رفتن به مطلب

تحلیل فنی:چرا کیفیت Assassin’s Creed Unity محدود شد؟

Recommended Posts

البته من تو پستم هیچ مقایسه ای بین قدرت کنسول و سیستم نیاوردم.

منتها چون شما مقایسه کردین درنتیجه من یجور دیگه این مقایسه رو انجام میدم

اولا در انتخاب cpu و بورد و رم و گرافیک باید اینو هم لحاظ کنیم که قراره این سیستم 7 سال بدون آپگرید کار بکنه.

پس صرف اینکه این قطعات رو اروزن ببندیم درست نیست.

کما اینکه ps3 و 360 بعد 7 سال همچنان پابپای رقیب اومدن ولی سیستم کتمپیوتری اونزمان اوت شد.

کیس باید یه چیز خنک و زیبا باشه چون قراره با کیسهای زیبای کنسولی برابری کنه.

در ضمن خنک کننده برای cpu و گرافیک هم هست.

پاور هم باید 7 سال کار مداوم رو تحمل کنه.

ما حتما به یدونه ویندوز اریجینال هم نیاز داریم.

بازی های pc رو هم عین کنسولی ها باید اریجینال خیداری کنیم و صد البته نسخه اروپایی یا آمریکایی.

مونیتور یا تلویزیون در این مقایسه جایی ندارن چون بنا رو بر این قرار میدم که ثابت هست برای هر 2 تا سیستم.

و اما میرسیم به 3 تا قطعه که اصلا به حساب نمیان ولی هستن و خیلی هم تعیین کننده.

یکی درایو نوری هست که باید رو pc هم یدونه بلوری نصب کنیم.

و 2 تای دیگه کیبورد و ماوس هستن.

چون داریم مقایسه میکنیم پس نمیتونیم در یه طرف دسته های فوق العاده کنسول ها رو بزاریم و اینطرف بیایم کیبورد و موس بنجل استفاده کنیم.

باید حتما بیسیم باشن و چیزی باشن که اولا از لحاظ زیبایی کارایی و کیفیت با دسته ها برابری کنن و دیگه اینکه بعد 7 سال همچنان مد روز و کارا به نظر برسن.

من صحبت از برند خاصی نمیکنم منتها لاجیتک و ریزر و استیل سریز میتونن با کیفیت دسته ها رقابت کنن.

الان یدونه کنسول 400 دلاره که قیمتش شده 1450 تومن.

شما یدونه سیستم ببندین که با توجه به عرایض بنده 7 سال کار کنه، و تو این موارد بالا با کنسول هم بتونه رقابت کنه.

سلام دوست گرامی

در مورد کنسول قیمت بازی ها سرسام اور هست با پول 5 عدد بازی میشه یک کارت گرافیک خرید 

ما سیستم جم میکنیم سرگرم بشیم نه اینکه یک بازی 5 ماه پشت هم بازی کنیم چون قیمت بازی هاش سرسام اور هست

گزینه بعدی فریم ریت پایین هست که عملا سرگیجه اور هست 90 درصد بازی خورها به فریم زیر 45 حساسیت دارند

در مورد 7 سال کار کرد کنسول پلی 3 و ایکس باکس 360 دوستان بنده داشتن زیر 3 سال از کار افتادن و دوباره کنسول خریداریی کردن

7 سال دیگه  که هیچ طی 3 سال اینده بازی ها چنان رشد میکنن که کنسول ها در اجراشون درجا میزنن کنسول ها بازی ها حال با فریم 30 اجرا میکنن

3 سال دیگه که پیشرفت بازی ها به اوج خود میرسه کارت گرافیک 970 واقعا نشون میده که اینده بازی ها چی میخاد بشه و کنسول ها بازی ها با گرافیک پایین تر

و فریم ریت کمتر اجرا میکنن 

در کل خرید یک کنسول برای کسانی که اسی در جیب دارند خوبه هرچند اگه تحمل سردرد فریم ریت داشته باشن 

یاحق

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

البته من تو پستم هیچ مقایسه ای بین قدرت کنسول و سیستم نیاوردم.

منتها چون شما مقایسه کردین درنتیجه من یجور دیگه این مقایسه رو انجام میدم

اولا در انتخاب cpu و بورد و رم و گرافیک باید اینو هم لحاظ کنیم که قراره این سیستم 7 سال بدون آپگرید کار بکنه.

پس صرف اینکه این قطعات رو اروزن ببندیم درست نیست.

