رفتن به مطلب

بحث درباره ی r9 270x

Recommended Posts

دوستان بنده تا هفته بعد قصد دارم r9 270x بخرم و مشخصات سیستمم هم :

intel core i 5 2320 3gh

400 watt power

8 ram

windows 7 64

هستش . بنده   پرس و جو کردم بهم گفتن امکان گلوگاه شدن سیپیو هستش به نظر شما این اتفاق میفته؟یعنی انقد سیپیوم ضعیفه؟

اگر نیستش واقا به نظرتون ارزش داره با تعویض پاور یه r9 270x بخرم؟درباره برند هم کدوم یکی از برند هارو شما پیشنهاد میکنید 2gb

لینک به دیدگاه

درود

پردازنده مشکلی نداره دوست عزیز فقط پاورت رو حتما عوض کن

لینک به دیدگاه

توی یه تاپیک دیگه جوابتون رو دادم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی واسه R9 270x حداقل پاور 650 وات به نظرم لازمه

لینک به دیدگاه

توی یه تاپیک دیگه جوابتون رو دادم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی واسه R9 270x حداقل پاور 650 وات به نظرم لازمه

شما که r9 270x داشتید به نظرتون چه برندیو بخرم از همه بهتر باشه؟ msi . سافایر . ایسوس ؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من با cpu core i3 4130  تو بازی بتلفید یا تنظیمات الترا بالای 35 فریم میگیرم 

cpu  شما باید بهتر جواب بده 

برای پاور هم حداقل 500 وات نیاز دارین 

لینک به دیدگاه

شما که r9 270x داشتید به نظرتون چه برندیو بخرم از همه بهتر باشه؟ msi . سافایر . ایسوس ؟؟

من توی کارت های AMD برند XFX رو می پسندم ولی سافایر خوبه ایسوس رو اصلا توصیه نمیکنم

لینک به دیدگاه

بنظر من اگه تصمیمت هنوز قطعی نشده برو سمت کارت های انویدیا یدونه 670 یا 760 تمیز بگیر خیلی از ویژگی های گرافیکی توی بازیها منحصر به کارت های انویدیا هست. نمیدونم تریلری که یوبی سافت برای یونیتی منتشر کرد رو دیدی یا نه ولی خیلی از ویزگی های گرافیکی رو معرفی کرد که انحصاری کارت های انویدیا بود.

لینک به دیدگاه

بنظر من اگه تصمیمت هنوز قطعی نشده برو سمت کارت های انویدیا یدونه 670 یا 760 تمیز بگیر خیلی از ویژگی های گرافیکی توی بازیها منحصر به کارت های انویدیا هست. نمیدونم تریلری که یوبی سافت برای یونیتی منتشر کرد رو دیدی یا نه ولی خیلی از ویزگی های گرافیکی رو معرفی کرد که انحصاری کارت های انویدیا بود.

عزیز من فقط تا 750 برای کارت میتونم بدم همین مقدار هم با یک عالمه قرض بالا اوردم . گرایشم اول به ار 7 بودش بعد یه پول ناچیزی اومد دستم به ار 9 رو اوردم . پاور هم با فلاکت تمام میخام بگیرم . اونم دست دوم اگه بشه :D

من همین دیروز رفتم فروشگاه برای خرید قطعی طرف برام 750 ti و  650 رو اورد همون موقع که میخاستم انتخابمو بکنم یک دفعه r9 رو اوردم فکرم پرید دیگه . تصمیم تقریبا کاملا قطعیه

اینجور که معلومه 760 تا یک ملیون میره .قیمتش خیلی بالاس . والا تا جایی که دیدم 270ایکس واچ داگز رو رو الترا راحت رو 50 فریم میاره دیگه بهتر از این فک کنم زیادی باشه شما چه فکری میکنید؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر بخوای نو بگیری و بودجه شما نهایت همون 750 هست بهترین گزینه 270x  هست 

با این قیمت میتونی مارک سافایر بگیری ایسوز یا msi  بالای 800 تومن هستن 

ویرایش شده توسط WINNER
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فقط MSI بگیر دوست من

