رفتن به مطلب

4790 یا 4790K مسئله این است

Recommended Posts

شاید با مشاهده ی عنوان تاپیک یه مقداری تعجب کنید، چون هر کسی که اندکی دانش در زمینه ی انتخاب پردازنده ی اینتل برای سیستمش داشته باشه، اینو میدونه که پردازنده های اینتل با ضریب K توانایی اورکلاک رو دارند.

اما سوال من در مورد این مسئله نیست، به دو تصویر زیر دقت کنید:

post-14251-0-63627100-1414118224_thumb.pngpost-14251-0-58737200-1414118235_thumb.png

سه مولفه در پردازنده ی 4790 وجود داره که در 4790K وجود نداره، جالب اینجاست که دو مولفه مستقیماً به امنیت و یکی دیگه هم بصورت غیر مستقیم ( در قالب استفاده ی شرکتی ) به امنیت نرم افزاری در قالب Instructions ها و تکنولوژی های تعبیه شده در پردازنده 4790 اشاره داره.

چرا این مولفه ها توی 4790K وجود نداره؟، چون ممکنه اورکلاک به این بخش ها آسیب برسونه؟ و اینتل چون نمیتونه ضمانتی بر اجرای درست فعالیت اونها در حالت اور شده بده از اون تکنولوژی ها در 4790K استفاده نکرده؟

چون امنیت برای بنده و سایر دوستان بسیار مهم هست و بنده هم در شرف خرید یکی از اینها هستم خیلی دوست دارم نظر دوستان رو در مورد این مطلب بدونم.

ویرایش: لینک مقایسه ی دو محصول در سایت اینتل:

http://ark.intel.com/compare/80807,80806

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

هیچ یک از آپشن های مورد بحث کارایی خاصی برای کاربر عادی نداره(حتی امنیت)،بجز بحث ضریب باز بودن،فرکانس پایه قابل تامل هست و بس

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

درود

هیچ یک از آپشن های مورد بحث کارایی خاصی برای کاربر عادی نداره(حتی امنیت)،بجز بحث ضریب باز بودن،فرکانس پایه قابل تامل هست و بس

تا این حد؟، اکستریم پلاس عزیز توی کلوب شب زنده داران لیون اگه اینو میپرسیدم و همچین پاسخی میدادی انصافاً میگذاشتمش روی شوخ طبعی جذابت، هر چند اینجا هم چاره ای ندارم بگذارمش رو همون حساب  :D، ولی امنیت برای کاربر عادی کاربرد نداره؟

بگذار یه کوچولو در مورد این آپشن ها که بنظرت برای کاربر، حتی کاربرد عادی نداره یک مقدار توضیح بدم:

Intel® vPro™ Technology is a set of security and manageability capabilities built into the processor aimed at addressing four critical areas of IT security: 1) Threat management, including protection from rootkits, viruses, and malware 2) Identity and web site access point protection 3) Confidential personal and business data protection 4) Remote and local monitoring, remediation, and repair of PCs and workstations.

Intel vPro مجموعه ای از توانایی های امنیتی و مدیریت پذیر است که در پردزانده ها بکار برده شده که هدف آن پرداختن به چهار حوزه ی مهم از امنیت IT است.

1- مدیریت تهدید ها از جمله محافظت در برابر روت کیت ها، ویروس ها و مالور ها

2- حفاظت از هویت کاربر در وب و نقاط دسترسی یا همون اکسس پوینت ها

3- حفاظت از داده های شخصی و تجاری

4- پایش و تعمیر محلی و ریموت سیستم ها و استیشن های کاری

این فقط یکی از اون سه تکنولوژی هست که در ضریب K این پردازنده غیرفعال هست یا اینکه اصلاً به اون اضافه نشده.

