رفتن به مطلب

رونمایی گیگابایت از اولین مادربرد گیمینگ با چیپ ستH81

Recommended Posts

• کاربر ویژه

88c.jpg

اینتل معمولا برای هر معماری  خود یک چیپ ست رده پایین و ارزان قیمت نیز معرفی میکند،در نسل قبل (سوکت1155-معماری آوی بریج و سندی بریج) چیپ ست H61 به همین منظور طراحی شده بود،H81نیز نماینده ارزان قیمت و رده پایین سوکت1150 (معماری هزول و برادول)است،با این حال غالبا کسی این چیپ ست های رده پایین و ضعیف را برای سیستم های گیمینگ و قدرتمند انتخاب نمی کند،خصوصا با نبود PCI Express 3.0 که برای  کارت های گرافیک امروزی امری واجب به نظر می رسد،اکنون گیگابایت سنت شکنی و یک مادربردMicro ATX  مخصوص گیمینگ را در قالب GA-H81M-Gaming 3 معرفی کرده است.*

88a.jpg

هرچند این مادربرد بسیار شبیه محصول دیگر گیگابایت H81M-WW است اما برند مشهور این کمپانیG1.Gaming را با خود یدک می کشد و برتری هایی نیز دارد،یک اسلات PCI-Express 2.0 ثانویه به جای PCI،حرارت گیر زیباتر،تراشه صدای ALC892 با خازن های صوتی اتو گرید و مدار ایزوله،کنترلر شبکه Intel به جای کنترلر ارزان قیمت Realtek همگی بخشی از امکانات قابل توجه این مادربرد هستند.

گیگابایت تاکنون قیمت این بورد را اعلام نکرده اما انتظار میرود یک مادربرد ارزان قیمت باشد.

88b.jpg

منبع خبر:http://www.techpowerup.com/206580/gigabyte-outs-g1-gaming-branded-h81-chipset-motherboard.html

ترجمه: خبات کریمی

*=نظر نگارنده

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چه عالی بنظرتون کی وارد ایران میشه ؟!

درود دوست عزیز،هیچ زمانبندی و روال مشخصی نداره

اگه بیاد منم یکی میگیرم،البته به قیمتش بستگی داره

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

درود

چه مزیتی نسبت به مادربرد زیر دارد؟

http://lioncomputer.ir/product/4039/GIGABYTE+H97-Gaming+3+LGA1150+H97++Mainboard/

احتمالا قیمت کمتر

vs9md856pht5dhl8krly.jpg

ویرایش شده توسط amin333
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

چه مزیتی نسبت به مادربرد زیر دارد؟

http://lioncomputer.ir/product/4039/GIGABYTE+H97-Gaming+3+LGA1150+H97++Mainboard/

vs9md856pht5dhl8krly.jpg

هیچ!

دوست عزیز مادربردی که شما اشاره کردین چیپ ست H97 داره و خیلی از این برد گرانتر و  برتره.

لینک به دیدگاه

بله متوجه هستم گه چیپ ست H97  هست چون مادر برد خودم همینه :D 

ولی موندم با وجود H97 چرا باید عقب گرد داشته باشه.. یعنی رقابت بین سازندگان مادربرد برای تصاحب سهم بیشتر از بازار اینقدر تنگاتنگه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا تنها ضعف {اگه بشه اسمش رو ضعف گذاشت} چیپ اچ 81 نبود همین پی سی ای 3 هستش.

من خیلی منتظر ریو 2 این چیپ بود مثلا بهش پی سی ای 3 اضافه بشه.اما نشد و نیومد عجیبه چون اچ 61 این اواخر عمرش پی سی ای 3 روش گذاشتن اما اینتل این چیپ رو از یاد برده.

وااقعا اچ 81 یه چیز همه فن حریفه.

این کاری هم که گیگا کرده اگه قیمت تمام شدش خوب باشه عالیه و حرف ندراه

سلام جناب میلاد

این کمبود کاملا سیاست اینتله و  نشان ناتوانی نیست،البته بردهایB85 از برندMSI  بشدت خوش قیمته و نباید در انتخاب بجای h81 شک کرد چون PCI Express Gen 3 هم داره.مدل زیر 232 تومن قیمتشه که از H81 ایسوس هم ارزونتره.

thumb_1398776694_B85M-P32%20-%2001.jpg MSI B85M-P32 LGA1150 B85 Mainboard

بله متوجه هستم گه چیپ ست H97  هست چون مادر برد خودم همینه :D 

ولی موندم با وجود H97 چرا باید عقب گرد داشته باشه.. یعنی رقابت بین سازندگان مادربرد برای تصاحب سهم بیشتر از بازار اینقدر تنگاتنگه 

درود مجدد

محصول جدید همیشه به معنی برتری از محصولات قبلی نیست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...