رفتن به مطلب

به درخواست های ایرانیها رای دهید

Recommended Posts

مایکروسافت چند هفته پیش، ویندوز ۱۰ را رونمایی کرد و پس از گذشت چند ساعت از زمان رونمایی، نسخه پیش‌نمایش فنی آن را برای کاربران و توسعه دهندگان ارائه کرد تا با دریافت بازخورد‌های کاربران بتواند به اصلاح و بهبود سیستم عامل خود بپردازد و نسخه‌ای کامل و آماده استفاده را برای کاربران خود در سال ۲۰۱۵ منتشر کند. جالب است که یکی از پرخواسته‌ترین مواردی که در بازخورد‌های مختلف، مایکروسافت دریافت کرده، اضافه کردن تقویم شمسی به ویندوز ۱۰ بوده است.

سیستم عامل رومیزی که تقویمی شمسی را در اختیار کاربران ایرانی قرار دهد، قطعا به گزینه‌ای بسیار عالی برای کسانی تبدیل خواهد شد که همواره بر طبق برنامه پیش‌ می‌روند و از تقویم‌ زیاد استفاده می‌کنند.

در گزارشی که وب‌سایت The Verge آماده کرده، گفته شده که ۹۸۳ نفر اضافه شدن تقویم شمسی به ویندوز ۱۰ را از مایکروسافت درخواست کرده‌اند. این تعداد افراد از طریق بخش صدای کاربر (UserVoice) رای به اضافه شدن تقویم شمسی یا ایرانی در ویندوز ۱۰ را از مایکروسافت طلب کرده‌اند.

شاید این تغییر زیاد در چشم مهندسان مایکروسافت بزرگ به نظر نرسد، اما قطعا یکی از مورادی است که بسیار از این شرکت درخواست شده و وقت آن رسیده تا غول نرم‌افزاری دنیا، به خواسته کاربران ایرانی خود پاسخ مثبت دهد. با اینکه بسیاری از کاربران ایرانی نسخه‌های مختلف ویندوز را از آن طریقی که مایکروسافت مد نظر دارد، تهیه نمی‌کنند و حقوق کپی رایت نیز در ایران رعایت نمی‌شود، اما کاربران ایرانی تقویم شمسی را خواسته اصلی خود از مایکروسافت می‌دانند و احتمال زیادی وجود دارد که این شرکت نیز به این خواسته جواب دهد.

ما نیز همچون شما امیدواریم مایکروسافت تقویم شمسی را به ویندوز ۱۰ اضافه کند و شاهد استفاده کاربران ویندوز از این تقویم باشیم. در صورت تمایل شما هم می‌توانید به این جمع ۹۸۳ نفره بپیوندید و این خواسته یا خواسته‌های دیگر خود را از طریق سایت Uservoice feedback به گوش مهندسان و توسعه‌دهندگان ویندوز ۱۰ برسانید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اخه مگه ایرانیا تاحالا ویندوز خریدن که اصلا خواستشون اهمیت داشته باشه حالا تخریم و غیره بماند... اما من رفتم رای بدم چند روز پیشا بیش از این حرفا بود شماری ووت ها بنظرم...  :(

لینک به دیدگاه

ولی خیلی خوف میشه ها ... من شنیدم که 60 درصد از کارکنان اصلی ماکروسافت ایرانین ... راسته یا توهمه ؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ولی خیلی خوف میشه ها ... من شنیدم که 60 درصد از کارکنان اصلی ماکروسافت ایرانین ... راسته یا توهمه ؟؟؟

"توهمه" مهدی جان،هندی ها نقش پررنگی دارن428219_parssmile_v15.gif

لینک به دیدگاه

فک کنم یارویی  که به من گفت شیشه زده بود ... امان از دست اعتیات ... :eek: :eek: :eek:

لینک به دیدگاه

من که درخواستی ندارم چون برای ویندوز اصل تا حالا پولی ندادم پس هرچی باشه قبول میکنم تشکر از مایکروسافت  :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تقویم که نه اما بنده سال 2011 دست به کار شدم برای خودم یک تاریخ هجری نوشتم،فقط یه نکته چون خودکار توی لیست استارت آپ خودش رو قرار میده آنتی ویروسها اشتباهی شناساییش میکنن،بعدشم توی ویندوز8خودکار بالا نمیاد  و باید دستی اجراش کرد.

0lhi9es2u9pzheuqkr9e.jpg

حجم 16 کیلوبایت

دانلود :http://www.rodfile.com/2qdw9fee44k0

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

ما که حالا حالاها دست از سر ویندوز 7 بر نمیداریم.. گمان نمیکنم وین 10 هم مارا مجاب به ترک عادت کند :cool:

لینک به دیدگاه

تقویم که نه اما بنده سال 2011 دست به کار شدم برای خودم یک تاریخ هجری نوشتم،فقط یه نکته چون خودکار توی لیست استارت آپ خودش رو قرار میده آنتی ویروسها اشتباهی شناساییش میکنن،بعدشم توی ویندوز8خودکار بالا نمیاد  و باید دستی اجراش کرد.

0lhi9es2u9pzheuqkr9e.jpg

حجم 16 کیلوبایت

دانلود :http://www.rodfile.com/2qdw9fee44k0

مرسی اما روی ویندوز هفت 64 بیتی خطا میده

خطا؛ مجددا برنامه نصب را اجرا کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مرسی اما روی ویندوز هفت 64 بیتی خطا میده

خطا؛ مجددا برنامه نصب را اجرا کنید

باید ابتدا آنتی ویروس رو غیرفعال بعد run as admin کنی بعت توی لیست سفید آنتی ویروس بزار،البته برخیا گیر میدن،با همه جور ویندوز میبسازه بجز استارت خودکار توی 8.1

لینک به دیدگاه

باید ابتدا آنتی ویروس رو غیرفعال بعد run as admin کنی بعت توی لیست سفید آنتی ویروس بزار،البته برخیا گیر میدن،با همه جور ویندوز میبسازه بجز استارت خودکار توی 8.1

بنده قبل از نصب انتی ویروس را غیرفعال کردم  اما نصب نمیشه

در ضمن انتی ویروس هیچ ایرادی از برنامه نمیگیره حتی با اسکن ..با ویندوز دیگه امتحان میکنم ..ممنون داداش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنده قبل از نصب انتی ویروس را غیرفعال کردم  اما نصب نمیشه

در ضمن انتی ویروس هیچ ایرادی از برنامه نمیگیره حتی با اسکن ..با ویندوز دیگه امتحان میکنم ..ممنون داداش

روی فایل نصب راست کلیک و run as administ...

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

روی فایل نصب راست کلیک و run as administ...

بله عزیز متوجه ام اینو که اولین بار انجام دادم

لینک به دیدگاه

بابا این مسخره بازیا چیه تاریخ شمسی میخوان بزارن ... یه کار مفید بکنن ...مثلا یه اپلیکیشنی به استارتاپ اضافه کنند که وقتی ویندوز بالا میاد یه بستنی دست آدم بده ... خ خ خ

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...