رفتن به مطلب

بازی Call of Duty: Advanced Warfare بروی کنسول PS4 با تنظیمات Medium اجرا خواهد شد

VFSDF
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

Call of Duty: Advanced Warfare PS4 Version is ‘Native 1080P With Medium Quality Post-AA

49393333460279352907.jpg

بازی COD روی کنسول سونی PS4 با تنظیمات مدیوم اجرا خواهد شد.روی XBOX ONE بعیده چیزی بهتر از تنظیمات LOW باشه
پلتفروم PC تنظیمات ULTRA خواهد بود.

منبع

http://wccftech.com/call-duty-advanced-warfare-ps4-native-1080p-postaa/

ویرایش شده توسط VFSDF
لینک به دیدگاه

حالا با این وضعیتی که پیش اومده چه پیشنهادی برای طرفداران کنسولها دارین که با این مسیبت مواجه شدن بندخداها کلی هم طلفات دادن سر بحث در مورد این که کنسول بهتر هست یا PC ؟ ;)

من که میخوام این دوستان را به راه راست هدایت کنم و به PC پرستی دعوتشون کنم o:-)

لینک به دیدگاه

پسر عمه من ps4 تازه خریده، برم بهش تسلیت عرض کنم

لینک به دیدگاه

جالبش اینه تازه تو سال اول ورود کنسول ها با این وضع مواجح شدن.سال 2015   به بعد رو میخوان چیکار کنن؟

فک کنم میگن با تنظیمات low و 800 در600 با 15 فریم بر ثانیه. :-?  :laughing:

ویرایش شده توسط **pouya**
لینک به دیدگاه

احتمالا تا سال اینده شرکت Sony و Microsoft با هم ادقام میشن و 2 تا کنسولها را هم با هم ادقام میکنن تا بتونن با 16GB حافظه DDR3 و دو هسته پردازنده گرافیکی کیفیت تصویر 1600x1200 را برای بازیهای انحصاری به کاربران پیشنهاد بدن

دوستان کنسول پرست خوب اخه این چه کاری هست بیاید پول بدین PC بخرید و با کیفیت 4K بازی کنید GamePad هم که قیمتی نداره برای PC بخرید و لذت ببرید.

چرا خودتون را عذیت میکنید تا 3 ماه اینده هم همه بازیهای جدید با قیمتی کمتر از قیمت یه ستل ماست در اختیاره PC Gamer های عزیز خواهد بود

:Hee Hee:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همانطور که  CEO انویدیا سالها پیش گفته بود ساخت کنسول نسل بعدی هر دفعه سخت تر میشه چون جهش پردازشی PC خیلی بالا تر ه-الان یک کارت 500 دلاری دمار از روزگار بازی های کنسولی در میاره حیلی راحت روی 2560 در 1600 میشه بازیها رو بازی کرد اونهم با افکت های سفارشی و تکسچر پک های انچنانی و و..

سونی و مایرکوسافت هم عملا یک جور PC ساختن توسط AMD-معماری x86  دقیقا معماری پردازنده های PC وهست فقط رم سفارشی GDDR5 برای افزایش سرعت اضافه شده  ولی همونطور که  انیودیا گفته بود با توجه به توان بالای سخت ازفزارها میشه  با 500 تا 600 دلار استیم باکس داشت که بازیها رو بهتر از کنسول ها هم اجرا کنه  و تازه  PC هم باشه نه فقط دستگاه بازی-

با این جهش کارتهای سری 900 انویدیا باید عملا فاتحه بازی سفارشی  و کنسولی رو خوند جون تمام بازی های که  روی Xone  در 900 p اجرا میشن در PC میشه تا 2K با یک گرافیک بازی کرد! حالا بحث تنظیمات چیز  دیگه است.

کلا انویدیا گفته بود زمانی خواهد رسید که  ایجاد کنسول دیگه به صرفه نباشه و عملا اسمش کنسول باشه ودر واقع سخت افزار PC رو بگیرن بزارن توی جعبه کوچک بگن کنسول ساختیم!چه کاریه؟؟من نمی دونم.

لینک به دیدگاه

دوستان
این عکسو با دقت نگاه کنید
http://8pic.ir/images/7ydiju2ypkztkdoo6ds8.jpg

این عکس از نسخه PS4 گرفته شده

نکته اول : رزولوشن Assassin's Creed : Unity درکنسولها 900P هست ولی ابعاد این عکس 1080P شده و این نشون میده از 900 به 1080 اپ شده که همین گند میزنه تو تصویر و مات میشه

صورت NPC ها هنوز لود نشده و تکسچرها کامل نشدن اینم بدلیل ضغف کنسولها بوده

نکته بعدی که بسیار هم مهمه هیچ کدوم از افراد درون این عکس روی زمین سایه ندارن و کاملا این تنظیمات در نسخه کنسولی حذف شده

همچنین این عکس فاقد HBAO هست که اصلا افراد بعد و حجم طبیعی ندارن

این ماتی و کدر بودن تصویر که خیلی هم زشته فقط بخاطر اینه که از 900p به 1080 اپ شده
نسخه کنسولی کلا سایه نداره . فاقد تکنیک aa هستن :laughing:

24690717249432124586.jpg

Assassin's Creed : Unity فقط روی PC گرافیک نسل بعدی خواهد داشت
پرچم PC همیشه بالاست @};-  :x

