رفتن به مطلب

تصاویری دیدنی از کالبدشکافی Zotac GTX 980 AMP! Extreme

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

مثل اینکه دوباره گرون تر شد! رسید به 1350 رفرنس...!

ویرایش شده توسط nasir1367
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مثل اینکه دوباره گرون تر شد! رسید به 1350 رفرنس...!

اگر که بخاد همینجوری گرون بشه و هی بره بالا بنظرم خیلی وضع خرابه الان مدل 970 اکستریم شده 1670 و متاسفانه 970 گیگابایت G1 شده 1800 با این وضع فکر میکنم خرید 980 داره منطقی تر میشه .

لینک به دیدگاه

اگر که بخاد همینجوری گرون بشه و هی بره بالا بنظرم خیلی وضع خرابه الان مدل 970 اکستریم شده 1670 و متاسفانه 970 گیگابایت G1 شده 1800 با این وضع فکر میکنم خرید 980 داره منطقی تر میشه .

خب داداش اگه 970 بشه 1800 خودت حساب کن 980 چقدر میشه مطمئنا ثابت نمیمونه

بهترین راه اینه که از اونور سفارش بدید اگه آشنا یا فامیل دارید که عالیه ، اگه هم نه از این واسطه ها استفاده کنید ، به خاطر یه گارانتی الکی این همه سود به این بی انصافا ندید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهترین راه اینه که از اونور سفارش بدید اگه آشنا یا فامیل دارید که عالیه ، اگه هم نه از این واسطه ها استفاده کنید ، به خاطر یه گارانتی الکی این همه سود به این بی انصافا ندید

همین الان 980 ایسوس غیر رفرنس که 580 دلار هست به قیمت 2375 فروخته میشه. ولی 970 MSI که 350 دلار هستش به قیمت 1835 !! در صورتی که با همون نسبتی که 980 قیمت گذاری شده اگر حساب کنیم 970 MSI باید 1430 باشه!!

قیمت دلاریه 980 ایسوس Strix :

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121905&cm_re=gtx_980-_-14-121-905-_-Product

قیمت 980 ایسوس Strix در اینجا :

http://lioncomputer.ir/product/4462/ASUS+GTX+980+DCII+OC+STRIX+4GB+GDDR5/

قیمت دلاریه 970 MSI :

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127832&cm_re=gtx_970-_-14-127-832-_-Product

قیمت 970 MSI در اینجا :

http://lioncomputer.ir/product/4565/MSI+GTX+970+Gaming+Twin+Frozr+V+OC+4GB+GDDR5/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهمن جان توضیح دادند ؛ 

در حال حاضر که به جای اینکه کارتای 980 افزایش پیدا کنه داره کاهش پیدا میکنه همین الان در وبسایت لیون قیمت کارت Strix 980 هست 2375 هست هیچ افزایش قیمتی نداشته و از قیمت 2600 کاهش پیدا کردم به 2357 . 

خرید از انور دردسر های گارانتی ووو خیلی چیزا رو داره و ارزش نداره تازه همان هم قیمت همینا در میاد اخر سر 

لینک به دیدگاه

همیشه گفتم تو ایران  قدرت کارت و برند تعیین کننده قیمت نهایی کارت گرافیک هست *dry#  :)

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

همین الان 980 ایسوس غیر رفرنس که 580 دلار هست به قیمت 2375 فروخته میشه. ولی 970 MSI که 350 دلار هستش به قیمت 1835 !! در صورتی که با همون نسبتی که 980 قیمت گذاری شده اگر حساب کنیم 970 MSI باید 1430 باشه!!

من اصلا حرفی از نسبت نزدم و کاری هم به نسبتشون ندارم ، ولی اگه بخوایم با همون نسبت حساب کنیم و اگه دلار رو 3500 حساب کنیم قیمت 970 باید بشه 1570 ، در کل کاری ندارم اصلا حرف من چیز دیگه ای بود

بهمن جان توضیح دادند ؛ 

در حال حاضر که به جای اینکه کارتای 980 افزایش پیدا کنه داره کاهش پیدا میکنه همین الان در وبسایت لیون قیمت کارت Strix 980 هست 2375 هست هیچ افزایش قیمتی نداشته و از قیمت 2600 کاهش پیدا کردم به 2357 . 

