رفتن به مطلب

انتخاب بین خرید 970 و 780

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان گرامی و اساتید محترم .

بزرگواران من نظر شما رو هم در مورد مطلبی بدونم .

یکی از دوستانم مثل من یک 780 داره و قصدش ارتقای کارت گرافیکش هست ! من نظرم رو بهشون گفتم ولی دلم میخواد نظرات بیشتر رو هم بدونم .

ایشون 3 تا راه داره که من با جزئیات خودمتتون عارض میشم و دوست دارم نظر شما دوستان رو هم با ذکر دلیل بدونم .

1 - راه اول ایشون که از هر لحاظ براش با صرفه تر هست خرید یک 780 دیگه هست و از این کارت ها بصورت SLI استفاده کنه ! اما با توجه به دایرکت ایکس 12 و ویندوز 10 بنظر من ممکن هست در آینده از این تصمیم پیشمون بشه چون سری 700 از تمام مزایای DX12 نمیتونه استفاده کنه ! ولی خب بازم میگم بسیار برای ایشون با صرفه هست و ایشون فقط 2 دل در مورد داستان DX12 هست .

2 - راه بعدی اینکه کارتش رو بفروشه و یه 970 بگیره و صبر کنه بعدا یک 970 دیگه بهش اضافه کنه ! این روش براش حدودا 600 تا 700 تومن بیشتر خرج برمیداره ! اما خیالش از اون داستان DX12 راحت میشه ولی اینم باید در نظر گرفت 2 تا 780 قدرت بیشتری داره و اگر کارت های900 جدید در محیط های DX12 برتری محسوسی نسبت به سری 700 نداشته باشن هم هزینه بیشتری کرده هم قدرت و کارایی کمتری رو داره تجربه میکنه !

3 - راه بعدی اینه که صبر کنه چون احتمالا nVidia در آینده 980 ti هم تولید خواهد کرد و اون رو بخره اما تفاوت قیمتش دو تا دو و نیم برابر راه اول و دوم میشه ! تازه با توجه به اینکه در تحقیقاتی که کردم 2 تا 780 یا 970 از یدونه 980 ti قویتر خواهند بود .

ممنون میشم دوستانی که اطلاعات کاملی در زمینه DX12 و نوع عملکرد آن در بازی های DX12 دارند و تفاوت عملکرد آنها با کارت های سری قبل ما رو هم از این اطلاعات بهره مند کنند و عاقلانه ترین روش رو بین 3 روش بالا پیشنهاد بدن و یا شاید روشی 4 امی به ذهنشون برسه !

با تشکر فراوان .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 780 رو به نظرت الان چند میخرن؟ به نظر من بهترین کار اینه که یه مدت صبر کنه تا سری 9 حسابی وارد بازار بشه و قیمت ها بیاد پایین. اونوفت میتونه یه 780 کارکرده با قیمت زیر 1 میلیون بگیره و SLI کنه. البته این نظر منه و ممکنه اشتباه باشه

لینک به دیدگاه

خوب من هم 780 دارم و یک ماه پیش در وضعیت دوست شما قرار گرفته بودم 

اول می خواستم یه 970 بگیرم بعد دیدم قدرت کارت من ( لاتنیگ اور شده ) در حد یک 980 هست به همین دلیل بی خیال شدم و منتظر 980ti می مانم 

درباره ی dx12 هم فعلا بازی خاصی معرفی نشده ( اگر شده من خبر ندارم ) 

780 توی 4 یا 5 تا بازی شاید نتونه 60 فرم بدهد بقیه بازی ها بالای 60 فرم

اخرین بازی که من تست کردم که گرافیک خیلی قوی دارد shadow of mordor هست که راحت 85 فرم رو می دهد اما بعضی بازی ها به علت تکستچر های سنگین به بیشتر از 3 گیگ مموری نیاز دارن این تنها دو بازی هست که بیشتر از 3 گیگ نیاز دارد  watch dogs - shadow of mordor  توی shadow of mordor بین تکسچر high و ultra خیلی فرقی نیست شاید توی رزولوشن های بالاتر فرق کند 

و در طول چند سال اینده با بازی های قوی با تکستچر های سنگین تر مواجه خواهیم بود که بیشتر از 3 گیگ نیاز خواهند داشت 

پس نتیجه ی می گیریم sli دو عدد از 780 با عقل جور در نمی آید چون مقدار مموری در sli تغییر نمی کند و همون 3 گیگ باقی می ماند 

پس بهترین انتخاب صبر هست برای 980ti که به احتمال بالا باید بیشتر از 4 گیگ مموری داشته باشد شاید هم نه  :-?

