رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد استفاده از گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

گرافیک سیستم بنده XFX R9 280X می باشد همانطور که در جریان هستید دما و مصرف برق این کارت بالا هست.

من هر شب بلا استثنا دانلود رایگان شبانه دارم، و سیستم به مدت 5 ساعت روشنه حالا سوال بنده اینه که راهی وجود داره تا در ساعت استفاده از اینترنت کارت اصلی رو خاموش یا غیر فعال کنم،و از گرافیگ سی پی یو استفاده کنم (i5 4690)

لینک به دیدگاه

سلام

فکر نکنم راهی باشه چون اگر کابل مانیتور را به گرافیک cpu متصل کنید مانیتور جزء صفحه ای سیاه نخواهد داشت مگر اینکه کارت گرافیکxfx  رو از سیستم در بیارین @};- 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

گرافیک سیستم بنده XFX R9 280X می باشد همانطور که در جریان هستید دما و مصرف برق این کارت بالا هست.

درود

بنده در مورد این قسمت حرفتون میخوام یه توضیحی بدم

دوست عزیزم بنده هم R9 280X دارم و اتفاقا شب ها هم سیستمم روی دانلوده.

دمای کارت بنده توی حالت Idle حدود 33 تا 35 درجه است و فکر میکنم از نظر دما هیچ مشکلی نباشه.

در مورد مصرف هم اگر به Review ها دقت کنید میبینید در حالت Idle مصرف زیادی نداره کارتتون

post-14710-0-78739800-1414956286_thumb.png

لینک به دیدگاه

یه تکنولوژی amd داره به اسم Zero core که در زمان استفاده زیر 10% مصرف کارت کم تر از کارت های رده پایین می شود و دما هم پایین می اید

ویرایش شده توسط mohammad gtx
لینک به دیدگاه

من راه حلی برای مشکل شما ندارم ولی پیشنهاد میکنم از نرمافزارهایی مثل adm استفاده کنید و دانلودهاتونو با گوشی یا تبلت انجام بدید اینجوری استهلاک سیستمتون بسیار کمتر میشه

لینک به دیدگاه

یه تکنولوژی amd داره به اسم Zero core که در زمان استفاده زیر 10% مصرف کارت کم تر از کارت های رده پایین می شود و دما هم پایین می اید

چطوری باید از تکنولوژی استفاده کرد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...