خرید از انور دردسر های گارانتی ووو خیلی چیزا رو داره و ارزش نداره تازه همان هم قیمت همینا در میاد اخر سر 

شما که از بازار خبر نداری  ؟ شما تضمین میکنی فردا 980 هم همین قیمت باشه ؟ یا دوباره کاهش قیمت پیدا کنه ؟! بهتره پیش بینی نکنیم ، یه موقع یه نفر جدی بگیره

EVGA GTX 970 ACX 2.0 رو یه نفر به من  1610 قیمت داد ، اگه راه دوری هم نریم همین اقای فیروزی خودمون هم 1600 همین کارت رو پیش میفروشن میکنن فکر کنم  با 1 سال گارانتی (مطمئن نیستم!)

دردسری خاصی نداره ، کافیه فقط صبور باشیم ، نهایتش هم یه پول پست داخل ایران ، و در بعضی موارد یه هزینه گمرک

گارانتی هم توی ایران به جز چند شرکت معدود که نسبتا خوب عمل کردن بقیه هیچ اخلاق کاری ندارن و از زیر بار گارانتی طفره میرن ، بهتره سنگ گارانتی داخل ایران رو به سینه نزنیم ، ما که هیچ خیری ندیدیم

همیشه گفتم تو ایران  قدرت کارت و برند تعیین کننده قیمت نهایی کارت گرافیک هست  *dry#   :)

تا حدی قبول دارم تا حدی هم نه ! بیشتر به نظرم به انصاف وارد کننده و فروشنده بستگی داره

مثلا MSI GTX 970 GAMING قیمتش 350 دلار هست که وارد کنندش ماتریکس هست قیمت نهایی شده1830 

Gigabyte GTX 970 OC WF 3X این هم قیمتش 340 دلار هست وارد کنندش آواژنگ هست قیمت نهاییش شده 1520

هر دو هم برند معروفی هستن و پرفورمنس نزدیکی بهم دارن

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من اصلا حرفی از نسبت نزدم و کاری هم به نسبتشون ندارم ، ولی اگه بخوایم با همون نسبت حساب کنیم و اگه دلار رو 3500 حساب کنیم قیمت 970 باید بشه 1570 ، در کل کاری ندارم اصلا حرف من چیز دیگه ای بود

شما که از بازار خبر نداری  ؟ شما تضمین میکنی فردا 980 هم همین قیمت باشه ؟ یا دوباره کاهش قیمت پیدا کنه ؟! بهتره پیش بینی نکنیم ، یه موقع یه نفر جدی بگیره

EVGA GTX 970 ACX 2.0 رو یه نفر به من  1610 قیمت داد ، اگه راه دوری هم نریم همین اقای فیروزی خودمون هم 1600 همین کارت رو پیش میفروشن میکنن فکر کنم  با 1 سال گارانتی (مطمئن نیستم!)

دردسری خاصی نداره ، کافیه فقط صبور باشیم ، نهایتش هم یه پول پست داخل ایران ، و در بعضی موارد یه هزینه گمرک

گارانتی هم توی ایران به جز چند شرکت معدود که نسبتا خوب عمل کردن بقیه هیچ اخلاق کاری ندارن و از زیر بار گارانتی طفره میرن ، بهتره سنگ گارانتی داخل ایران رو به سینه نزنیم ، ما که هیچ خیری ندیدیم

فعلا که پوریا جان 2357 هسا انسان از 1 دیقه ی خودش خبر نداره چی بشه چه برسه به قیمتهای قطعات !!!

من بیش از چندین بار جنس از امریکا وارد کردم دردسرهای گمرکی در ایران زیاده و مگر اینکه بصورت مسافری بتونین وارد کنین تا به قیمت مناسب در بیتاد اما در مکوقع فروش هم بشدت اذیت میشین بخاطر گارانتیش که نداره . 