البته یه راه دیگه که به نظر من بهتر هست صبر کنید تا سال تمام شود یک ماه بگذرد قیمت ها ثابت شود بعد 2 تا 970 بخرید 

مثلا 4 ماه دوست عزیز صبر کنه قیمت های 970 پایین  آِید بعد 2 تا 970 گیگا که قوی ترین هست رو خریداری کند 

اگر قیمت 970 گیگا 1500 شود تا اون موقع دوست عزیز کارت خود رو 1000 بفروشه 2000 روی پول قرار دهد بعد 2تا 970 بگیرد عالی می شود 

موفق باشید 

لینک به دیدگاه

ممنونم از نظر شما دو دوست خوبم واقعا لطف کردید . بازم هم منتظر نظرات مختلف شما هستم .

لینک به دیدگاه

سلام 780 رو به نظرت الان چند میخرن؟ به نظر من بهترین کار اینه که یه مدت صبر کنه تا سری 9 حسابی وارد بازار بشه و قیمت ها بیاد پایین. اونوفت میتونه یه 780 کارکرده با قیمت زیر 1 میلیون بگیره و SLI کنه. البته این نظر منه و ممکنه اشتباه باشه

بهمن عزیز دقیقا این بهترین گزینه ایی هست که هم خودم و هم دوستم بهش فکر میکنیم اما نگرانی ما اون قسمت هایی از DX12 هست که سری 700 ساپورت نمیکنه !

لینک به دیدگاه

گرافیک دسته دوم 780 الان چند قیمت داره؟

لینک به دیدگاه

گرافیک دسته دوم 780 الان چند قیمت داره؟

الان که کسی نمیفروشه اما در صورت فروش 1500 تا 1600 قیمت میخوره.

لینک به دیدگاه

چرا اتفاقا فروش میره تو همین ماه پیش 3 - 4 تا همینجا فروش رفت قیمت هم حدود 1300 تا 1400

لینک به دیدگاه

درود

تا عرضه شدن بازی هایی که با DirectX 12 هماهنگ باشن فعلا فاصله زیاده ، فکر نکنم تا حداقل 1 سال (شاید کمتر) دیگه چنین بازی هایی عرضه بشن

به نظرم فعلا باید صبر کرد که هم این تب قیمت نجومی کارت های سری 900 بیاد پایین

هم منتظر عرضه شدن 980ti باشیم ببینیم قدرتش در چه حد هست اون موقع راحت تر میشه تصمیم گرفت

ولی اگه عجله دارن عاقلانه ترین کار sli  دو عدد 780 هست هم از نظر پرفورمنس هم از نظر اقتصادی بهتره

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

همونطور که دوستان گفتن صبر صبر صبر.780هم که همه ی بازیهارو تو تنظیمات ultra جواب میده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهمن عزیز دقیقا این بهترین گزینه ایی هست که هم خودم و هم دوستم بهش فکر میکنیم اما نگرانی ما اون قسمت هایی از DX12 هست که سری 700 ساپورت نمیکنه !

اتفاقا سری 700 هم DX12 رو ساپورت میکنه. اونطوری که 100% سخت افزاری ساپورت بکنه فکر کنم سری 900 هم یه جورایی ساپورت نکنه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان که کسی نمیفروشه اما در صورت فروش 1500 تا 1600 قیمت میخوره.

پویا جان قیمت جهانیش شده 300 دلار! یکی دو ماه دیگه آکش میاد رو 1200! همین الان هم 1300 کارکردش رو میفروشن کسی نمیخره!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنظر من بی خود DX12 رو به دلتون صابون نزنین چون به احتمال زیاد به همراه ویندوز در سال آینده ارائه خواهد شد یعنی این سری کارتها هم بقول بهمن جان کامل پشتیبانی نخواهد کرد، البته ممکنه کارتهای amd مثل همیشه تو ساپورت بروز تر باشه و اعلام کنه و سورپرایز کنه همه رو از ساپورت کامل DX12 ... اما انویدیا فکر نکنم ...