کما اینکه ps3 و 360 بعد 7 سال همچنان پابپای رقیب اومدن ولی سیستم کتمپیوتری اونزمان اوت شد.

کیس باید یه چیز خنک و زیبا باشه چون قراره با کیسهای زیبای کنسولی برابری کنه.

در ضمن خنک کننده برای cpu و گرافیک هم هست.

پاور هم باید 7 سال کار مداوم رو تحمل کنه.

ما حتما به یدونه ویندوز اریجینال هم نیاز داریم.

بازی های pc رو هم عین کنسولی ها باید اریجینال خیداری کنیم و صد البته نسخه اروپایی یا آمریکایی.

مونیتور یا تلویزیون در این مقایسه جایی ندارن چون بنا رو بر این قرار میدم که ثابت هست برای هر 2 تا سیستم.

و اما میرسیم به 3 تا قطعه که اصلا به حساب نمیان ولی هستن و خیلی هم تعیین کننده.

یکی درایو نوری هست که باید رو pc هم یدونه بلوری نصب کنیم.

و 2 تای دیگه کیبورد و ماوس هستن.

چون داریم مقایسه میکنیم پس نمیتونیم در یه طرف دسته های فوق العاده کنسول ها رو بزاریم و اینطرف بیایم کیبورد و موس بنجل استفاده کنیم.

باید حتما بیسیم باشن و چیزی باشن که اولا از لحاظ زیبایی کارایی و کیفیت با دسته ها برابری کنن و دیگه اینکه بعد 7 سال همچنان مد روز و کارا به نظر برسن.

من صحبت از برند خاصی نمیکنم منتها لاجیتک و ریزر و استیل سریز میتونن با کیفیت دسته ها رقابت کنن.

الان یدونه کنسول 400 دلاره که قیمتش شده 1450 تومن.

شما یدونه سیستم ببندین که با توجه به عرایض بنده 7 سال کار کنه، و تو این موارد بالا با کنسول هم بتونه رقابت کنه.

خوب چند سوال 

1- ایا شما فکر می کنید تمام بازی ها روی کنسول روی گرافیک اولترا هستند ؟

2- ایا واقعا فکر می کنید این کنسول ها 7 سال دوام بیاورند ؟ بعد از گذشت یک سال ضعف کنسول ها به راحتی قابل مشاهده 

3- توی دنیای که اینترنتی شده ایا واقعا درایو نوری نیاز هست ؟ یه نگاه به یوتوب بیندازید دیگه کسی از درایو نوری استفاده نمی کنه توی سیستم هایی که می بندند و نیاز به بلوری واقعا هست ؟ ( الان برای خرید بازی اوریجنال باید steam-origin داشته باشید و بعد بازی روی سیستم دانلود و بعد نصب می شود مشکل دانلود دارید این دیگه مشگل کشور هست توی خارج سرعت دانلود روی 20 مگ هست پس به راحتی بازی دانلود و نصب می شه ) 

مثل اینکه پست بنده رو دقیق نخواندید !!! 600 تومان ماند برای خرید بقیه چیز ها دلیل این که موس و کیبورد رو انتخاب نکردم این هست که این 2 قطعه بسیار سلیقه ای هست 

و ما می خواهیم با pc بازی کنید پس نیازی به دسته نیست و دسته به عنوان قطعه ی جانبی هست دقیقا مثل خرید دسته ی دوم برای کنسول پس باید پولش رو جدا پرداخت کنید !!

اینجا هست که پی سی از کنسول ها جلو می زنه : وجود نسخه های کرکی که من خودم بشدت مخالف هست بعضی از دوستان می دانن که من هم اکانت steam - origin دارم و تعداد بازی هایم هم بسیار زیاد هست قیمت بازی های اورجینال روی pc بسیار پایین تر هست حتی می شه روسی خرید و به راحتی زبان بازی رو عوض کرد 

ویندوز اوریجنال هم Windows 8.1 Pro x86-x64 1 PC قیمتی برابر 90 تومان دارد البته دیگه نباید قطعی از سیستم عوض شود 

شما گفتید ریزر خدمت شما  در صورتی که با این بوجه خرید ریزر بی معنی هست 

post-14499-0-40925300-1413176704_thumb.png

این تاپیک رو هم با دقت مشاهده کنید http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=31050&hl= 

جواب مدت زمان کار کردن یک سیستم رو به شما می گویید http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=31050&hl=

اگر سوالی بود من در خدمت هستم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...