فقط MSI

پاور هم حتماً باید تعویض بشه

کارت خوبی هم هست نسبت به قیمتش

موفق باشید @};-

لینک به دیدگاه

فقط MSI بگیر دوست من

فقط MSI

پاور هم حتماً باید تعویض بشه

کارت خوبی هم هست نسبت به قیمتش

موفق باشید @};-

داداش میشه قیمت تقریبیشو بگی؟ بالای 800 تومن که نمیره ایشالا؟قلب من وای میسته اگه بره  :D  :(  :wacko:

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

سی پی یو شما خیلی خوب نیست اگه مینونین سی پی یو رو هم تعویض کنین ولی پاورتون ضعیفه حتما یه پاور حداقل 600 وات از برند معتبر تهیه کنید

حالا چرا r9 270x گزینه های دیگری هم میتونید داشته باشین

ویرایش شده توسط amin-nvidia
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

سی پی یو شما خوبه ولی پاورتون ضعیفه حتما یه پاور حداقل 600 وات از برند معتبر تهیه کنید

من تا جایی که گشتم بنچمارک های این کارت از همه بهتر بوده و جدیدتر هم هست و فریمش تو بازی ها هم بالا بوده و قیمتش هم به رنج قیمتی من میخوره حالا اگه گزینه ای قویتر سراغ دارید بگید 

در مورد پاور هم باید دست دوم بخرم قیمتش هم بین 150 تا 180 باشه به سختی فراهمش میکنم شما یه مارک معتبر پاور بگید من دست دو شو بگردم بلکه فرجی شد 

ویرایش شده توسط hooman77
لینک به دیدگاه

من تا جایی که گشتم بنچمارک های این کارت از همه بهتر بوده و جدیدتر هم هست و فریمش تو بازی ها هم بالا بوده و قیمتش هم به رنج قیمتی من میخوره حالا اگه گزینه ای قویتر سراغ دارید بگید

در مورد پاور هم باید دست دوم بخرم قیمتش هم بین 150 تا 180 باشه به سختی فراهمش میکنم شما یه مارک معتبر پاور بگید من دست دو شو بگردم بلکه فرجی شد

اگه بتونین یه گرافیک 770 و r9 280x کارکرده تهیه کنین خیلی عالیه ولی به مشکل گلوگاه پردازنده برخورد میکنین ویرایش شده توسط amin-nvidia
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

سی پی یو شما خیلی خوب نیست اگه مینونین سی پی یو رو هم تعویض کنین ولی پاورتون ضعیفه حتما یه پاور حداقل 600 وات از برند معتبر تهیه کنید

نزدیک ترین و بهترین گزینه بهتر از این کارت 7950 هست که قدیمه و قیمت کمتری داره اما توی رنج بالاتر 760 و R9 280x میشه که از بودجه ایشون خارجه،در مورد سیستم ایشون ما حالت استاندادر رو مد نظر گرفتیم وگرنه کندی هارد تایم و فرکانس رم و (صدای گریه بچه   :D ) هم باعث افت فریم میشه.

لینک به دیدگاه

سلام

داداش به نظر من یه کارت دسته دوم تمیز بخر مثل مدلهای : gtx 650 ti boost _ gtx 660ti _Gtx 670  البته هر کدومشون  اگه گیرت اومد مدل غیر رفرانس  بخر. (مدلهای دو فن)

به نظر من فقط انویدیا برای بازی خوبه. سری 6 یا 7 هم فرقی با هم ندارن. و تکنولوژی به کار رفته توی اونها یکیه (استفاده از فناوری کاپلر هست. به جز گرافیک gtx 750ti که فناوریش مکس ول بوده)

الان هم گرافیک gtx 750 ti گزینه خوبی هست ، مارک gigabyte یا Evga فقط توی این مدل خوب هستند. ( دقت کن gtx 750 معمولی ضعیفتره . و کودای کمتری داره تا مدل ti یش) گیگابایت به نظر من گزینه خوبیه هم سوکت برق میخوره هم پایپ داره ، و دو فن هم هست. از ایسوس خیلی بهتره. قیمت هم 610 تومن نهایتشه

امیدوارم نظرم کارساز باشه برای شما.

یا علی.