آخه مشکل اینجاست که اصولاً با نرم افزار هم میشه جلوی این تهدید ها مقابله کرد، ولی شما یه فایروال رو در نظر بگیر، مثلاً در دیتاسنتر ها پرکاربردترین فایروال ها، فایروال سخت افزاری هست، اینجا هم همین بحثه، امنیت در سطح سخت افزار خوبه، و چیزیه که من بهش اعتقاد دارم، مثل Trusted Execution Technology  که یکی دیگه از تکنولوژی های موجود توی پردازنده هاست و از اجرای یک نرم افزار خارج از محیط قابل اجرای خودش در رم جلوگیری می کنه.

نمیدونم والا، خودمم موندم، یکی دو هفته درگیر تهیه ی بودجش بودم، حالا که تأمین شده این سوال برام پیش اومده، فکر کنم تا به پاسخ قابل قبولی برسم برای خریدش باید بیشتر صبر کنم، چون هم اورکلاک رو دوست دارم و هم امنیت رو.

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تا این حد؟، اکستریم پلاس عزیز توی کلوب شب زنده داران لیون اگه اینو میپرسیدم و همچین پاسخی میدادی انصافاً میگذاشتمش روی شوخ طبعی جذابت، هر چند اینجا هم چاره ای ندارم بگذارمش رو همون حساب  :D، ولی امنیت برای کاربر عادی کاربرد نداره؟

درود مجدد و سپاس بابت شفاف سازی و توضیحتون،اتفاقا کاملا جدی گفتم و تفاوت این بخش با شب زنده داران رو متوجه هستم

دوست عزیز وجود این آپشن ها و فعال سازی  از طریق بایوس  به منزله استفاده حتمی نیست،چه بسا که بیشتر برای استفاده های تجاری هستن،یعنی باید برنامه/سیستم عامل/آنتی ویروس  از این آپشن ها بتونه بهره ببره.(بازم تاکید میکنم برای کاربر معمولی)بله این آپشن ها در سیستم عامل های مجازی بشدت مفیدن

شما تاحالا شنیدین که یک پردازنده در مقابل یک تهدید/بدافزار مصون باشه؟

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

یکی از دوستان که دست به جستجوش خوبه و ترجیحاً لاتینش هم از بنده بسیار بهتر باشه میتونه راهنمایی بهتری باشه ، خودم از جستجو چیزی دستگیرم نشده، جز تأیید اینکه خب این ویژگیها توی سری K نیست، ولی بهتر از این نتونستم پیدا کنم.

لینک به دیدگاه

چیزیکه مشخصه درنسخه های بدون K که بحث اورکلاک مطرح نیست کاربری تجاری مطرحه که در این بخش مدیریت از راه دور, امنیت و مجازی سازی اهمیت بیشتری داره که تو نسخه های K وجود نداره

لینک به دیدگاه

چیزیکه مشخصه درنسخه های بدون K که بحث اورکلاک مطرح نیست کاربری تجاری مطرحه که در این بخش مدیریت از راه دور, امنیت و مجازی سازی اهمیت بیشتری داره که تو نسخه های K وجود نداره

بله بدون شک این مشخصه، ولی بحث بنده اینه که آیا ارزش داره بجای سری معمول سری K رو انتخاب کرد؟، دغدغه ی بنده هم همینیه که شما گفتی، باشه یا نباشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

بگذار یه کوچولو در مورد این آپشن ها که بنظرت برای کاربر، حتی کاربرد عادی نداره یک مقدار توضیح بدم:

Intel® vPro™ Technology is a set of security and manageability capabilities built into the processor aimed at addressing four critical areas of IT security: 1) Threat management, including protection from rootkits, viruses, and malware 2) Identity and web site access point protection 3) Confidential personal and business data protection 4) Remote and local monitoring, remediation, and repair of PCs and workstations.

Intel vPro مجموعه ای از توانایی های امنیتی و مدیریت پذیر است که در پردزانده ها بکار برده شده که هدف آن پرداختن به چهار حوزه ی مهم از امنیت IT است.

