رفتن به مطلب

معاوضه اسکیت حرفه ای با قطعه یا تبلت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بچه ها من یه اسکیت سایز 43 فک کنم دارم که رولربلید هست rollerblade. برند خودش هم رولربلید ایتالیایی معروف هست اگرچه اسمبل china هست. ولی برای بازار اروپاست. رنگ سبز متالیک یشمی. مدل street . Fusion. خاص خیابون و پیست. اینو من چندین سال پیش گرفتم ولی از ایران رفتم و مدت طولانی تو خونه تهران بود استفاده نکردم.

چرخ ژله ای نو از آلمان خریدم انداختم بهش. جعبه کارتن اسکیت هم هست. سرعت: Abec 5

الان هم توی کمد ها هست. اگر کسی دوست داره عکس بزارم ازش. ولی لطفا پاک نکنید پست رو مدیریت محترم چون عکس گرفتن ازش برام سخته باید کلی وسیله بیرون بریزم در صورت تمایل کسی که بخواد عکس میگیرم.

ولی اگرم خواستین پاک کنید یک مهلت 12 ساعته اعلام کنید لطفا که برم عکس بگیرم.

معاوضش میکنم با ابتدا:

تبلت

یا قطعات کامپیوتری روز

یا نمیدونم ، offer whatever

لینک به دیدگاه

- پیوست حداقل 1 تصویر واضح از کالا یا کالاهایی که برای فروش یا تعویض ارائه شده اند به همراه نام لیون کامپیوتر و نام کاربری همین فروم به صورت نوشته شده روی کاغذ و کاملا خوانا همراه با تاریخ مطابق با زمان ایجاد تاپیک فروش، به پست اول هر تاپیک فروش الزامی می باشد . درصورت عدم الصاق تصویر با شرایط ذکر شده ، حداکثر ظرف 24 ساعت تاپیک حذف خواهد شد . و اجازه ایجاد تاپیک مجدد داده نخواهد شد و در صورت تکرار این مسئله توسط یک کاربر دسترسی محدود خواهد شد .

لینک به دیدگاه

مگه چنده ؟؟؟ با gtx titan z معاوضه داری ؟؟؟؟ خخخ =)) =)) =)) =))

بی شوخی قیمتش چنده ... ؟؟؟

لینک به دیدگاه

- پیوست حداقل 1 تصویر واضح از کالا یا کالاهایی که برای فروش یا تعویض ارائه شده اند به همراه نام لیون کامپیوتر و نام کاربری همین فروم به صورت نوشته شده روی کاغذ و کاملا خوانا همراه با تاریخ مطابق با زمان ایجاد تاپیک فروش، به پست اول هر تاپیک فروش الزامی می باشد . درصورت عدم الصاق تصویر با شرایط ذکر شده ، حداکثر ظرف 24 ساعت تاپیک حذف خواهد شد . و اجازه ایجاد تاپیک مجدد داده نخواهد شد و در صورت تکرار این مسئله توسط یک کاربر دسترسی محدود خواهد شد .

یک روز فرصت بدین لطفا. تا آخر چهارشنبه شب پست می کنم عکس رو.

لینک به دیدگاه

مگه چنده ؟؟؟ با gtx titan z معاوضه داری ؟؟؟؟ خخخ =)) =)) =)) =))

بی شوخی قیمتش چنده ... ؟؟؟

Titan رو باحال اومدی ! haha

قیمت ندارم پیشنهاد با دوستان باشه بهتره.

کسی که علاقمند به اسکیت باشه خواهد دونست که ارزش داره یا نه .

تو این دور و زمونه کسی بیخودی چیزی نمی خره

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...