رفتن به مطلب

نوستالوژیک !

A_M_D
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

هر موقع عکسی / فیلمی / خلاصه چیزی که مربوط به قصه های مجید باشه

تنم به لرزه می افته / جمعه ها میداد و منم شنبه زنگ اول ورزش - دوم عربی و سوم ریاضی بودش ( اول راهنمایی ) عربی که کلاً تعطیل بودم و نمرم بین 13 تا 16 بودش / ریاضی هم آق معلمه فقط خارج از کتاب تمرین می گفت و هیچکس حل نمیکرد بعدش فحشمون میداد -_- -_-

اوه اوه عجب روزگاری گذروندم :-S :-S

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هیچی بد تر از این نبود زنگ اول یا دوم ورزش داشته باشی :|

زنگ اول که زمستون چوب میشدی از سرما توپ هم میخورد تو صورت که دیگه o:-)

زنگ دوم هم همیشه برای تعویض لباس وقت کم میوردی ناظم بهت گیر میداد #-o  ، تازه اگه زنگ بعدش امتحان داشتی میشستی اونو میخوندی زنگ ورزشت نابود میشد  :-w

ویرایش شده توسط Mahyar_Curious
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوران مدرسه و تحصیل که خودش تمام خاطرس ...

اون تیله بازی کشته منو چقدر تیله بردم همه بچه ها محل هر روز تیله می خریدن میاوردندمه خونمون یه چاله خوب بود،خخخخخ، منو داداشمم بقول این ورزشیا بازی درخانه همش انجام میشد وارد بودیم ...

بعد یمدت کارتای فوتبالی بازی می کردیم... یا بادست میزدیم روشون هرچی بر میگشت مال تو میشد یا رنگ لباس بازی می کردیم... یگونی کارت دارم هنوز از قدیما  :laughing:

بعضیا با دمپایی میزدن، ما بازی نمی کردیم استهلاک داشت کارتا خراب میشد... =))

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

آقا ما هم دوران نوستالژی داشتیم

ما فراموش نشیم   یادش بخیر

post-13114-0-78368200-1412849328_thumb.jpg

post-13114-0-36321100-1412849336_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

کسی با این خاطره داره ؟ :D =)) یادش بخیر چه حالی میکردیم قدیما با این :D

من از این ها داشتم.....

اون تانک بازیش به اندازه Call of duty بهم حال میداد....

لینک به دیدگاه

به نظر من اونقدر که ماها از بازی و بازی کردن لذت میبردیم الان کمتری کسی لذت میبره ...

اونموقع خودمونو میکشتیم تا نمره خوب بگیریم تا بابامون برامون سگا و میکرو بگیره ...

آخ آخ آخ یادتونه قدیما شناسنامه میدادیم به کلوپی ها و فیلم و ویدئو رو لای چادر و روزنامه پیچ و از کوچه های خلوت و تند و تند میاوردیم خونه و شب مثلا جن گیر و بروس لی و اینا رو می دیدیم ؟؟؟

عاشق اون دورانم ...ضبط های کاست خور و نوار های داریوش و ابی  و ....

لینک به دیدگاه

سلام خوب اینم یه تست خوب واسه سن !

post-17083-0-96461400-1412881960_thumb.jpg

دوستان عزیز بگید این دوتا وسیله چه رابطه منطقی با هم دارن !؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خوب اینم یه تست خوب واسه سن !

attachicon.gifdownload.jpg

دوستان عزیز بگید این دوتا وسیله چه رابطه منطقی با هم دارن !؟

درود داداش ،

با اون خودکار میکردیم توی کاست میچرخوندیم تا نوار رو برگردونیم .

