رفتن به مطلب

کمک فوری(روشن نشدن سیستم)

rahmanshahi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی.

من به یه مشکل بر خوردم ، سیستم همه چیزش درست بود ، امروز یه واتر کولر خریدم و نصب کردم.

اما بعد از نصب هر کاری میکنم سیستم روشن نمیشه البته اتفاقی که می افته به این صورته:

وقتی دکمه پاور خاموش هست که هیچ ولی وقتی روشنش میکنم led روی مادربورد روشن میشه بعد وقتی دکمه پاور کیس رو برای روشن شدن میزنم یه چشمک خیلی کوچیک میزنه و دوباره خاموش میشه و دیگه کار نمیکنه ، اما اگر کلید پاور رو خاموش روشن کنم و دوباره کلید کیس رو بزنم باز هم همونجوری چشمک میزنه.

خاهشن سریع کمک کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

1-طبق روال همیشگی دراوردن باطری و خروج برق کامل از سیستم در مرحله اول و تست دوباره 

2-اگه میتونی یه بار دوباره با فن قبلی تست کن اصولا فن و موتور واتر کولر نباید همچین مشکلی ایجاد کنه مگر اینکه اتصالی در یکدومشون داشته باشه که از طریق کانکتور فن cpu به سیستم اجازه روشن شدن نمیده و همچین مشکلی رخ داده

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از راهنمایی شما.

گزینه اول رو در اولین فرصت امتحان میکنم.

گزینه دوم رو انجام دادم ، سوکت برق پمپ رو خارج کردم اما بازم هم مشکل پا برجا بود.

فقط سوال ، خارج کردن باطری چه عوارضی داره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با اجازه مهدی جان عزیز 

اول همونطور که دوست عزیزم گفتن با حالت قبلی سیستم از صحتش مطمئن بشین که سیستم کاملا به پاست 

بعد از اول و با دقت شرع کنید به بستن واترکولر از روی دفترچه البته بنده جسارت نمیکنم ولی میخوام طبق دفترچه پیش برین تا مشکلتون مشخص بشه 

ضمنن از سالم بودن واتر کولر هم مطمون بشین 

ویرایش شده توسط ATA_SE7EN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا عطا خیلی ممنون از راهنمایی شما.

اما همونجور که گفتم من کابل پمپ و فن واتر رو خارج کردم اما بازم مشکل پا برجاست.

اما چیزی که من احساس میکنم احتمال میدم یه جا اتصالی هستش و پاور همین که برق وصل میشه اتوماتیک قطع میکنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خواهش میکنم

پس احتمال میدین از پاور یا کابلا باشه ؟ پاور دیگری دم دست دارین ؟ تا حداقل از سالم بودن بقیه قطعات مطئن بشین ؟ 

به جای خاصی دست زدین که یادتون نمونده باشه ؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیر متاسفانه پاوری دم دستم نیست.

جای دیگه مثل کجا؟

نظرتون چیه کل کابل هارو جدا کنم و دوباره کابل هارو وصل کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا نمیدونم دقیقا چون مادربرد دم دست شماست 

این کارو که حتما من نگفته انجام میدادین ولی همین الان دست به کار بشین و از اول انگار سیستم میبندین / قشنگ و با حوصله و تمیز 

به هر کابلی که شک کردین از کابل دیگری استفاده کنین 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همه سیم هارو چک کردم هیچ مشکلی نداشت.

پاور رو دستی روشن کردم و جدا جدا خروجی هارو وصل کردم ، همه قسمت ها مثل فن ها ، هارد ها وقتی به پاور وصل هستن مشکلی نداره و پاور روشن میشه ، اما وقتی مادربورد رو وصل کنم دوباره مشکل بر میگرده.

ویرایش شده توسط rahmanshahi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مدل پاور و مدل مادربردتون چیه ؟ روی اسلاتها چندتا رم دارین ؟ گرافیک چی ؟ 

واقعا با نصب کردن واترکولر این همه بلا سرتون اومد ؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا عطا مشخصات دقیق سیستم داخل امضام هست.

از دو اسلت رم استفاده میشه ، گرافیک هم r9 290

مشکل هر چی هست از واتر نیست ، چون همونجور که گفتم با خارج کردن کابل پمپ و فنش دیگه عملا ارتباطی با سیستم نداره.

