رفتن به مطلب

راه اندازی سرور

mohammad gtx
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ما این قطعه ها رو داریم و می خوایم سرور خیلی خیلی کوچکی بسازیم

فعلا 10gb ram ddr2

مادربرد ۷۷۵ q9550 اور شده

vga gt 2202gb

power 480 green

case midi 2002 green می دونم یه سرور خیلی کوچک میشه راه انداخت ولی نظر شما هم متین

به نظرتون این قطعات میکشه

و ارزون ترین سیستمی که به نظرتون می رسه برای این کار ما رو بگید نهایت بودجه 2 الی 3 میلیون

لینک به دیدگاه

ما سرور هیولا نمی خوایم در حد کار بسیار کوچک می خوایم هارد رو فراموش کردم که ۱/۵ tr هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ما از کوچک شروع می کنیم تا شاید بزرگش کنیم

ما سرور هیولا نمی خوایم در حد کار بسیار کوچک می خوایم هارد رو فراموش کردم که ۱/۵ tr هست

دوستان ما را از ۰ تا ۱۰۰ کمک کنید

سلام ما این قطعه ها رو داریم و می خوایم سرور خیلی خیلی کوچکی بسازیم

فعلا 10gb ram ddr2

مادربرد ۷۷۵ q9550 اور شده

vga gt 2202gb

power 480 green

case midi 2002 green می دونم یه سرور خیلی کوچک میشه راه انداخت ولی نظر شما هم متین

به نظرتون این قطعات میکشه

و ارزون ترین سیستمی که به نظرتون می رسه برای این کار ما رو بگید نهایت بودجه 2 الی 3 میلیون

سلام

دوست عزیز کاربری این سرور چیه؟تعداد کلاینت ها؟

ممکنه یک سرور برای یک کاربری بسیار مناسب اما برای کاربری دیگه ای ناکارآمد باسه.

انواع سرور:http://www.behin.net/fa/articles/detail1093/%D8%AA%D8%B9%D8%B1%DB%8C%D9%81-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A2%D9%86/

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

والا من مسیول خرید و فروش قطعات و مسیول فروشم ولی فک کنم کاربری سرور کرایه دادن هاست باشد برای سایت ها است

لینک به دیدگاه

دوست عزیز واسه سرور توی ایران سخت افزار ملاک نیست اگه واسه کار هاست و این چیزا باشه بیشتر قیمت بیخود پهنای باند و آپتایم مهمه،در ضمن اگه اپلود زیاد بشه باید مجوز بگیرید وگرنه بچه های بالا بهتون گیر میدن،

و اما سخت افزار بستگی به نوع هاستی داره که قصد فروش دارید اگه کارتون مجازی سازی باشه که اصلا داستان فرق میکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...