رفتن به مطلب

مشکل آبی شدن ناگهانی صفحه و ریستارت شدن کامپیوتر

ADP2001
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بعضی مواقع که دارم با کامپیوترم کار میکنم به طور ناگهانی صفحه آبی میشه، یه پیام هم میده بعد کامپیوتر ریستارت میشه. لطفا بهم بگید مشکل چیه و چطوری میتوان حلش کرد. با تشکر.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بعضی مواقع که دارم با کامپیوترم کار میکنم به طور ناگهانی صفحه آبی میشه، یه پیام هم میده بعد کامپیوتر ریستارت میشه. لطفا بهم بگید مشکل چیه و چطوری میتوان حلش کرد. با تشکر.

سلام

لطفا از پیغام تصویر بزارین(صفحه آبی مرگ؟) و از همه مهمتر درحین چه کاری و از کی اینطوری میشه؟

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

سلام

به احتمال خیلی زیاد مشکل از تهویه cpu هست.

چک کنید ببینید فن وصله یا نه.

لینک به دیدگاه

به نظرم چند مورد را بررسی کنید

1-پاور را مولتی متر چک کنید 

2- بعد از اطمینان از سالم بودن پاور شگاف رم ها را با اسپری مخصوص تمیز کنید

3-رم ها را روی سیستم دیگه تست کنید

4-دمای سی پی یو را چک کنید

5-ولتاژ RAM را در بایوس چک کنید

البته همیشه مشکل از سخت افزار نیست گاهی مشکل نرم افزاری هم میتونه باشه.

ویرایش شده توسط amin333
لینک به دیدگاه

چتد دلیل وجود داره:

1. ممکنه دمای CPU بیش از حد بالا بره(که با توجه به Restart شدن احتمال این حالت بیشتره). فن CPU رو چک کن. اون رو تمیز کن اگر نیاز هست فن رو روغن کاری کنید و اگر  خوب کار نکرد اون رو تعویضش کن

2. هارد دچار بد سکتور شده و یا خراب شده که در این صورت از اطلاعاتت کپی بگیر و هرچه سریعتر برای تعمیر و یا تعویضش اقدام کن چون در غیر این صورت علاوه بر از دست رفتن اطلاعات به مادربرد هم آسیب میرسه. اگر از سالم بودن هارد مطمئنی میتونی با جایگزین کردن یک هارد دیگه سیستم رو امتحان کنی.

3. ایراد در Ram دستگاه هست که اون هم باعث نمایش BSOD یا همون صفحه آبی میشه که از همه موارد شایع تر هست

4.نرم افزارها و ويرسها (نصب نرم افزار های غیر استاندارد که باعت کرش حافظه میشه)
5. حالت آخر داغ کردن برد اصلی و کارت گرافیک

برای تست هر قطعه اون رو با قطعه دیگه جایگزین کن تا از سالم یا خراب بودنش اطمینان پیدا کنی

لینک به دیدگاه

مشکل از هارد و فن cpu نیست. چکشون کردم. معمولا وقتی اینجوری میشه که برنامه های سنگین رو می بندم یا باز میکنم (برنامه هایی که به رم و cpu فشار میارند)

لینک به دیدگاه

من هم قبلا این مشکلو داشتم و هرکاری کردم رفع نشد آخرش کل سیستم رو فروختم :crying: کلی هم تحقیق کردم بخاطرش حتی تو فروم های خارجی ولی متاسفانه هیچ جواب قطعی وجود نداره و ممکنه از همه چیز سیستم( سخت افزاری) یا حتی نرم افزاری و ویروس های کامپیوتری باشه. بنطرم سیستمتو رد کن بره درست نمیشه :-?

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این اواخر چه سخت افزاری خریدی برای سیستم ؟ ایا فلش مموری زدی به USB port و گزاشتی همونجا بمونه ؟ چند تا رم داری ؟ مثل هم هستن از یک برند و با سرعت برابر ؟

رسیور کارت داری ؟ خیلی چیزها هست که ممکن هست باعث بروزه این مشکلات بشن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...