رفتن به مطلب

سرعت اینترنت نسل چهارم ایرانسل (LTE) + عکس

dante21
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

حدودا یک ماه پیش مجوز راه اندازی نسل سوم و چهارم شبکه تلفن همراه به دو اپراتور ایرانسل و همراه اول اعطا شد. اما بعد از راه اندازی آزمایشی نسل سوم ایرانسل در ماه شهریور و در بسیاری از نقاط کشور حالا به نظر می رسد ایرانسل دست به آزمایش اینترنت نسل چهارم خود در نمایشگاه تله کام زده است. 

نسل چهارم شبکه تلفن همراه در واقع جانشینی برای نسل سوم (3G) و نسل دوم (2G) این استاندارد ها است. در نسل چهارم، برای ارتباطات موبایلیته (ارتباط در حال حرکت) مانند استفاده در قطار یا خودرو حداکثر سرعت ۱۰۰ مگابیت در ثانیه (100Mbit/s) و برای ارتباطات نسبتاً ثابت و بدون جابجایی مانند کاربران پیاده‌رو یا ساکن، یک گیگابیت در ثانیه (1GBit/s) است. اما ایرانسل در طی روزهای گذشته پوشش LTE خود را بر روی نمایشگاه تله کام قرار داد تا کاربرانی که از گوشی های قابل پشتیبانی از LTE استفاده می کنند بتوانند از این اینترنت استفاده کنند. در زیر نتیجه تست سرعت اینترنت نسل چهارم ایرانسل بر روی یک گوشی آیفون 6 را مشاهده می کنید:

IMG_2240.JPG

به نظر می رسد ایرانسل بر روی LTE تا سرعت 60 مگابیت بر ثانیه را پشتیبانی کند. این بدین معنی است که شما سرعت دانلودی معادل 7.5 مگابایت بر ثانیه خواهید داشت و یک فایل 750 مگابایتی را در مدت 100 ثانیه دانلود خواهید کرد. باید منتظر ماند و دید چه زمانی پوشش LTE ایرانسل سراسری خواهد شد و کاربران از آن بر روی گوشی های خود استفاده خواهند کرد.

منبع : GSM.ir

لینک به دیدگاه

از دید بقیه کشورها یه سرعت معمولیه ولی واسه ما مثل آرزو میمونه  (*)

لینک به دیدگاه

امیدواریم همین سرعت یا حداقل نزدیک به این بمونه

چون شنیدم میخوان محدود کنن. که طبیعیم هست.

جایی که "مطابق قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سرویس های دارای سرعت بالاتر از ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه تنها برای اشخاص حقوقی و نیز جامعه علمی، دانشگاهی و تحقیقاتی کشور قابل ارایه است." مطرحه. نبایدم زیاد انتظار داشت...

لینک به دیدگاه

پهنای باندی رو که برای کلللل کشور تدارک دیده یکجا تو اون نمایشگاه ریخته برا کلاسش :D همون ماکزیمم پتانسیل 3جی رو بدن به کاربرا تا ده سال دیگه 4جی پیشکششون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اصلا فرض کنیم سرعتش 1 گیگابیت در ثانیه باشه. وقتی حجمش محدوده و نمیشه استفاده کرد به چه دردی میخوره؟؟ اینترنت باید نامحدود باشه تا بشه بهش گفت اینترنت!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

حتی اگه از  محدودیت ها چشم پوشی کنیم، بازم این سرعت صرفا تبلیغاتیه ودر عمل چیز دیگه ای خواهد بود.

چنین چیزی:  putertired.gif|m03110.gif

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اصلا فرض کنیم سرعتش 1 گیگابیت در ثانیه باشه. وقتی حجمش محدوده و نمیشه استفاده کرد به چه دردی میخوره؟؟ اینترنت باید نامحدود باشه تا بشه بهش گفت اینترنت!

:clapping: :clapping: :clapping: @};- :x

لینک به دیدگاه

این تجهیزات برای نمایش به دیگر کشورهاست که سفارش میلیون دلاری تجهیزات مخابراتی بگیرن نه برای ایران

لینک به دیدگاه

والا این 3g هم واسه خودش یه پا اداس ما خونه قبلیمون دو کوچه بالاتر از الانی بود اونجا من رو گوشیم 3gمی دیدم اما اینجا نه! فقط e می بینم دیگه تو این دو کوچه تکنولوژی خیلی فرق کرده !  =))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فدایی داری بهمن جان ... درست زدی به هدف 

لینک به دیدگاه

تو ژاپن دارن اینترنت 5G رو ازمایش می کنن که سرعت 76TB/S داره البته تو سایت های خارجی دیدم که این سری اینترنت فقط در حد آزمایش هستش و فقط به صورت ازمایش در یک شرکت استفاده شده.

:crying: :crying: خدایا ما چقد بدبختیم :crying: :crying:

لینک به دیدگاه

بابا این حرفا کیلو چند

3g هزارتا مکافات و دنگ و فنگ.. تازه هی قطع شدنشم بماند بعد میخوان lte راه بندازن!!!؟؟؟ حداقل تا 2 3 سال دیگه 4g هم نمیاد تازه اگه هم بیاد اصلا خبری از 7 مگابیت برثانیه و این جور چیزا نیست.. با همون ریت 100 کیلوبایت دانلود کنی شرکتای isp باید جمع کنن کارو بارشونو

لینک به دیدگاه

تو ژاپن دارن اینترنت 5G رو ازمایش می کنن که سرعت 76TB/S داره البته تو سایت های خارجی دیدم که این سری اینترنت فقط در حد آزمایش هستش و فقط به صورت ازمایش در یک شرکت استفاده شده.

:crying: :crying: خدایا ما چقد بدبختیم :crying: :crying:

داداش اشتباه نمیکنی !؟  :-?

فکر کنم ۱۰ هزار گیگابیت در ثانیه بود نه 76TB  %-(

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

واقعا اصلا سرعت اینترنت با سرعت نور برابری کنه چه فایده داره وقتی دانلود محدود هست باهاش چیکار میشه کرد

بری تو سایتها فقط بچرخی

وقتی سرعت بالا داری آدم دوست داره هر چی رو که دلش خواست سریع دان کنه ولی اینطوری چه فایده

انگار تشنه باشی آب هم کنارت باشه بعد دست وپات بسته باشه نشه از آب بخوری

الان من 2 مگ دارم سرعت 400kb ولی دانلود تعطیل

باید ببینیم کی ساعت 1 میشه تا بتونی یه کم دانلود شبانه کرد اون موقع هم انقد خسته هستی و خوابت میاد که نگو

من که دیگه نا امید شدم باشه برای نسل بعد ما

لینک به دیدگاه

سلام

به نظر من ایرانسل باید فکر تعرفه هاش باشه یا اصلا نامحدود کنه

چون الان در حال حاضر به صرفه نیست

والا این 3g هم واسه خودش یه پا اداس ما خونه قبلیمون دو کوچه بالاتر از الانی بود اونجا من رو گوشیم 3gمی دیدم اما اینجا نه! فقط e می بینم دیگه تو این دو کوچه تکنولوژی خیلی فرق کرده ! =))

در پاسخ به شما

باید خودتون به صورت دستی حالت شبکه رابه wcdma انتخاب چون خودکاره شبکه Gsm رو انتخاب میکنه چون انتن بیشتری روداره وصد درصد 3G تون میاد

درضمن من الان استفاده میکنم سرعت دانلودش 150Kb در میانگین هست

ولی لاکردار شارژ گوشی میخوره باطریا میگم حالا پولیش بماند

ویرایش شده توسط *Eye*
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...