1- مدیریت تهدید ها از جمله محافظت در برابر روت کیت ها، ویروس ها و مالور ها

2- حفاظت از هویت کاربر در وب و نقاط دسترسی یا همون اکسس پوینت ها

3- حفاظت از داده های شخصی و تجاری

4- پایش و تعمیر محلی و ریموت سیستم ها و استیشن های کاری

این فقط یکی از اون سه تکنولوژی هست که در ضریب K این پردازنده غیرفعال هست یا اینکه اصلاً به اون اضافه نشده.

آخه مشکل اینجاست که اصولاً با نرم افزار هم میشه جلوی این تهدید ها مقابله کرد، ولی شما یه فایروال رو در نظر بگیر، مثلاً در دیتاسنتر ها پرکاربردترین فایروال ها، فایروال سخت افزاری هست، اینجا هم همین بحثه، امنیت در سطح سخت افزار خوبه، و چیزیه که من بهش اعتقاد دارم، مثل Trusted Execution Technology  که یکی دیگه از تکنولوژی های موجود توی پردازنده هاست و از اجرای یک نرم افزار خارج از محیط قابل اجرای خودش در رم جلوگیری می کنه.

نمیدونم والا، خودمم موندم، یکی دو هفته درگیر تهیه ی بودجش بودم، حالا که تأمین شده این سوال برام پیش اومده، فکر کنم تا به پاسخ قابل قبولی برسم برای خریدش باید بیشتر صبر کنم، چون هم اورکلاک رو دوست دارم و هم امنیت رو.

سلام

در تولید پردازنده های سری k با مک آفی همکاری شده (چه در تولید و چه در فروش و اسپانسرینگ)

و در جعبه اونها هم برگه و یا همون بروشور مک آفی گذاشته شده که طبق اون بروشور اگه سری k بخرید میتونید سریال رایگان بگیرید برای مک آفی(اینجوری که از توضیحاتش بر میاد)

و شاید اون موارد نوشته شده هم به این دلیل هست که پردازنده های سری k دارای این offer هستند اما سری none k این offer رو ندارند

از یکی از دوستان teaktown هم که با اینتل روابط خوبی دارند سوال کرده بودم مشابه همین رو گفته بودن

فرق دیگری هم دارند که الان یادم اومد اضافه کنم :

مدل های k یک سری پروتکشن اضافه بر سری none k دادند که این پروتکشن ها مربوط به میزان ولتاژ و آمپراژ ورودی و در واقع مصرف کلی پردازنده هستند(چون در سری k هست که میایم فرکانس ها و ولتاژ ها رو بالا میبریم که مساوی میشه با مصرف بیشتر بر حسب وات و در اونهاست که به این پروتکشنها نیاز میشه ).... مثلا در مدل 4770 معمولی شما با توجه به نوع مادربورد معمولا نمیتونید اون پروتکشن ولتاژ و آمپراژ رو از بین ببری یا بطور کلی تغییر زیادی توش ایجاد کنی  تا بتونی بدون محدودیت اورکلاک کنی... چون در سری none k این پروتکشنها ثابت و غیر قابل تغییر هست حتی اگه مادربوردتون آپشن مربوطه رو داشته باشه بنابر این , این مسئله قابلیتی برای سری k هست

چیزایی که من میدونم ایناست

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

طبق بررسی های تامز 4790K ارزش خرید برای کلاک نداره و همون عادیش بهتره!

اما 4690K برای کلاک کردن گزیته خیلی خوبیه!

http://www.tomshardware.com/reviews/system-build-pc-value,3946.html

لینک به دیدگاه

بله، از توضیحاتتون متشکرم، مستــر فرجام و جناب گلشنی، امیدوارم اون آفر مک آفی جالب باشه، برم در موردش اندکی بخونم.

لینک به دیدگاه

سلام.

من یه دو ماه و نیمی میشه که یه 4790K خریدم.

