رفتن به مطلب

نیازمند فردی برای دانلود (پرداخت هفتگی بر اساس گیگ)

niegrau
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من دنبال کسی هستم که اینترنت پرسرعت داره تا بتونه فایل هایی که ایمیل می کنم براش رو برام دانلود کنه و بعد از اتمام، روی هاردم بریزه و بعد باهاش حساب کنم.

هر هفته !

توضیحی از فایل ها:

فایل های تصویری mp4 از یوتیوب youtube

در زمینه آموزش تعمیرات سخت افزار

کیفیت حداقل: 480 و حداکثر 720HD

موقعیتشون تهران باشه برای انتقال فایل ها حالا هماهنگ می کنیم.

قیمت: با شما - بر اساس حجم هر گیگا بایت قیمتتون رو برام پست کنید یا پ.خ کنید.

شکایت به تمامی افراد مربوطه:

چرا نباید به عنوان کاربر عادی بتونم فایل آموزشی از یوتیوب دانلود کنیم؟ ما از دنیا جداییم یا دنیا از ما؟

لطفا پستم رو پاک نکنید....

لینک به دیدگاه

برای دانلود فیلم ها میشه از نرمافزار bandicam استفاده کرد.......
به این صورت که شما فیلم رو روی صفحه یوتیوب اجرا میکنین و با این نرم افزار از قسمت مورد نظرتون فیلم میگرین با صدا هم هست.

لینک به دیدگاه

درود بر شما

قیمت بستگی به مقدار حجمی که می خواین داره.حدودی میشه بفرمایید چند گیگه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای دانلود فیلم ها میشه از نرمافزار bandicam استفاده کرد.......

به این صورت که شما فیلم رو روی صفحه یوتیوب اجرا میکنین و با این نرم افزار از قسمت مورد نظرتون فیلم میگرین با صدا هم هست.

روش های دیگه ای هم هست که لینکش رو میشه مستقیم و بدون قندخردکن دریافتش کرد.

لینک به دیدگاه

روش های دیگه ای هم هست که لینکش رو میشه مستقیم و بدون قندخردکن دریافتش کرد.

اره اونا هم میشه.........ولی خیلی قطعی داره ..ریسکه...قابلیت ریزوم هم که نداره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اره اونا هم میشه.........ولی خیلی قطعی داره ..ریسکه...قابلیت ریزوم هم که نداره

اتفاقا خیلی مطمئن و قابل Resume هم هست،یکی از این روشها که من روزانه استفاده میکنم(به نوعی ابتکار خودمه)

ویرایش.

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آموزش جامع دریافت کلیپ های آموزشی از لاتیوب

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

دانلود از یو**__تو__**ب که راحته، کافیه به اوله هر کدوم از لینک ویدئو هایی که میخوای دو تا اس اضافه کنی

بعد میتونی نوع فرمت و کیفیتی که میخوای دانلود کنی رو انتخاب کنی ویبا سرعت بالا و ادامه دانلود کنی

ساده ترین روشه

لینک زیر رئ مطالعه کن:

http://www.alvershop.com/education-download/113-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D9%88-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1/5092-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-youtube-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

سلام

من دنبال کسی هستم که اینترنت پرسرعت داره تا بتونه فایل هایی که ایمیل می کنم براش رو برام دانلود کنه و بعد از اتمام، روی هاردم بریزه و بعد باهاش حساب کنم.

هر هفته !

توضیحی از فایل ها:

فایل های تصویری mp4 از یوتیوب youtube

در زمینه آموزش تعمیرات سخت افزار

کیفیت حداقل: 480 و حداکثر 720HD

موقعیتشون تهران باشه برای انتقال فایل ها حالا هماهنگ می کنیم.

قیمت: با شما - بر اساس حجم هر گیگا بایت قیمتتون رو برام پست کنید یا پ.خ کنید.

شکایت به تمامی افراد مربوطه:

چرا نباید به عنوان کاربر عادی بتونم فایل آموزشی از یوتیوب دانلود کنیم؟ ما از دنیا جداییم یا دنیا از ما؟

لطفا پستم رو پاک نکنید....

سلام دوست عزیز

من می تونم براتون این کار رو انجام بدم

قیمت پیشنهادی تون رو بفرمایید

لینک به دیدگاه

هر گیگ 200 انجام می شه مشتری ثابت باشید هر گیگ 150 سفارش زیاد هم داشته باشید پایین تر هم امکانش هست در سطح اینترنت برای هر ترابایت زیر 250 دانلود نمی کنن ..

پیام خصوصی بفرسیتید شرایط توضیح بدم

لینک به دیدگاه

از itube استفاده کنید، من که خیلی راضی ام ازش، میتونید لینک رو توی IDM دانلود کنید راحت، ریسوم هم داره، به قند شکن هم نیاز نداره

لینک به دیدگاه

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

من اینترنت نامحدود دارم خواستی یکیش رو امتحانی بهم بگو دانلود کنم ببینم چجوریه بعد اگه خوب بود واست دانلود میکنم ...

لینک به دیدگاه

من سرعتم پایین هست 1 مگ دارم. برای این ترجیح میدم کسی دیگه با سرعت بالا برام دانلود کنه و بهم فایل هارو بده.

الان خدمات parsispace خیلی خوب هست. گیگی 500 تومان هست رایگان میاره دم خونه با dvd با هزینه خودشون.

حالا هر کسی که نزدیک من باشه خیلی ارجحیت داره برام چون باید بتونم راحت و زود برم پیشش که فایل هارو بگیرم ازش بریزم رو هارد usb3. (فقط در طرح ترافیک اصلی نباشین)

من سمت خ ارسباران هستم. قبل از پل سیدخندان.

من همون 300 برا لینک مستقیم تقدیم میکنم. و 350 برای یوتیوب، تورنت، یوزنت و سایت های دانلودی با لینک سالم تقدیم می کنم.

من کارای دانلودم متفاوتن و شاید لازم باشه در حد یک ترا دانلود کنم در این ماه های آینده. ولی در حال حاضر ماهیانه از 10 گیگ تا خدا میدونه ....

اگر هم برام سرچ کنید با موضوعاتی که میدم، به ازای هر گیگ از فایل های سرچ شده بعد از تایید من، 100 تومن دستمزد هر گیگ رو میدم و هزینه دانلودم که اضافه میشه مثلا 350 تومن میشه 450 تومان. فقط اینجا اگر انگلیسی بلد باشین خیلی مفید میشه براتون.

از دوستان اگر تمایل دارن برام پ.خ بدند و یا حتی پیشنهادتون رو بفرستید. شماره بدید و محلتون رو هم بفرستید.

با تشکر فراوان از همه عزیزایی که وقت گذاشتند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...