رفتن به مطلب

پوسیدگی شلنگ H80i

ramin9500
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

امروز وقت کردم سیستم رو باز کنم برای تمیز کردن و باد گرفتن اما با دیدن یه پوسیدگی تو شلنک که به رادیات  H80iوصل میشه  مواجح شدم و یه ترک کوچیک هم رو قسمتی که به باک cpu وصل میشه دیده میشه.

پوسیدگی تو این مناطق خطر ناک هست؟؟

راهی هست برای تعویض این واشر ها ؟؟

ببرم بدم گارانتی؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

post-11538-0-48144100-1414747686_thumb.jpg

post-11538-0-10783500-1414747805_thumb.jpg

post-11538-0-02365000-1414747865_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

در بلند مدت شاید خطرناک بشه (تنها در صورتی که این لایه کنار بره و اون عاملی که باعث پوسیدگیه اون قسمت شده به قسمت های زیرین برسه)

اما اون پوسیدگی ها به خودیه خود خطرناک نیستن و فقط نقش محافظتی دارند از لایه زیرین, البته یه کار دیگم میکنن که اون هم فشرده کردن شلنگ از قطر تا محکمتر سر جاش باشه

اگه برای من این وضعیت پیش بیاد در همون محل چند لایه چسب برق مشکی میزنم تا اون لایه حفظ بشه و هم همرنگ اون منطقه باشه  :دی

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

ممنون فرجام جان

نمیشه کل شلنگ رو عوض کرد؟؟

گارانتی همچین ایرادی رو قبول میکنه به نظر شما؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون فرجام جان

نمیشه کل شلنگ رو عوض کرد؟؟

گارانتی همچین ایرادی رو قبول میکنه به نظر شما؟؟

رامین جان در کل پیاده کردن و باز کردن قطعات واترکولینگهای کلوز لوپ و دوباره بستنشون بسیار سخته (نمیگم غیر ممکنه)

چون فیتینگهاشون اکثرا" فشاری و یکبار مصرف هستند (این مدل h80i رو اطلاع ندارم که فیتینگهاش چطوریه) .... باز کرنشون همانا و عدم توانایی در بستن مجددشون همانا :دی

بحث سخت بودن هواگیریشون بعد از سر هم کردنشون هم یه بحث جداست.... در واترهای کاستوم به راحتی در مخصوص هواگیری رو باز میذاری و روشنش میکنی تا پمپ کار کنه و هوا از اون خروجی تخلیه بشه , در کلوز لوپ ها جای قابل باز و بسته شدن بعد از سر هم کردن و پر کردنشون وجود نداره

گارانتی هم این مورد ممکنه(تکرار میکنم"ممکنه") به عننوان آسیب فیزیکی و ظاهری تلقی کنه و حتی گارانتی تون رو باطل کنه  :D  در حالی که 1 درصد هم نمیخوان قبول کنن که دلیلش کم بودن کیفیت اون قسمت بوده 

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

فرجام جان باز هم ممنون @};- @};- :x @};- @};-

از امضا شما همه چی مشخص هست از وضع گارانتی :D :D :D

گارنتی در ایران کلا سر کاری هست اما بعضی مواقع هم شانسی جواب میگیره.

این گارانتی تخت جمشید هیچ سایتی نداره ؟؟

هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم.

لینک به دیدگاه

سلام

دوست خوبم میشه بگید الان چند وقته که این واتر کولر H80i رو خریداری کردید؟

چون همیشه برام سؤال بوده که عمر مفید واتر کولر چند ساله؟ و بعد از چه مدتی رو به فرسایش و پوسیدگی میره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فرجام جان باز هم ممنون @};- @};- :x @};- @};-

از امضا شما همه چی مشخص هست از وضع گارانتی :D :D :D

گارنتی در ایران کلا سر کاری هست اما بعضی مواقع هم شانسی جواب میگیره.

این گارانتی تخت جمشید هیچ سایتی نداره ؟؟

هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم.

راستش حتی تخت جمشید الان هم که سرچ کردم  در سایت میهن مارکت هم اطلاعات تماس و آدرسش وارد نشده البته میدونم که گارانتی معتبری بوده در گذشته :دی

احتمالا اقای حسینی آدرس و شماره تماسشون رو داشته باشند یا شاید اگه عمیقتر سرچ کنی پیدا بشه :دی

منم به فکر انداختی که برم شلنگ های h100i ام رو چک کنم :دی

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

حدود یکسال هست دارم ازش استفاده میکنم.

ولی معلوم نیست این قطعات چقدر تو انبار شرکت های گارانتی کنند و تو چه شرایطی نگه داری میشه

لینک به دیدگاه

راستش حتی تخت جمشید الان هم که سرچ کردم  در سایت میهن مارکت هم اطلاعات تماس و آدرسش وارد نشده البته میدونم که گارانتی معتبری بوده در گذشته :دی

احتمالا اقای حسینی آدرس و شماره تماسشون رو داشته باشند یا شاید اگه عمیقتر سرچ کنی پیدا بشه :دی

منم به فکر انداختی که برم شلنگ های h100i ام رو چک کنم :دی

فرجام جان یه سوال برام پیش اومد.

میشه از رادیات همین به عنوان یک واتر کولینگ کاستوم استفاده کرد یعنی یه باک جدا و پمپ و یه رزوز تهیه کرد و یک کاستوم جدید درست کرد با کولانت بهتر؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فرجام جان یه سوال برام پیش اومد.

میشه از رادیات همین به عنوان یک واتر کولینگ کاستوم استفاده کرد یعنی یه باک جدا و پمپ و یه رزوز تهیه کرد و یک کاستوم جدید درست کرد با کولانت بهتر؟؟

شدنش که میشه 

ولی باید ببینی فیتینگهاش چطوریه(از لحاظ یکبار مصرف بودن و یا اینکه میشه 2 دوباره بستشون یا نه) و چه قطری برای شلنگ باید در نظر بگیری تا ببینی شلنگ جدیدی که قراره بهش وصل بشه آیا اصلا امکان اتصالش بدون نشتی وجود داره یا خیر

اگه مشکل وصل کردن شلنگ جدید  - که به راحتی به پمپ و بلاک مورد نظرت بخوره-  به رادیات رو حل کنی و یا اصلا بتونی شلنگ خودش رو به پمپ و بلاک متصل کنی بقیش خیلی سخت نیست :دی

لینک به دیدگاه

فن شکسته شدش رو که یه جواریی درستش کردم :)

post-11538-0-60634300-1414589259_thumb.jpg

با هم فکری دوستان یه حرکتی هم رو این شلنگ باید بزنیم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...