در مورد لایسنس مک افی همینطور که در عکس ها میبینید هم روی جعبه چیزهایی در موردش نوشته و هم یه دفترچه توی جعبه هست (که البته برای من زیاد مهم نبود چون از مک افی استفاده نمیکنم)

مهمترین تفاوتی هم که من بین این دوتا میبینم اینه که سری K کلاک بالاتری (0.4 گیگاهرتز) داره چه در کلاک عادی و چه در توربو.

در مورد مجازی سازی، من چند وقتی هست که دارم با vmware در ویندوز و virtual box در ابونتو کار میکنم و از زمانی که با این سیستم، مجازی سازی میکنم مشکلی نداشتم، کلا در مجازی سازی عادی و سطح متوسط مشکلی نداشت ولی در مورد اینکه نیازهای یک کسی که حرفه ای با این نرم افزارها کار میکنه، رو برطرف میکنه یا نه، اطلاعی ندارم.

فقط عذرخواهی میکنم، میزم شلوغ و به هم ریخته بود.

post-15900-0-39225900-1415004939_thumb.jpg

post-15900-0-08378600-1415005093_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

از اطلاعات ارزشمند شما هم بسیار متشکرم، فکر کنم باید همون سری K رو بردارم، چون مجازی سازی حرفه ای انجا نمی دم و نه خودم رو حرفه ای میدونم.  @};- 

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم.

البته الان من هرچی سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که 4790 عادی هم لایسنس مک افی داره. میتونین تو ریویوها دنبالش بگردید یا سرچ کنید 4790 box و عکس هایی که میاره همشون McAfee offer inside هستند. مثل عکسی که پیوست کردم.

اگر رندر و کارهای سه بعدی هم انجام میدید قطعا باید سری K رو بردارید چون کلاک بالاتری داره و هم قابلیت اورکلاک داره. برای اینکه تفاوت 0.4 گیگاهرتز رو توی رندر متوجه بشید هم من 3 تا رندر گرفتم (با مایا 2014 و منتال ری) که اولی با کلاک 3.5، دومی با 4.0 و سومی با 4.4 که همگی یه عکس با کیفیت 960*540 رو رندر گرفتن و تمام تنظیمات یکسان بوده. تفاوت هاشون زیاد نیست ولی زمانی این تفاوت ها زیاد میشن که رندر خیلی سنگینی بگیرید. البته من و اکثر کسانی که میشناسم با توربو رندر نمیگیرن یعنی با 4790K به جای 4.4 گیگاهرتز، با 4.0 گیگاهرتز و با 4790 به جای 4.0 با 3.6 رندر میگیرن چون همونطور که میدونید دما در جالت توربو فضایی میره بالا که فکر کنم به خاطر ولتاژ زیاد و اشتباهیه که مادربورد به سی پی یو میده (اگه دلیلم اشتباه لطفا بگید تا هم من و بقیه دوستان دلیل درستش رو بدونیم :D )

post-15900-0-93235700-1415014608_thumb.png

post-15900-0-91561700-1415014704_thumb.png

post-15900-0-48480100-1415014942_thumb.png

post-15900-0-80074300-1415015031_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم.

البته الان من هرچی سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که 4790 عادی هم لایسنس مک افی داره. میتونین تو ریویوها دنبالش بگردید یا سرچ کنید 4790 box و عکس هایی که میاره همشون McAfee offer inside هستند. مثل عکسی که پیوست کردم.