بنظر من سری که درد نمیکنه دستمال نبنده و صبر کنه تا کارت های جدید و احتمالا قویتر معرفی بشه... 

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

پویا جان قیمت جهانیش شده 300 دلار! یکی دو ماه دیگه آکش میاد رو 1200! همین الان هم 1300 کارکردش رو میفروشن کسی نمیخره!

780 که بالای 400 دلاره.......؟!

http://www.amazon.com/gp/aw/s/ref=is_box_?k=GTX+780

لینک به دیدگاه

یعنی بنظر شما حتی سری 900 هم DX12 رو کامل پشتیبانی نمیکنه !؟

چون مطابق مطلبی که در بلاگ انویدیا نوشته شده بود اگر درست یادم باشه سری 900 کامل پشتیبانی میکنه و سری 700 تا 400 هم پشتیبانی میکنند اما نه کامل یعنی بعضی مزیتها فقط در سری 900 پشتیبانی میشه .

ویرایش شده توسط Monk
لینک به دیدگاه

سری 900 دایرکس11.2 هستش سری 700 هم 11 و 11.1  داره خبری ار دایرکس 12 نیست دوستان عزیز

لینک به دیدگاه

عزیز یعنی تو تمام سایت ها به دروغ نوشتن DX 12 !

برای مثال مشخصات مدل گیگابایت : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5208#sp

نوشته : 

DirectX 12
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

780 که بالای 400 دلاره.......؟!

http://www.amazon.com/gp/aw/s/ref=is_box_?k=GTX+780

تا یکی دو روز پیش حتی 270 دلارش رو هم دیدم (PNY) ولی مثل این که به دلیل کمبود موجودی 970 به طور موقتی قیمتش دوباره یه کم بالا ارفته. ولی مثلا 780Ti هنوز حدود 430-420 دلاره که با تخفیفش حتی تا 390 هم پایین میاد :

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127770&cm_re=gtx_780-_-14-127-770-_-Product

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125673&cm_re=gtx_780-_-14-125-673-_-Product

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینطور که در اینجا نوشته. DX11.3 که توسط کارتهای سری 9 ساپورت میشه دارای همه ویژگی های DX12 منهای کاهش لود CPU هستش که در واقع کارتهای قبل از سری 9 هم ساپورتش خواهند کرد. حالا این که سری 9 از DX12 به شکل کامل پشتیبانی بکنه یا نه بعد از عرضه اون به همراه Windows 10 مشخص میشه.

http://wccftech.com/directx-11-3-api/

لینک به دیدگاه

درود

شرکتهای سازنده امکان در نظر گرفتن تغییرات آینده رو دارند

مثلا سخت افزار مورد نیاز برای تغیر دایرکت ایکس به ورژن بالاتر توی کارت تعبیه میکنن و با یه درایور جدید کارت قابلیت کار بر روی دایرکت ایکس جدید رو پیدا میکنه

اطلاعات ناقص من میگه نفص عمل دایرکت ایکس  بالا بردن فرم رت و کیفیت پیکسل و بلور و .. در تصاویر هست . حالا انجام این محاسبات اگه سخت افزار از ساخت چیپ خوبی برخوردار باشه حتما با یه درایور میشه از قابلیت جدید استفاده کرد  ولی احتمال کندی سرعت بخاطر قابلیت های جدید هم در پیش رو میباشد !

بخاطر یه دایرکت ایکس تصمیم عجولانه نگیر   چون اون کارت تا بیاد جا بیفته قیمتش طول میکشه  

امیدوارم  مطالب به درد بخور بوده باشه .  

این محل کار مارو از دنیای علم بدور کرده .

لینک به دیدگاه

با تشکر فراوان از همه عزیزانی که نظرشون رو اعلام کردند .

خب پس با توجه به پست های شما حتی سری 900 هم احتمالا بطور کامل DX12 رو پشتیبانی نمیکنه ! درسته ؟

لینک به دیدگاه

با تشکر فراوان از همه عزیزانی که نظرشون رو اعلام کردند .

خب پس با توجه به پست های شما حتی سری 900 هم احتمالا بطور کامل DX12 رو پشتیبانی نمیکنه ! درسته ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...