رفتن به مطلب

خرید موس بی سیم راهنمای کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من به یک موس بی سیم لازم دارم که حدود 4 متر فاصله جواب بده 

این موس ها باطریشون چند ماه بدون مشکل کار میکنه ؟ برای استفاده 10 ساعت در روز؟

کسی هست استفاده کرده باشه شدید به راهنمایی نیازمندم 

ممنون از همه  :x  @};-

http://lioncomputer.ir/product/4201/Logitech+Wireless+Mouse+M165/#prettyPhoto

http://www.digikala.com/Product/DKP-14965/Logitech-M185-Wireless-Mouse/%D9%85%D8%A7%D9%88%D8%B3-%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D9%84%D8%A7%D8%AC%DB%8C%D8%AA%DA%A9-M185

لینک به دیدگاه

برای 10 ساعت در روز موس بی سیم پیشنهاد نمی شه چون در بهترین حالت برای 10 ساعت در روز باید فکر شارژ در 5-6 روز باشید

لینک به دیدگاه

برای 10 ساعت در روز موس بی سیم پیشنهاد نمی شه چون در بهترین حالت برای 10 ساعت در روز باید فکر شارژ در 5-6 روز باشید

سلام دوست گرامی

تجربه کارکرد با موس ها بیسیم دارید؟ قیمت بالا 60 تومان؟  

باتشکر

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی

باتشکر

بله عزیز با بهترین موس های بی سیم دنیا کارکردم همه مشکل باتزی دارن مخصوصا در 4G و 3G که دیگه بیداد می کنه

البته دو تا باطری شارژی خوب با یک شارژ داشته باشید هر چند روز یک بار شب ها بزارید شارژ هیج مشکلی نخواهد بود

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی

باتشکر

.

سلام دوست عزیز

من با تعدادی از موس های بیسیم کار کردم. از A4THech  و Logitech و Razer  و....

شما اول نوع کاربری تون رو مشخص کنید.   گیم؟   ویرایش عکس و CAD؟   کاربری های روزانه ؟

در ضمن اینم باید بگم که در ضمینه نگه داشتن شارژ و مدیریت انرژی تو موس های بیسیم؛ Logitech پیشتازه.

Logitech از تکنولوژی های مختلفی تو این زمینه اسفاده می کنه. یکی از این فناوری ها "Invisible Optic" هست که حتی وقتی که

موس شما روشن هست شما هیچ نوری در پشت موس(قسمت اپتیک) نمیبینید

25567336702546952909.jpg

اکثر موس های بسیم  logitech که در دسته استفاده روزمره قرار می گیرند بین 6ماه تا 18ماه با یک باتری قلمی AA دووم میارند که این زمان فوق العاده است

18months of fun 

With up to 18 months of battery life, it’s so hassle free you might just forget it runs on batteries43772367820910538438.png

اخیراً logitech موس بیسیم مدل M320 رو معرفی کرده که تا دوسال شارژ نگه میداره

96405149293017260969.jpg

53698825188564977960.gif

.

ویرایش شده توسط Mamall
لینک به دیدگاه

.

سلام دوست عزیز

من با تعدادی از موس های بیسیم کار کردم. از A4THech  و Logitech و Razer  و....

شما اول نوع کاربری تون رو مشخص کنید.   گیم؟   ویرایش عکس و CAD؟   کاربری های روزانه ؟

در ضمن اینم باید بگم که در ضمینه نگه داشتن شارژ و مدیریت انرژی تو موس های بیسیم؛ Logitech پیشتازه.

Logitech از تکنولوژی های مختلفی تو این زمینه اسفاده می کنه. یکی از این فناوری ها "Invisible Optic" هست که حتی وقتی که

موس شما روشن هست شما هیچ نوری در پشت موس(قسمت اپتیک) نمیبینید

25567336702546952909.jpg

اکثر موس های بسیم  logitech که در دسته استفاده روزمره قرار می گیرند بین 6ماه تا 18ماه با یک باتری قلمی AA دووم میارند که این زمان فوق العاده است

18months of fun 

With up to 18 months of battery life, it’s so hassle free you might just forget it runs on batteries43772367820910538438.png

اخیراً logitech موس بیسیم مدل M320 رو معرفی کرده که تا دوسال شارژ نگه میداره

96405149293017260969.jpg

53698825188564977960.gif

.