اگر رندر و کارهای سه بعدی هم انجام میدید قطعا باید سری K رو بردارید چون کلاک بالاتری داره و هم قابلیت اورکلاک داره. برای اینکه تفاوت 0.4 گیگاهرتز رو توی رندر متوجه بشید هم من 3 تا رندر گرفتم (با مایا 2014 و منتال ری) که اولی با کلاک 3.5، دومی با 4.0 و سومی با 4.4 که همگی یه عکس با کیفیت 960*540 رو رندر گرفتن و تمام تنظیمات یکسان بوده. تفاوت هاشون زیاد نیست ولی زمانی این تفاوت ها زیاد میشن که رندر خیلی سنگینی بگیرید. البته من و اکثر کسانی که میشناسم با توربو رندر نمیگیرن یعنی با 4790K به جای 4.4 گیگاهرتز، با 4.0 گیگاهرتز و با 4790 به جای 4.0 با 3.6 رندر میگیرن چون همونطور که میدونید دما در جالت توربو فضایی میره بالا که فکر کنم به خاطر ولتاژ زیاد و اشتباهیه که مادربورد به سی پی یو میده (اگه دلیلم اشتباه لطفا بگید تا هم من و بقیه دوستان دلیل درستش رو بدونیم :D )

بله گویا تفاوت توی همین Scene زیاده، برای اندک فاصله ی کلاک ها از هم.

دلیل دوم هم شاید به کاهش مصرف انرژی مربوط باشه و از طرفی استفاده فقط در زمان نیاز به اون کلاک که خب مزیتیه برای خودش.

در لینک زیر از وبسایت اینتل توضیح اندکی در مورد Intel Turbo Boost هست که مشابه عرایض بنده هست:

http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html

و متنش:

Intel® Turbo Boost Technology 2.01 automatically allows processor cores to run faster than the rated operating frequency if they’re operating below power, current, and temperature specification limits.

تکنولوژی اینتل توربو بوست نسخه ی دوم ، بصورت خودکار به هسته های پردازنده اجازه ی اجرای سریعتر کلاک رو نسبت به کلاکی که برای کار در آن مقدار ساخته شده میدهد به شرطی که توان، جریان و حرارت تولید شده بیش از محدودیت های پردازنده نشود.

Intel Turbo Boost Technology 2.0 is activated when the Operating System (OS) requests a frequency higher than the rated frequency of the processor.  Whether the processor enters into and the amount of time the processor spends in the Intel Turbo Boost Technology 2.0 state depends on the workload and operating environment.

تکنولوژی اینتل توربو بوست نسخه ی دوم، زمانی فعال میشود که سیستم عامل درخواست کلاک بالاتری از کلاکی که پردازنده برای کار در آن مقدار ساخته شده است بدهد. وارد شدن پردازنده به حالت توربو بوست و همچنین مدت زمانی که پردازنده در این حالت می ماند بسته به شرایط کاری ( WorkLoad ) و همچنین محیط کاری میباشد.

از ترجمه ی ناقص همین دو جمله از لینک فوق به این نتیجه میرسیم که توربو بوست حالت پایداری نیست و این پایداری کاملاً به شرایط کاری شما بستگی داره، فکر کنم در کل اینتل همه ی این توضیحات رو داده برای زمانی که از کولر استوک خودش استفاده بشه، وگرنه که کسی با تهیه ی همچین پردازنده ای کولر بهتری هم تهیه می کنه و سایر ماجرا.

لینک به دیدگاه

بله گویا تفاوت توی همین Scene زیاده، برای اندک فاصله ی کلاک ها از هم.

دلیل دوم هم شاید به کاهش مصرف انرژی مربوط باشه و از طرفی استفاده فقط در زمان نیاز به اون کلاک که خب مزیتیه برای خودش.

در لینک زیر از وبسایت اینتل توضیح اندکی در مورد Intel Turbo Boost هست که مشابه عرایض بنده هست:

http://www.intel.com...technology.html

و متنش:

Intel® Turbo Boost Technology 2.01 automatically allows processor cores to run faster than the rated operating frequency if they’re operating below power, current, and temperature specification limits.

تکنولوژی اینتل توربو بوست نسخه ی دوم ، بصورت خودکار به هسته های پردازنده اجازه ی اجرای سریعتر کلاک رو نسبت به کلاکی که برای کار در آن مقدار ساخته شده میدهد به شرطی که توان، جریان و حرارت تولید شده بیش از محدودیت های پردازنده نشود.