درسته شرکتای گارانتی کننده تو ایران زیاد خوب نیست اما چیزی که هست شما وقتی بخواین کارتتون رو بفروشین اگر گارانتی داخلی معتبر داشتنه باشه خیلیب کمتر از یه کارت بدون گارانتی ضرر میکنین .

در کل بنظر من در حال حاضر من دارم در رابطه با همین الان صحبت میکنم و در مورد یک ماه دیگه یه سال دیگه یه قرن دیگه صحبت نمیکنم من میگم الان 980 بصرفست با توجه به قیمتی که لیون زده .

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میشه توضیح بدید چطوری با همون نسبت ، 970 میشه 1570 ؟؟ من اصلا به قیمت دلار کاری ندارم. نسبت قیمت دو کارت رو میگم.

وقتی 980 که 580 دلار هست شده 2375 یعنی قیمت دلاریش ضرب در 4.1 شده. حالا شما قیمت دلاری 970 رو که 350 هستش ضرب در همون 4.1 بکن ببین چند میشه.

لینک به دیدگاه

میشه توضیح بدید چطوری با همون نسبت ، 970 میشه 1570 ؟؟ من اصلا به قیمت دلار کاری ندارم. نسبت قیمت دو کارت رو میگم.

وقتی 980 که 580 دلار هست شده 2375 یعنی قیمت دلاریش ضرب در 4.1 شده. حالا شما قیمت دلاری 970 رو که 350 هستش ضرب در همون 4.1 بکن ببین چند میشه.

580×3500 = 2030 - قیمت خالص 980

2375-2030 = 345

350×3500 = 1225 - قیمت خالص 970

1225+345 = 1570 

به نظر من این درست تر در میاد   :cool:

در کل بنظر من در حال حاضر من دارم در رابطه با همین الان صحبت میکنم و در مورد یک ماه دیگه یه سال دیگه یه قرن دیگه صحبت نمیکنم من میگم الان 980 بصرفست با توجه به قیمتی که لیون زده .

الان نصفه شبه داداش  :D

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

با سلام.

حق با این داداشمونه :clapping:

این خیلی به صرفه تره.(گارانتی به پستتون نخورده+تو ایرانم که قوربونش برم همه چی برعکسه_ان کس که باید گارانتی شاملش شه نمیشه ان کس ام که خودش قطعه رو باز کرده یا خراب کرده الکی الکی میشه)

دوسته بنده خودش هارد رو باز کرده خراب کرده برده گارانتی با قسم و دروغ و خالی بندی من دست نزدمو اینا یکی دیگه گرفته. :(

نظر خودم اینه که از همین واسطه ها استفاده کنین به جای اینکه سود به این بی انصافا بدید واقعا میگم با اون هزینه یا هر کاری دوست دارین بکنین یا اینکه این که هزینه رو نگه دارین ترستون از اینکه که قطعه خراب شه بد از این که خراب شد(خدای نکرده)یا[دست کاری نکنین] به یه تعمییر کار حرفه ای بدین که قطعه 99%تضمینی درست بشه به دلتونم نشست بفروشین.

@};- خودتونم بشین گارانتی خودتون =))  (اکثره گارانتی ها هم ماشالا تممیرگاه نه گارانتی)

خدا با اینا چیکار میکنه ان دنیا نمیدونم اینا جوابم دارن به خدا بدن.

چند نمونه در حاله حاضر اینه1. :-@ زیاد حرف میزنی 2. :cool:  پیشه خودش میگه امروز خیلی خب کار کردم :devilish:  3.چندتا حرف راسته جهنمو میشنوه :-SS چیه روح دیدی ؟

4.چند وقت دیگه :Not Worthy: :Praying: غلت کردمو از اینا توبه مال مردم نمیخورم:/ ودیگه......                 

آقایون سود جو به حسابتون برسین قبل از این که به حسابتون برسن.(امید وارم به کسی بی احترمی نکرده باشم نتونم جواب گو باشم).