ویرایش شده توسط behruz
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احیاناً اگر راهنمایی دوستان رو خواستید گوش بدید بکلی قسمت های مربوط به خرید 280Xو 7950 رو از ذهنتون پاک کنید

من  اصلاً توصیه نمیکنم که هیچکدوم از این 2 گزینه بصورت کارکرده خریداری بشه

این پست اخرین پست من در این تاپیک میباشد

موفق و موید باشید

لینک به دیدگاه

اگرم واسه فقط گیم میخواید برید سراغ انویدیا اساتیدی که با کارتهای انویدیا کار کردن تفاوت بین ati و انویودیا رو بهتر میدونن

لینک به دیدگاه

نزدیک ترین و بهترین گزینه بهتر از این کارت 7950 هست که قدیمه و قیمت کمتری داره اما توی رنج بالاتر 760 و R9 280x میشه که از بودجه ایشون خارجه،در مورد سیستم ایشون ما حالت استاندادر رو مد نظر گرفتیم وگرنه کندی هارد تایم و فرکانس رم و (صدای گریه بچه   :D ) هم باعث افت فریم میشه.

در مورد 7950 باید بگم که یکم ریسک داره خریدش چون AMD تایید کرده که سری R از DX12 ساپورت می کنند ولی هنوز حرفی در مورد محصولات قدیمی تر نزده. با این حساب خرید کارت از سری R عاقلانه تره.

یه مدت کوتاه PowerColor R9 280X TurboDuo OC تو لیون با قیمت 830 موجود بود که در بعضی از تست ها حتی از GTX 770 هم قوی تره اگر به اون قیمت پیدا کنید کارت خیلی قدرتمندیه!

R9 270X هم MSI رو توصیه می کنم.

ویرایش شده توسط tm71
لینک به دیدگاه

در مورد 7950 باید بگم که یکم ریسک داره خریدش چون AMD تایید کرده که سری R از DX12 ساپورت می کنند ولی هنوز حرفی در مورد محصولات قدیمی تر نزده. با این حساب خرید کارت از سری R عاقلانه تره.

یه مدت کوتاه PowerColor R9 280X TurboDuo OC تو لیون با قیمت 830 موجود بود که در بعضی از تست ها حتی از GTX 770 هم قوی تره اگر به اون قیمت پیدا کنید کارت خیلی قدرتمندیه!

اگه شما میخوای بین 770 و 280x یکی رو انتخاب کنید نظر من روی 770 هست

ببینید در اجرای روان بازی خیلی موارد دخیل هستند کا انویدیا در این زمینه عملکرد بهتری داره

280x نخر که پشیمون میشی

لینک به دیدگاه

ببینید در اجرای روان بازی خیلی موارد دخیل هستند کا انویدیا در این زمینه عملکرد بهتری داره

280x نخر که پشیمون میشی

ارزونترین 770 چنده؟ من گفتم اگر 830 باشه. 830 کارت 770 به کنارپایین ترین مدل 760 هم نمیدن!

لینک به دیدگاه

ارزونترین 770 چنده؟ من گفتم اگر 830 باشه. 830 کارت 770 به کنارپایین ترین مدل 760 هم نمیدن!

شما باید یه 770 کارکرده گیر بیاری یه همین حدود در میاد

لینک به دیدگاه

280x نخر که پشیمون میشی

بنده الان این کارت رو دارم و بیشتر بازی ها رو هم روی بهترین حالت ممکن بازی میکنم از چی باید پشیمون بشم؟؟؟؟

احیاناً اگر راهنمایی دوستان رو خواستید گوش بدید بکلی قسمت های مربوط به خرید 280Xو 7950 رو از ذهنتون پاک کنید

من  اصلاً توصیه نمیکنم که هیچکدوم از این 2 گزینه بصورت کارکرده خریداری بشه

این پست اخرین پست من در این تاپیک میباشد

موفق و موید باشید

یه مدت کوتاه PowerColor R9 280X TurboDuo OC تو لیون با قیمت 830 موجود بود که در بعضی از تست ها حتی از GTX 770 هم قوی تره اگر به اون قیمت پیدا کنید کارت خیلی قدرتمندیه!

کجا من گفتم ایشون 7950 بخره یا سایر مدل هایی که گفتم؟؟؟؟ ترجمه صحبتم (این کارت ها تقریبا هم رده R9 270x ) هست

ویرایش شده توسط king_of_shadows
لینک به دیدگاه

با سلام

اول اینکه پاورت کمه

دوم اینکه مگه گرافیکت دیگه چیه که cpu core i5 واسش گلوگاه بشه

سوم به نظر من اگه مدل sapphire toxic یا vapor رو بگیری هم قدرتش بیشتره هم کیفیتش و هم ارزونتره

موفق باشید...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...