سلام دوست گرامی در مورد این تکنولوژی جدید شنیدم موس ها اولیه مصرف باطری خیلی بالای داشتن 

در مورد موس ها جدید Logitech اطلاعات خاصی ندارم اما به علت کمبود جا باید از موس ها بی سیم استفاده کنم 

به نظرتون این موس ها تا 70 تومن حداقل 3 ماه یک بار باطری لازم داره

http://www.digikala.com/Product/DKP-36808/Rapoo-7100p-Wireless-Optical-Mouse/%D9%85%D8%A7%D9%88%D8%B3-%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D9%88-%D8%A7%D9%BE%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D9%BE%D9%88-%D9%85%D8%AF%D9%84-7100p

لینک به دیدگاه

با سلام

لطف کنید این سوال رو جواب بدید تا بهتر راهنمایی تون کنم
شما نوع کاربری تون رو مشخص کنید.   گیم؟   ویرایش عکس و فیلم و CAD؟   کاربری های روزانه ؟

اگر مورد استفاده دیگه ای هست خودتون بفرمایید.

ویرایش شده توسط Mamall
لینک به دیدگاه

با سلام

لطف کنید این سوال رو جواب بدید تا بهتر راهنمایی تون کنم

شما نوع کاربری تون رو مشخص کنید.   گیم؟   ویرایش عکس و فیلم و CAD؟   کاربری های روزانه ؟

اگر مورد استفاده دیگه ای هست خودتون بفرمایید.

سلام ببخشید نت گیر کرد دیر جواب دادم

بیشتر برای کارهای روز مره مشاهده صفحات اینترنت و البته تایپ با کیبورد مجازی از طریق موس هست  به علت کمبود فضا موس بی سیم نیاز هست

این موس برای یک نویسنده هست گاهی با کیبورد مجازی تایپ میکنه 

ممنون از پاسخ 

لینک به دیدگاه

سلام ببخشید نت گیر کرد دیر جواب دادم

بیشتر برای کارهای روز مره مشاهده صفحات اینترنت و البته تایپ با کیبورد مجازی از طریق موس هست  به علت کمبود فضا موس بی سیم نیاز هست

این موس برای یک نویسنده هست گاهی با کیبورد مجازی تایپ میکنه 

ممنون از پاسخ 

سلام دوست عزیز

همون طور که گفتم موس های بیسیم Logitech که برای کار های روزمرهتولید میشن تو زمینه شارژ خیلی خوب هستند

درباره  اون لینکی هم که که گذاشتید باید بگم موس خوبی نیست و تولید کننده اش ناشناسه

من دو مدل از موس های Logitech که قیمتی بین 46 تا 65هزار تومان دارند رو بهتون پیشنهاد می کنم 

اولی مدل  m185  که خودم هم این موس و همین الان استفاده می کنم به نظرم واسه دست کوچیکه

04257348089324530488.png

دومین گزینه: مدل M325  (این موس نسبت به قبلی کمی بزرگتره و اسکرل ش بهتر طراحی شده و البته رنگ های متنوعی داره)

63698808375748873659.jpg

در ضمن باید خدمتتون عرض کنم که این مدل ها با گارانتی آواژنگ عرضه میشه و تو بازار رضا چند تا مغازه هستند

یه مغازه هم که تو پاساژ کامپیوتر ایران طبقه همکف(از در اصلی که وارد میشین انتهای راهرو دست چپ)

.

ویرایش شده توسط Mamall
لینک به دیدگاه

من هم تو مغازه اول A4THech داشتم و این مدل رو استفاده میکردم که زمان نگه داری باطریش بد نبود قابل قبول بود اما از موقعی که Logitech گرفتم تفاوت مدت نگه داری باطری محسوس هست به طوری که بعضی موقع ها فکر میکنم این موس بی سیم نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...