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

580×3500 = 2030 - قیمت خالص 980

2375-2030 = 345

350×3500 = 1225 - قیمت خالص 970

1225+345 = 1570 

به نظر من این درست تر در میاد   :cool:

اونوقت اون 350 هزار تومن رو به هر دو تاشون یکسان اضافه میکنید؟؟ یعنی یه کارت 50 دلاری هم با فرمول شما در میاد 525000 تومن ؟؟

سود و گمرک و ... همه به صورت درصدی و بر اساس قیمت مبدا محاسبه میشن. نه یک عدد ثابت! 

لینک به دیدگاه

اونوقت اون 350 هزار تومن رو به هر دو تاشون یکسان اضافه میکنید؟؟ یعنی یه کارت 50 دلاری هم با فرمول شما در میاد 525000 تومن ؟؟

سود و گمرک و ... همه به صورت درصدی و بر اساس قیمت مبدا محاسبه میشن. نه یک عدد ثابت! 

برادر من یکی این حرفو میزنه که خودش اصولی حساب کنه نه اینکه خودش برداره ضربدر 4100 بکنه بعد هم بیاد از این و اون ایراد بگیره

اونی که اینو وارد کرده مطمئنا نیومده ضربدر 4100 بکنه و فرمولش پیش خودشون محفوظه 

شما به جای جنجال به پا کردن و ایراد گرفتن یکم احترام گذاشتن به نظر دیگران یاد بگیر ، اجترام به نظر دیگران از شخصیت کسی کم نمیکنه 

لینک به دیدگاه

سلام..

دوستان من شايد برم سفر شايد هم بگم يکى از آشنا ها يه R9-295 بياره و از همين نيو اگ داره خريده ميشه و تا برسه من ميرم با خودم ميارم يا اون طرف..

بنظرتون ارزش داره بيارم و احتمالا بصورت نو بفروشم ..!!

البته به قيمت دلارى جديدش..!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام..

دوستان من شايد برم سفر شايد هم بگم يکى از آشنا ها يه R9-295 بياره و از همين نيو اگ داره خريده ميشه و تا برسه من ميرم با خودم ميارم يا اون طرف..

بنظرتون ارزش داره بيارم و احتمالا بصورت نو بفروشم ..!!

البته به قيمت دلارى جديدش..!!

سلام 

خب صد در صد اگر بصورت شخصی و مسافری وارد کنید بدون شک قیمتش از داخل بازار کشور ما کمتر آب خواهد خورد اما باز هم میگم چون گارانتی داخلی نخواهد داشت خرید از اونطرف بیشتر برای مصرف خوبه و برای فروختن توی گارانتیش به مشکل میخوری و ضرر میکنی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برادر من یکی این حرفو میزنه که خودش اصولی حساب کنه نه اینکه خودش برداره ضربدر 4100 بکنه بعد هم بیاد از این و اون ایراد بگیره

اونی که اینو وارد کرده مطمئنا نیومده ضربدر 4100 بکنه و فرمولش پیش خودشون محفوظه 

شما به جای جنجال به پا کردن و ایراد گرفتن یکم احترام گذاشتن به نظر دیگران یاد بگیر ، اجترام به نظر دیگران از شخصیت کسی کم نمیکنه 

من نگفتم کسی ضرب در 4100 کرده. گفتم 980 که 580 دلاره شده 2375. حالا 970 که 350 دلاره با همون نسبت میشه 1430! فهمیدن یک نسبت ساده ریاضی اینقدر برای شما مشکله؟؟

این که من  گفتم میشه توضیح بدی چطوری قیمت 970 رو در آوردی 1570 شدش بی احترامی به نظر دیگران؟؟؟ نحوه صحبت شما  شخصیت شما رو نشون میده عزیز

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوستان بنده قصد دخالت ندارم اما اگه عزیزان با تجربه و پیشکسوتی نظر میدن نباید این چنین در موردشون صحبت کرد چرا که این بزرگان الکی و ناآگاهانه چیزی رو بیان نمی کنن @};-