لینک به دیدگاه

سلام کسی نمیدونه این چیه ؟

کسی با اینا کار نکره !؟

post-17083-0-85704300-1412762804.jpg

من خیلی سنم به این چیزا قد نمیده....ولی یه چیزایی یادمه.یادمه برنامه نویسی که می کردن میدادن به دستگاه اون هم یه همچین کاغذی بهشون میداد.حکم فایل EXE رو داشت:D

درست گفتم؟!:)

استارتر عزیز درست گفتم؟!
لینک به دیدگاه

63096_199.jpg

46925_262.jpg

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

اولی رو که یادمه خیلی زیاد  ... بچه که بودم نوارها رو میکشیدم بیرون و دوباره با خودکار بیک میچرخوندم ...خیلی حال میداد جزو سرگرمی هام بود ...

دومی هم که باید حلقه هارو با فشار دادن دکمه هه مینداختی توی میله ها ...همیشه بچه که بودم میخواستم ببینم توی این چه خبره آخرسر یه دونش رو باز کردم و چیز خاصی توش نبود ...

سومی هم که انگشتر آبپاشه ...اونموقع که تازه اومده بود از اینا خرید و فروش میکردم ...دونه ای 50 تومن میخریدم و دونه ای 300 تومن میفروختمشون ...

اونیکی هم سوت بلبلیه دیگه ...

یادشون بخیر ... کجایی ای جوونی ...خخخخخخخ هرکی ندونه فک میکنه ما حالا چند سالمون هست =)) =)) =)) =)) =)) =))

ویرایش شده توسط MAHDI_VAMPIRE
لینک به دیدگاه

استارتر عزیز درست گفتم؟!

سلام

اینا کارت پانچ هستند قبلا وقتی میخواستی برنامه بنویسی واسه کامپیوترهای بزرگ برنامه رو روی این کارتها پانچ میکردیم هر کارت یک خط برنامه بود سوراخهای روی کارت با ماشین پانچ مشخص میکرد این یک خط با حداکثر 80 ستون توش چی نوشته

مثلا یه برنامه 100 خطی میشد 100 تا کارت

ترتیب کارتها مهم بود !

این دسته کارت رو میدادی به اپراتور  اون همه رو جمع میکرد میذاشت توی دستگاهی به اسم کارت خوان دستگاه کارت به کارت میخواند و  برنامه رو وارد کامپیوتر میکرد کامپیوتر برنامه رو کامپایل میکرد و ارورها رو رو کاغذ چاپ میکرد !

حالا باز کارتها رو میگرفتی و پرینت رو بعد  برنامه رو اصلاح میکردی و دوباره از اول !

تا جایی که برنامه کامپایل میشد  بعد برنامه اجرا میشد و خروجیش چاپ میشد و نتیجه برنامه  رو میدیدی

این مال دوره قبل از ما بود اما وا که وارد داشنگاه شدیم  چند بار اینجوری برنامه نوشتیم تا بدونیم قدر برنامه  نویسی امروز رو !

لینک به دیدگاه

استارتر عزیز درست گفتم؟!

سلام

اینا کارت پانچ هستند قبلا وقتی میخواستی برنامه بنویسی واسه کامپیوترهای بزرگ برنامه رو روی این کارتها پانچ میکردیم هر کارت یک خط برنامه بود سوراخهای روی کارت با ماشین پانچ مشخص میکرد این یک خط با حداکثر 80 ستون توش چی نوشته

مثلا یه برنامه 100 خطی میشد 100 تا کارت

ترتیب کارتها مهم بود !

این دسته کارت رو میدادی به اپراتور اون همه رو جمع میکرد میذاشت توی دستگاهی به اسم کارت خوان دستگاه کارت به کارت میخواند و برنامه رو وارد کامپیوتر میکرد کامپیوتر برنامه رو کامپایل میکرد و ارورها رو رو کاغذ چاپ میکرد !

حالا باز کارتها رو میگرفتی و پرینت رو بعد برنامه رو اصلاح میکردی و دوباره از اول !

تا جایی که برنامه کامپایل میشد بعد برنامه اجرا میشد و خروجیش چاپ میشد و نتیجه برنامه رو میدیدی

این مال دوره قبل از ما بود اما وا که وارد داشنگاه شدیم چند بار اینجوری برنامه نوشتیم تا بدونیم قدر برنامه نویسی امروز رو !

