تا این دوروزه کار میکرده اتصال باید چطوری چک کنم

اول اتصالات رو چک کن برق 24پین مادربورد رو چک کن درست جابزن همچنین برق سی پی یو ببین لق نباشه.واسه اتصالی باید مین رو بیاری بیرون سیستمو اسمبل کنی.

لینک به دیدگاه

یعنی دوباره باید از اول سیستممو اسمبل کنم یه چیز دیگه از تو پاور بوی سوختگی پلاستیک میاد ولی چک کردم هیچ خازن سوخته ای پیدا نکردم

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

یه پاور دیگه گیر بیار تست کن اول حتما

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشکل از پاور هست اصلا شک نکن احتمالا جریان برق 5.5v قطع شده اگر گارانتی داره ببر عوضش کن دیگه با این پاور روشنش نکن شاید به سیستم اسیب بزنه

لینک به دیدگاه

پاور وکل سیستم از همین لیون خریدم وپاورم RaidMax RX-850AE 80Plus Gold حالا نمی دونم گارانتیش چیه کارت گارانتی همراهش نبود رو پاورم نمی دونم چیزی ننوشته بود 

لینک به دیدگاه

با اجازه

این مشکل شما میتونه خیلی دلیل ها داشته باشه ولی دلایل عمدش یا از مادربورد شما هستش یا از پاور یا کابل برق شما برا اینکه اطمینان حاصل کنید میتونید چند روش زیر رو انجام بدید

1-بایووس مادربوردتونو ریسیت کنید

2-جامپرهای مادربوردتو جا عوضض کن COMS اگه اشتباه نکنم نوشته اونارو عوض کن یا کلا جامپر هارو از مادربورد خارج کن بعد تستش کن.

3-سیستمتو از روی یه پاور دیگه تست کن 

کابلهاتو هم عوض کن 

بعضی وقتها ممکنه از اتصالی مکانی که کیس روش هست این مشکل پیش بیاد برا همین کیس رو توی یه مکان دیگه هم تست کنید ایشالله جواب بگیرید

لینک به دیدگاه

یه کلیر سیموس جامپری کنید احتمالا  درست شه بعضی وقتها رطوبت  دست باعث سوختم ترانزیستورایه کارت گرافیک میشه و اجازه استارت نمیده به سیستم-یا فقط 24پین و 4پین مادربرد وصل کن و بقیه کابلهای پاور جدا کن 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...