دوستان یه سئوال :

اون 4 تا چیز پشتش چیه اون قطعه برجسته ها رو میگم رو چند تا مدل دیگه از زوتک هم هستش

کسی میدونه چیه >؟

سلام منظورت سه IC  قرمزه؟

اونا بخشی از طراحی مدار تغذیه اختصاصی زوتاک هستن.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

درود

در مورد قیمت 2375 GTX 980 STRIX توی سایت یه توضیح بدم که به صورت اشتباه وارد شده بوده و با کارت GTX 780 STRIX  6GB اشتباه شده بوده

قیمت حال حاضر 980 استیریکس 2569 هست

*ببخشید همه حساب کتاب های شما دوستای گلم رو بهم ریختم @};-

ویرایش شده توسط Mahdi-Lion
لینک به دیدگاه

من نگفتم کسی ضرب در 4100 کرده.

حداقل پست های قبلیت رو بخون یادت بیاد کی گفت ضرب 4100 میکنیم

گفتم 980 که 580 دلاره شده 2375. حالا 970 که 350 دلاره با همون نسبت میشه 1430! 

منم واضح گفتم این نسبت این فرمول من دراوردی که از خودت در اوردی اشتباست ، کدوم وارد کننده میاد این طوری قیمت گذاری کنه ؟! اینم فهمیدنش واسه تو اینقدر سخته این که این مسئله رو ادامه میدی ؟!
از اون اول از من نقل قول گرفتی بگی این نسبت درسته اون اشتباست ، خب هر چی که هست به من ربطی نداره من علاقه ای به شنیدنش نددارم 

این که من  گفتم میشه توضیح بدی چطوری قیمت 970 رو در آوردی 1570 شدش بی احترامی به نظر دیگران؟؟؟ نحوه صحبت شما  شخصیت شما رو نشون میده عزیز

اینکه از همون اول بی دلیل از من نقل قول میگیری و اینو ادامه میدی مشخص هست با یه هدفی داری این مسئه رو ادامه میدی ، نمیدونم دنبال چی هستی میخوای بگی هر حرفی میزنی درسته ؟! باشه آقا اصلا به قول این دوستمون شما با تجربه شما پیکسوت ،  راضیت میکنه اصلا هر حرفی تا حالا زدی درست هر حرفی در اینده هم میزنی درست ؟!
اصلا این مردم معلوم نیست تکلیفشون با خودشون چی هست ؟!

لینک به دیدگاه

درود

در مورد قیمت 2375 GTX 980 STRIX توی سایت یه توضیح بدم که به صورت اشتباه وارد شده بوده و با کارت GTX 780 STRIX  6GB اشتباه شده بوده

قیمت حال حاضر 980 استیریکس 2569 هست

*ببخشید همه حساب کتاب های شما دوستای گلم رو بهم ریختم  @};-

اینم حرف من که دیشب زدم

متاسفانه یکی از دوستان حسابی روی این حرف حساسیت نشون داد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حداقل پست های قبلیت رو بخون یادت بیاد کی گفت ضرب 4100 میکنیم

منم واضح گفتم این نسبت این فرمول من دراوردی که از خودت در اوردی اشتباست ، کدوم وارد کننده میاد این طوری قیمت گذاری کنه ؟! اینم فهمیدنش واسه تو اینقدر سخته این که این مسئله رو ادامه میدی ؟!
از اون اول از من نقل قول گرفتی بگی این نسبت درسته اون اشتباست ، خب هر چی که هست به من ربطی نداره من علاقه ای به شنیدنش نددارم 

اینکه از همون اول بی دلیل از من نقل قول میگیری و اینو ادامه میدی مشخص هست با یه هدفی داری این مسئه رو ادامه میدی ، نمیدونم دنبال چی هستی میخوای بگی هر حرفی میزنی درسته ؟! باشه آقا اصلا به قول این دوستمون شما با تجربه شما پیکسوت ،  راضیت میکنه اصلا هر حرفی تا حالا زدی درست هر حرفی در اینده هم میزنی درست ؟!
اصلا این مردم معلوم نیست تکلیفشون با خودشون چی هست ؟!

