رفتن به مطلب

انتخاب پاور متناسب با سیستم من

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من برای سیستم جدیدم این قطعات در نظر گرفتم لطفا برای انتخاب پاور مناسب از لحاظ کارایی نه خیلی گران قیمت نه ارزان قیمت

سیستم من:

cpu:

core i7 5960x
mb:

msi x99s SLI plus
Ram:

Adata Consumer 8gb ddr4

یا

ripjaws 4 16GB 4x4

cpu fans:

corsair h60

graphic:

asus R7 250x 2gb

HDD:

160GB 7200 sata

dvd rom: Pioneer 24x

لطفا راهنمایی کنید.با تشکر

لینک به دیدگاه

پرمصرف ترین قطعه کارت گرافیک است

مصرف کارت R7 250x توسط یک کابل 6 پین ..94 وات است.

در مجموع با توجه به لیست شما به نظر من که یک پاو 500 یا 550 ریل (واقعی) هم کفایت میکند

لینک به دیدگاه

Amin333 مطمئنی پرمصرف ترین قطعه سیستمم گرافیکم هست؟!

MFORSPEED ممنون خودمم هم در مورد این پاور فکر میکنم اما با توجه به قدرت سی پی یو هشت هسته ای پرمصرف اینتل که 140W هست آیا نیاز به پاور قویتر نیست؟!

ویرایش شده توسط zamen
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

با جازه دوستان عزیز

شما نفرمودید که آیا در آینده قصد ارتقاء گرافیک رو دارید یا خیر و اینکه چقدر میخواهید برای پاور هزینه کنید

به این 2 سوال پاسخ بدید تا راهنمایی دقیق داده بشه خدمتتون

در نهایت با تائید پیشنهاد های دوستان و با مقداری آینده نگری RM-750 کرسیر بهترین گزینه بازار فعلی  برای این سیستم میباشد

لینک به دیدگاه

ممنون بله قصد ارتقاء برای گیم هم دارم

عالیه ممنون در حال حاضر پاور سیستمم 480W گرین هست از محصولات گرین بدی ندیدم اما چند وقت پیش سیستم یکی از دوستانم سری 1000W داشت روی یه سیستم خاموش میشد میفرستادن گارانتی باز برمیگشت همونطور بود از همون موقع دلم به این محصولات گرین قرص نیست.قصد خراب کردن این شرکت رو ندارم

لینک به دیدگاه

فعلا 355.000 تومان برای پاور اما در آینده بودجه بهتری در نظر خواهم گرفت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون بله قصد ارتقاء برای گیم هم دارم

عالیه ممنون در حال حاضر پاور سیستمم 480W گرین هست از محصولات گرین بدی ندیدم اما چند وقت پیش سیستم یکی از دوستانم سری 1000W داشت روی یه سیستم خاموش میشد میفرستادن گارانتی باز برمیگشت همونطور بود از همون موقع دلم به این محصولات گرین قرص نیست.قصد خراب کردن این شرکت رو ندارم

کلاً در ایران دو دسته افراد وجود دارن اونهایی که بشدت گرین رو میکوبن و اونهایی که از گرین بسیار راضی هستن

در این بین هیچ فاصله ایی نیستش

در مورد خرید از برند گرین چون در آینده قصد ارتقاء دارید مدل GP-750OC به شما توصیه میشه با 5 سال گارانتی تعویض با خیال راحت میتونید استفاده کنید

ویرایش »:::::

با حدود 355 تومن گزینه ایی که جناب آقا میلاد توصیه کردن گزینه معقولی هستش یعنی HP-700

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

ممنونم که پاسخم را دادید در یکی از سایت های معروف خارجی همین سوالات کردم منو بن کردن به دلیل بردن اسم برند گرین اما خیلی خوشحالم که توی سایتهای داخلی میبینم اینچنین فعال و بصورت حرفه ای پاسخ داده میشه من خودم خیلی در مورد این موضوع تردید داشتم.عذر میخوام بابت طولانی شدن مطلب دکمه تشکر جاش خالیه اما باید میگفتم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...