Intel Turbo Boost Technology 2.0 is activated when the Operating System (OS) requests a frequency higher than the rated frequency of the processor.  Whether the processor enters into and the amount of time the processor spends in the Intel Turbo Boost Technology 2.0 state depends on the workload and operating environment.

تکنولوژی اینتل توربو بوست نسخه ی دوم، زمانی فعال میشود که سیستم عامل درخواست کلاک بالاتری از کلاکی که پردازنده برای کار در آن مقدار ساخته شده است بدهد. وارد شدن پردازنده به حالت توربو بوست و همچنین مدت زمانی که پردازنده در این حالت می ماند بسته به شرایط کاری ( WorkLoad ) و همچنین محیط کاری میباشد.

از ترجمه ی ناقص همین دو جمله از لینک فوق به این نتیجه میرسیم که توربو بوست حالت پایداری نیست و این پایداری کاملاً به شرایط کاری شما بستگی داره، فکر کنم در کل اینتل همه ی این توضیحات رو داده برای زمانی که از کولر استوک خودش استفاده بشه، وگرنه که کسی با تهیه ی همچین پردازنده ای کولر بهتری هم تهیه می کنه و سایر ماجرا.

بله مشکل من هم همینجاست که من اصلا از فن استوک خود اینتل یکبار هم روی این سی پی یو استفاده نکردم و از همان ابتدا کولر IceBladePro v2.0 (به همراه کیس x1) استفاده کردم که هرچند کولر قوی نیست اما ضعیف هم نیست ولی دما تو فول لود بدون توربو 57-58 هست ولی بلافاصله بعد از استفاده از توربو 20 درجه افزایش دما پیدا میکنه، که این یعنی این سی پی یو هم مثل 4770K خیلی داغه (البته نه به اون شدت :D ). واقعا برای من سوال شده دمای فول لود با توربو دوستانی که از فن استوک استفاده میکنند چقدره!؟ (یکی از دوستانم 4670 داره با فن استوک موقع رندر میگفت دماش به 83 درجه میرسه!!  :eek: )

درمورد تکنولوژی vpro هم یک فیلم پیدا کردم گفتم شاید بد نباشه بقیه هم ببینند. احتمالا بعد از دیدن این فیلم به همون حرف جناب Extreme میرسیم که این قابلیت ها برای کاربر عادی کاربردی نداره  :D ادرس:

http://www.tomshardware.com/reviews/vpro-anti-theft-management-sba,3266.html

راستی دوستان عزاداری هاتون هم قبول باشه. @};-

ویرایش شده توسط Hossein Rezazade
لینک به دیدگاه

بسیار هم عالی، و تشکر

عملاً بدرد کاربر عادی نمی خوره.

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سری K اختصاصی برای گیمینگ و رندرینگ و کاربری های عادی طراحی شده.

سری غیر K برای سرورهای کوچک طراحی شده. اون امکاناتی که در K وجود نداره اما در مدل غیر K هست بیشتر بدرد سرور میخوره.

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام

مسله شما به راحتی قابل حله .

اگه پول دارید سری k بگیرید. 

به همین راحتی

پول داشتن یا نداشتن   جواب مسله اینست 

لینک به دیدگاه

سلام

مسله شما به راحتی قابل حله .

اگه پول دارید سری k بگیرید. 

به همین راحتی

پول داشتن یا نداشتن   جواب مسله اینست 

:-?

لینک به دیدگاه

خرید 4790 K وقتی گرونتر از 5820K هست کار اشتباهی است .

لینک به دیدگاه

خرید 4790 K وقتی گرونتر از 5820K هست کار اشتباهی است .

این پرسش مربوط به زمانیست که 4790K به قیمت 1075 یافت میشد و 4790 هم قیمت 960 داشت و پرسش اصلی اختلاف قیمت اونها نبود، بلکه در استارت تاپیک کاملاً مشخص هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...