ویرایش شده توسط VFSDF
لینک به دیدگاه

کنسولها عملا دیگه جایگاهی در دنیای بازی و تکنولوژی ندارن ولی همیشه خواهند بود چون بچه های کوچولو که از سیستم سر در نمیارن و میخوان بازی کنن و به پدرشون که از خودشون بدتر از PC سر درنمیاره فشار میارن پدرشون هم تنها چیزی که به عقلش میرسه کنسول هست و میره میخره

یعنی دقیقا تا 1 یا 2 سال اینده خریدن کنسول برای 2 دسته از قشر جامعه خواهد بود که شامل افراد نا وارد در امره خرید دستگاه برای بازی و سرگرمی و کودکان هست دسته بعد را باید از روی سایزشون رده بندی کرد که حال ندارن یه سیستم جمع کنن و دنبال یه دستگاهی هستن که دردسر نصب و اجرا نداشته باشه

لینک به دیدگاه

امیدوارم این روند افول و سیر نزولی ادامه پیدا کنه و انحصار بازیها از دست این دو کنسول در بیاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیمت کنسول از قیمت یک عدد کارت گرافیک حرفه ای پایینتره بعد چه توقعی دارین ازش 

اگر این بازیهای انحصاری هم نبود کی میرفت طرف کنسول 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز دیگه اینقدر هم بد نیستن کنسولها که شما میگین

اگر قیمتش خیلی پایین بیاد من خودم هم میخرم چون دستگاه پخش DVD خونمون خراب شده میخوام با کنسول جایگزین کنم :cool:

فکر میکنید بتونه فیلمهای DVD را با کیفیت خوب پخش کنه یا باید افت فریم داشته باشه ؟ با این راهی که کنسولها پیش گرفتن میترسم فیلم هم نتونن پخش کنن و فردا پس فردا بگن فقط برای پخش موسیقی از این دستگاه استفاده کنید

یه چیزی تو مایعهای گرامافون مودرن ^_^

لینک به دیدگاه

اخه چقدر من به این فنای کنسولی بگم واینم عاقبتش 

پرچم پر افتخارPCبالاست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام به همه.

بابا کنسول گیمر های عزیز حداقل بیاید زیر پست هارو لایک بزنید.

بندگان خدا عنوان رو که میبینن دیگه روشون نمیشه تاپیک رو باز کنن :-)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب دوستان عزیز کنسول مشخصا فقط واسه گیم ساخته شده که بتونه با قیمت پایین نیاز گیمرهارو تامین کنه، قرار نیست بتونه همه چیز رو به بهترین شکل اجرا کنه...

اگه اینطوری بود که کسی نمیرفت PC انتخاب کنه واسه گیم و چند برابر خرج کنه...

لینک به دیدگاه

به به چه توهیناتی به کنسول گیمر ها میشه pc تنها چیز حرفه ای که داره گرافیک بهتره وگرنه چیش باعث میشه یه pc gamer حرفه ای بشه

و کنسول بشه مال بچه ها؟! در ضمن گرافیک بالاتر مال کسیه که بتونه الترا اجرا کنه نه هر pc gamerی وبرای الترا هم باید خرررررج کنید

در کل هرچقدر پول بدید همون قدر آش میخورید از کنسول 400دلاری چه انتظاری دارید؟

لینک به دیدگاه

داداش من شما 400 دلار میدی واسه کنسولت ولی در عوض واسه هر گیمی 50 دلارم خرج می کنی که اگه شما فرضا دو سال هی گیم بخری و بازی کنی میشه چندین برابر هزینه یه pc قدرتمند اونوخ کی زیاد خررررررررج میکنه ها؟

لینک به دیدگاه

دوستان فکر کنم منظورش کیفیت AA بازی باشه!

Medium Quality Post-AA

لینک به دیدگاه

والا تا جایی که من میدونم قیمت PS4 فثط یه دستگاه با یک دسته 1400 هست تازه اگر طرف بدون از کجا و کی بخره که با قیمتهای بالاتری تو مایعهای 1700 نندازن بهش بعد باید بره بازی هم بخره که خوب اگر بازی خوبی در حد COD بخره 180 تا 200 باید پول بده

در اینده هم بنده خدا میخواد بازی کنه یا نه گنجشکم از این که هر روز ارزن بخوره حالش بهم میخوره پس باید طرف بازی جدید بخره که همون هزینه را باید 1 بار دیگه پرداخت کنه با همین پول اگر PC بخره حالا نمیگیم HighEnd ولی یه Core i3 که میشه خرید و بازی کرد با این هزینه حالا ما میگیم طرف 500 هم بزاره سر همین پول و بودجه به 2 تومان برسه که میشه یه سیستم ایدال

حالا از نظر شما کدوم با صرفه تر هست ؟

هر وقت هم پولی به دست طرف برسه میتونه ارتقا بده و کیفیت را بالاتر ببره.............ایا با کنسول هم میشه این کارها را انجام داد ؟.............تازه PC را برای هر کاری میشه استفاده کرد که کنسول نمیتونه انجام بده ؟

چطوری حساب کردی که 400 دلار شد و بهتی از PC ؟

خودت سیستمت را با کنسول عوض میکنی ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...