رفتن به مطلب

آپدیت بایوس asrock m3a790gxh

Mehdi_Chabi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.من میخوام بایوس مادربوردم رو عوض کنم تا هسته سوم و چهارم سی پی یو هم فعال بشه.(amd phenom 2 x2 550)میشه راهنمایی کنید؟واسه آپدیت نرم افزار خاصی لازمه؟

با تشکر.

لینک به دیدگاه

درود

شما اگر در بایوستون گزینه acc یا همون advanced clock calibriation رو داشته باشید با تغییر دادن در این گزینه به all core همه هسته های پردازندتون فعال میشه و احتیاجی به اپدیت بایوس ندارید. البته بعضی از پردازنده ها بعد از فعال شدن هسته های دیگرشون برای استیبل بودن احتیاجی به مقدار بسیار کمی افزایش ولتاژ دارند.

لینک به دیدگاه

درود

شما اگر در بایوستون گزینه acc یا همون advanced clock calibriation رو داشته باشید با تغییر دادن در این گزینه به all core همه هسته های پردازندتون فعال میشه و احتیاجی به اپدیت بایوس ندارید. البته بعضی از پردازنده ها بعد از فعال شدن هسته های دیگرشون برای استیبل بودن احتیاجی به مقدار بسیار کمی افزایش ولتاژ دارند.

_______________________________________________________________________________________

مادربوردم advanced clock calibriation داره ولی وقتی روی all core میزارمش سیستم بوت نمیشه و بالا نمیاد.

چی کارکنم؟؟

amd phenom II x2 550

asrock m3a790gxh/128m v1.10

ویرایش شده توسط prong
لینک به دیدگاه

_______________________________________________________________________________________

مادربوردم advanced clock calibriation داره ولی وقتی روی all core میزارمش سیستم بوت نمیشه و بالا نمیاد.

چی کارکنم؟؟

amd phenom ii x2 550

asrock m3a790gxh/128m v1.10

مقدارکمی ولتاژ هسته پردازندتون رو بالا ببرید تا سیستم بالا بیاد

لینک به دیدگاه

مقدارکمی ولتاژ هسته پردازندتون رو بالا ببرید تا سیستم بالا بیاد

ممنون.میدونید چقدر باید واتاژ رو افزایش بدم؟اگه زیاد ولتاژ رو بالا ببرم سی پی یو چیزیش نمیشه؟

لینک به دیدگاه

ممنون.میدونید چقدر باید واتاژ رو افزایش بدم؟اگه زیاد ولتاژ رو بالا ببرم سی پی یو چیزیش نمیشه

سلام...

شما VCore پردازنده رو که به صورت Defualt رو 1.3V هست به 1.325 اگر باز هم بوت نشد به 1.35 افزایش دهید...اگر بزا هم بوت نشد تا 1.4V مجاز هستید افزایش بدین بیشتر از این اگر پردازنده شما به Quad Core تبدیل نشد احتمالا BatchNo پردازنده شما زیاد جالب نیست....

موفق باشید...

لینک به دیدگاه

سلام...

شما vcore پردازنده رو که به صورت defualt رو 1.3v هست به 1.325 اگر باز هم بوت نشد به 1.35 افزایش دهید...اگر بزا هم بوت نشد تا 1.4v مجاز هستید افزایش بدین بیشتر از این اگر پردازنده شما به quad core تبدیل نشد احتمالا batchno پردازنده شما زیاد جالب نیست....

موفق باشید...

سلام.ولتاژ به طور پیش فرض روی 1.350 هستش.تا 1.500 هم افزایش دادم نشد.یعنی هیچ راهی نداره؟؟

:eek:(

لینک به دیدگاه

شما ACC رو به صروت Manual روی Per Core قرار بده و همرو بزار روی -2 با ولتاژ 1.4V ببینید درست میشه...

ویرایش شده توسط Arman
لینک به دیدگاه

شما acc رو به صروت manual روی per core قرار بده و همرو بزار روی -2 با ولتاژ 1.4v ببینید درست میشه...

سیستم بالا میاد ولی همون دو هسته هستش.

من هسته میخوااااااااااااممم!!!!

لینک به دیدگاه

کسی از اساتید نمیدونه چطور میشه این پردازنده رو آنلاک کرد؟

ممنون میشم اگه یه نظری بدید

لینک به دیدگاه

سلام

من مادربردی به این نام دارم supox mf520j که میخوام بایوسش رو آپدیت کنم

و آپدیت بایوس رو هم گیر آوردم و نرم افزارش نمیدونم چی هست

ممنون میشم راهنماییم کنید واینکه فلاپی درایو هم ندارم من

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...