من هر چقدر به تو احترام گذاشتم و گفتم (شما) مثل این که به شنیدن کلمه شما عادت نداری و تا حالا باهات طور دیگه ای صحبت شده! تو مثل این که کلا مشکل داری . هدف من اینه که افراد بی شخصیتی مثل تو هر چه بیشتر شخصیت واقعیشون رو نشون بدن عزیز. که خوشبختانه هر چه تعداد پستت در این تاپیک بیشتر میشه شخصیتت هم بیشتر نمایان میشه.

لینک به دیدگاه

من هر چقدر به تو احترام گذاشتم و گفتم (شما) مثل این که به شنیدن کلمه شما عادت نداری و تا حالا باهات طور دیگه ای صحبت شده! تو مثل این که کلا مشکل داری . هدف من اینه که افراد بی شخصیتی مثل تو هر چه بیشتر شخصیت واقعیشون رو نشون بدن عزیز. که خوشبختانه هر چه تعداد پستت در این تاپیک بیشتر میشه شخصیتت هم بیشتر نمایان میشه.

عزیز من اینجا جای مناسبی واسه تخلیه عقده های درونی نیست ، شما مشکلی داری تو پیام خصوصی میتونی حرفت رو بزنی ، و من کاملا حرف شما رو میشنوم ، این جبهه گرفتن و این تهدید کردن و این منفی ها بیشتر شخصیت واقعی شما رو نشون میده تا من ، من از اول کاری به شما نداشتم شما دنبال بهانه ای و داری از کاه ، کوه میسازی

گفتم که از همون اول بی دلیل نقل نگرفتی و الان بهم اثبات شد

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز من اینجا جای مناسبی واسه تخلیه عقده های درونی نیست ، شما مشکلی داری تو پیام خصوصی میتونی حرفت رو بزنی ، و من کاملا حرف شما رو میشنوم ، این جبهه گرفتن و این تهدید کردن و این منفی ها بیشتر شخصیت واقعی شما رو نشون میده تا من ، من از اول کاری به شما نداشتم شما دنبال بهانه ای و داری از کاه ، کوه میسازی

گفتم که از همون اول بی دلیل نقل نگرفتی و الان بهم اثبات شد

از طرز صحبت شما مشخصه چه کسی عقده درونی داره. شخصیت من اینجا مشخصه. شمایی که داری با سرعت تمام شخصیتت رو نشون میدی. من یه کلمه از شما با تمام احترام پرسیدم چطور با همون نسبت نتیجه گرفتی که قیمت 970 اونطوری میشه. حالا شما بحث این که من میخوام بگم هر حرفی میزنم درسته و ... رو بی دلیل پیش کشیدی. این رو بدون که کسی با این کار ها به جایی نمیرسه و حرفش ارزش و اهمیت پیدا نمیکنه. حالا چون من حرف شما رو نقل قول کردم شما نتیجه گرفتی که جبهه گرفتم ؟ مگه نقل قول کردن حرف یک نفر چه مشکلی داره؟؟ واقعا متوجه نمیشم مشکل شما چیه الان؟؟ که اینطور از کوره در رفتی و داری بی احترامی میکنی؟ این بحث بی مورد هم فایده ای نداره عزیز. دیگه ادامش نده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من ازدوستان عزیز معذرت میخوام که با این بحث بیهوده تاپیک رو منحرف کردم . و وقت شما دوستان عزیز رو گرفتم. من هم مثل همه شما امیدوارم قیمت کارتهای جدید هرچه سریعتر واقعی بشه و پولی که با زحمت به دست آوردیم رو بیخودی از دست ندیم.

دلیل اصلی این بحث ، قیمت بسیار بالاتر از حد کارت 970 در ایران هست که متاسفانه به دلیل جدید بودن این کارت و تقاضای زیادی که براش هست  داره بسیار گرونتر از قیمت واقعیش فروخته میشه.

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...