دیدی گفتم دیدی گفتم!

البته واقعیتش اینا به سن بچه های فروم نمیخوره این هارو پدرم که دهه ۶۰ دانشگاهش تموم شده برام تعریف کرده و گرنه زمان ما (ینی الان:lol:)که ابر کامپیور داریم.:D

لینک به دیدگاه

وااای یادش بخیر اولی که مایکل جکسونه با رقصاش و کلاش مخصوصا مرحله ی زامبی هاش

دومی هم همیشه با داداشم بازی میکردمتوی این بازی مرحله ی قطارش از همه سخت تر بود ...اسمش رو دقیقا یادم نیست ولی صحنه های بازی رو کاملا یادمه ...

بابا این نوستالوژیک رو منحل کنین وگرنه آدم وسوسه میشه بره دوباره این کنسول هارو بخره و بشینه صبح تا شب بازی کنه ...

لینک به دیدگاه

دومی هم همیشه با داداشم بازی میکردمتوی این بازی مرحله ی قطارش از همه سخت تر بود ...اسمش رو دقیقا یادم نیست ولی صحنه های بازی رو کاملا یادمه ...

بابا این نوستالوژیک رو منحل کنین وگرنه آدم وسوسه میشه بره دوباره این کنسول هارو بخره و بشینه صبح تا شب بازی کنه ...

ما که نیازی به کنسول نداریم:D:D

از همون بدو تولد پی سی باز بودیم.:wub:

لینک به دیدگاه

درود بر شما

چرا کنسول بخرین؟ مایل باشین شبیه ساز NES - SEGA - PS1 رو دارم رو ویندوز + 1400 تا بازی میکرو و سگا تقدیمتون میکنم

لینک به دیدگاه

درود بر شما

چرا کنسول بخرین؟ مایل باشین شبیه ساز NES - SEGA - PS1 رو دارم رو ویندوز + 1400 تا بازی میکرو و سگا تقدیمتون میکنم

کلن فک کنم همه ی بازی هایی که دارید روی یه سی دی جا میشه تازه یکمش اضافه هم میمونه....۱۴۰۰ تا بازی!:D
لینک به دیدگاه

کلن فک کنم همه ی بازی هایی که دارید روی یه سی دی جا میشه تازه یکمش اضافه هم میمونه....۱۴۰۰ تا بازی! :D

روی 2 عدد CD یا یک DVD معمولی حجم کلی این برنامه ها 1.25 گیگ هست

بازی کرش بندیکوت 2 و 3 و ماشینی هم دارم :)

قابل توجه دوستان رام بازیهای میکرو یا همون NES رو روی گوشیهای NEC Game چینی بریزین احتمال اجرا شدن رو دارن

لینک به دیدگاه

نه دیگه نگرفتین ...خودمم بلدم اینکارا رو انجام بدم ولی اصل حال ومزه اش اینه که با این کنسول ها و با دسته های خودش این بازیا رو تو تلوزیون انجام بدی ...

چه حالی میده بازی های قدیمی و چیپس و پفک و تنقلات با بچه ها ... :D :D :D :D :D  فکرمو مشغول کرده ... :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

لینک به دیدگاه

من که از موقعه ای که یادم وجود داشتم PS1 هم داشتم (تقریبا 2 سالگی فکر کنم) اولین بازیمم tarzan بود . با داداشم کشتی کج بازی میکردم می باختم لجم می گرفت بهش می گفتم عیب نداره بجاش من زورم بیشتر یه دونه می خوابوندم تو صورتش  :laughing: بعد فن گره پا که مال The Rock بود رو روش میرفتم البته( تو سن 5 یا 6 ساگی) چه حالی میداد. رزیدنت اویل 2 رو خردیم یه هفته عین خر زخمی می ترسیدیم. از 7 سالگی PC داشتم که ترکوندمش یادمه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام این چیه !؟

attachicon.gifdownload (1).jpg

رو کمودور 64 بازیش کردم 5 ابتدایی یا اول راهنمایی بودم . The Last Ninja

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...