میتونه مشکل از مادربورد باشه؟آخه همونجور که گفتم پاور اگر دستی روشن کنم تا قبل از اتصال فیش برق مادربورد مشکلی نداره اما با وصل کردن اون دوباره .....

لینک به دیدگاه

من هم همین مشکل را داشتم.اگر با راهکارهایی که دوستان گفتن درست نشد. ، بایوس مادربورد شما پریده و باید از اول پروگرم بشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام بهتره کلا واتر کولر رو باز کنی و کولر قبلی رو ببندی و تست کنی 

ممکنه بک پلیتش یا قسمت دیگه ایش روی برد اتصالی ایجتد کرده باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خدمت آقا بهمن و بقیه دوستان.

ممنون از راهنمایی شما.

امروز که از سر کار اومدم خونه کیس رو به پیشنهاد آقا عطا ریختم بیرون تا دوباره ببندمش ، اما وقتی خالیش کردم به این فکر افتادم که بیرون کیس اول تست کنم.

8zcpm2wyiemn6u0u28uq_thumb.jpg

و بعد از نصب فقط CPU و ram و فن کولر برای متوجه شدن از روشن بودن ، دو پین مربوط به پاور روی مادربورد رو اتصال دادم تا روشن بشه اما باز هم همونجوری بود ولی اینبار متوجه یه صدای خیلی ریز از طرف CPU شدم بنابر این فکر میکنم مشکل یا باید از CPU باشه و یا از مادربورد که بعید میدونم از مادربورد باشه چون led روی بورد روشن میشه و همه بخش ها برق دارن.

حالا نظر شما چیه؟

راستی من در زمان نصب واتر کولر برای بستن پیچ های پمپ روی CPU فشار خیلی زیادی اوردم ، میتونه به این خاطر برای CPU مشکل ایجاد شده باشه؟البته هر چی پشت و روی CPU رو نگاه کردم مشکل ظاهری نداشت.

لینک به دیدگاه

حالا که سی پی یو را دراوردی یه نگا به پایه های درون سوکت سی پی یو بنداز؛؛ خمیدگی نداشته باشن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حالا که سی پی یو را دراوردی یه نگا به پایه های درون سوکت سی پی یو بنداز؛؛ خمیدگی نداشته باشن

خیر هیچ گونه مشکلی در پایه های cpu و مادربورد وجود ندارد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب خب ببخشید من دیر انلاین شدم 

خب با این اوصاف شما باید اول از مادربردتون شروع کنید و یکی یکی قطعاتتون رو تست کنید و کلا تا زمانی که مشکل پیدا نشده دست به واتر کولر نزنید 

پیشنهاد من اینه که با یک دوست یا اشنایی که مغازه داره تو همین صنف با هم یه بررسی انجام بدین و قشنگ قطعاتتون رو تست کنید مخصوصا مادربرد و سی پی یو تونو 

شاید با اون فشاری لاینی از مدارات مادربردتون قطع شه یا سی پی یوتون خدای نکرده مشکل پیدا کرده / خلاصه اول از مادربرد شروع کنید با یه سی پی یویه دیگه و سی پی یورو 

هم با یه مادربرد دیگه تست کنید تا 100 درصد مطمئن بشین که درستن / بعد برین سراغ قطعاتی مثل رم و تست روی دیگر اسلاتها و در ادامه گرافیک و بقیه جاها 

شاید کمی سخگیرانه باشه ولی ..... از پاورم بایید قبل از همه چیز 100 درصد مطمئن باشن نه 99 درصد / از یکی دوست همسایه یا اشنایی که خدمات کامپیوتری داره کمک بگیرین 

تا هم قطعات متنوع برای تست باشه و هم دو نفذی ذهنتونو روی هم بزارید تا هم دقیق باشه و هم خسته و کلافه نشین خیلی خیلی با حوصله / امیدوارم مشکلتون حل بشه 

بعضی وقتا از دست ما هم کاری ساخته نیست چون تو این فضای مجازی تا حدی میشه با حرف زدن و راهنمایی مشکلات رو حل کرد ولی برخی مشکلات هستند که باید حضورا 

باشم تا بتونیم 100 درصد مشکل رو حل کنیم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...