رفتن به مطلب

بالا نیامدن سیستم و دادن این پیغام.....

Dani_Kabir
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام سیستمم رو برای اولین بار روشن کردم و پیام بوت نشدن انگار میده کاری که تو پیام گفته رو انجام دادم ولی درست نشد باید چیکار کنم

مادربرد: ASUS TUF B85 VANGUARD

سی پی یو : intel core i5 4670 3.40GHZ

اپدیت بایوسم 0214 هست

رمم 8 گیگ

ممنون میشم راهنمایی کنید

عکس از پیغام:

post-14823-0-98781600-1413389185_thumb.jpg

ناگفته نمونه سیستمم روش هارد و اس اس دی نصب نیست.....

ویرایش شده توسط danial_d86
لینک به دیدگاه

سلام متوجه نشدم 

بدون هارد چی جور میخاد بوت بشه؟ بوت بشه بعد کجا میره ویندوز که نداره   :D

لینک به دیدگاه

احتمالا با توکل بر خدا خواسته سیستمشون بالا بیاد! D:. دوست عزیز وقتی هاردی به سیستمون نصب نکردید چطوری ویندوز بالا بیاد؟. باید هاردو نصب کنید و توش ویندوز بریزید تا بوت بشه

ویرایش شده توسط BlackSound
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمالا با توکل بر خدا خواسته سیستمشون بالا بیاد! D:. دوست عزیز وقتی هاردی به سیستمون نصب نکردید چطوری ویندوز بالا بیاد؟. باید هاردو نصب کنید و توش ویندوز بریزید تا بوت بشه

سلام متوجه نشدم 

بدون هارد چی جور میخاد بوت بشه؟ بوت بشه بعد کجا میره ویندوز که نداره   :D

سلام سیستمم رو برای اولین بار روشن کردم و پیام بوت نشدن انگار میده کاری که تو پیام گفته رو انجام دادم ولی درست نشد باید چیکار کنم

مادربرد: ASUS TUF B85 VANGUARD

سی پی یو : intel core i5 4670 3.40GHZ

اپدیت بایوسم 0214 هست

رمم 8 گیگ

ممنون میشم راهنمایی کنید

عکس از پیغام:

attachicon.gifDSC06495.JPG

ناگفته نمونه سیستمم روش هارد و اس اس دی نصب نیست.....

درود بر همه عزیزان ،ایشون یه سوالی پرسیده و ما باید درست جواب بدیم،هرچند خود من هرچی روی OK  پیغام پست اول  کلیک میکنم هیچ  اتفاقی نمیفته.

دوست عزیز اگه سیستم نو بستین ،سیستم شما برای بوت شدن به حافظه ای حاوی سیستم عامل(ویندوز) نیاز داره،در این حالت باید یک دیسک سخت(هارد دیسک)به سیستم و صل و سپس روی اون سیستم عامل نصب کنید.

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

دوستان از راهنمایی همتون ممنونم بله سیستم رو نو بستم خواستم روشن کنم یه تستی بزنم هارد و اس اس دی و گرافیک رو هنوز نخریدم حرفاتون درسته هیچ هارد دیسکی نصب نیست که بوت کنه اول فکر کردم مشکل از جای دیگه ای هست بازم ازتون ممنونم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان از راهنمایی همتون ممنونم بله سیستم رو نو بستم خواستم روشن کنم یه تستی بزنم هارد و اس اس دی و گرافیک رو هنوز نخریدم حرفاتون درسته هیچ هارد دیسکی نصب نیست که بوت کنه اول فکر کردم مشکل از جای دیگه ای هست بازم ازتون ممنونم.

برای همه ما چنین حالتی پیش اومده،پس هر سوالی داشتین همیشه بپرسید.شما در این حالت میتونید از دیسک های زنده استفاده کنید-هرچند سیستم شما از نظر سلامتی مورد نداره.اما با دیسکهای زنده میتونید وب نوردی و کلی کارهای دیگه با سیستم انجام بدین(بدون هارد دیسک،اوبونتو توصیه میشه)

موفق باشی. @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...