رفتن به مطلب

روز عاشورا در کربلا چه گذشت؟

Hassan_007
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• ارسال 86
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

من یه همسایه دارم که خانواده شهیده و هر سال تو خونش مراسم برقرار میکنه( حالا بماند که برا چاپلوسیه و نوه و نتیجه و همه خواهر و برادرشو با این کار برده سر کار)

همیشه ساعت ۸ شب شروع میکنه به شروع نوحه تا ساعت ۱۱ و برا ما دیگه اعصاب نزاشته(چون همسایه هست صدا دقیق میاد تو خونه من)

اگه بخوام به نیرو انتظامی شکایتی هم بکنم باز هیچی به هیچی چون میگن با امام حسین (ع) مشکل داری

خلاصه چند ساله دارم میگذرونم

این روزا انسانیت خیلی کم پیدا میشه

ویرایش شده توسط Miad007
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

من یه همسایه دارم که خانواده شهیده و هر سال تو خونش مراسم برقرار میکنه( حالا بماند که برا چاپلوسیه و نوه و نتیجه و همه خواهر و برادرشو با این کار برده سر کار)

همیشه ساعت ۸ شب شروع میکنه به شروع نوحه تا ساعت ۱۱ و برا ما دیگه اعصاب نزاشته(چون همسایه هست صدا دقیق میاد تو خونه من)

اگه بخوام به نیرو انتظامی شکایتی هم بکنم باز هیچی به هیچی چون میگن با امام حسین (ع) مشکل داری

خلاصه چند ساله دارم میگذرونم

این روزا انسانیت خیلی کم پیدا میشه

درود

همچین مشکلی داشتیم.با چند نفر از همسایه ها برید و شکایت کنید.رسیدگی میکنن.

لینک به دیدگاه

دوستان حیف که کتابهای اصلی تاریخ طبری و حسینی قمی که جز کتب اصلی شیعه هستش وتوی حوضه ها تدریس میشن ممنوع شدن (حالا به هر دلیل) واصلشون گیر نمیاد کتابهای خیلی خوبی هستن که تموم داستان عاشورا رو توضیح داده مخصوصن جلد هفتش.

ویرایش شده توسط lali city
لینک به دیدگاه

سلام  کتابی به صورت پی دی اف سراغ دارید که واقعه رو به صورت کامل داشته باشد برای دانلود البته رایگان باشد. 

یا حسین. 

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است :

سلام  کتابی به صورت پی دی اف سراغ دارید که واقعه رو به صورت کامل داشته باشد برای دانلود البته رایگان باشد. 

یا حسین. 

http://zamaaneh.com/nilgoon/2009/12/post_186.html

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

با سلا و عرض تسلیت خدمت تمام عاشقان  ابا عبدالله الحسین

نوحه بسیار زیبا حتما گوش کنید

1_27031349.mp3

حجم 2.7 مگ

ویرایش شده توسط Amokaka
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، miladzahedi گفته است :

ممنون از شما + لایک

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است

بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است

از مردم گمراه جهان راه مجویید

نزدیکترین راه به الله حسین است

عاشورا و تاسوعای حسینی تسلیت باد

شما دانشمند ما گمراه.آقای دانشمند میشه بفرمائید شیعیان امام حسین چرا دارن از گرسنگی میمیرن.یه دعایی بخون وضع درست شه.شده مثه تاجری که هزاران تن برنجو انبار کرد مقعی که رفته بود حج انبارشو کشف کردن.

داداش گمراهی ما در بیسوادیمونه بخاطر همین بدبخت شدیم.

دیروز یه نوحه توی تلگرام دیدم میگفت حضرت علی اصغر رو از 300 متری با کمان 3 پیکانه زدن تو گلوش.خدا وکیلی اینقدر با آبروی امام حسین بازی نکنیم.کلاشینکف دوربین دار برد مفیدش 300 متر نیست .داداشم نون خیلیا توی این عزاداریاس.

ویرایش شده توسط lali city
  • لایک 6
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، lali city گفته است :

شما دانشمند ما گمراه.آقای دانشمند میشه بفرمائید شیعیان امام حسین چرا دارن از گرسنگی میمیرن.یه دعایی بخون وضع درست شه.شده مثه تاجری که هزاران تن برنجو انبار کرد مقعی که رفته بود حج انبارشو کشف کردن.

دیروز یه نوحه توی تلگرام دیدم میگفت حضرت علی اصغر رو از 300 متری با کمان 3 پیکانه زدن تو گلوش.خدا وکیلی اینقدر با آبروی امام حسین بازی نکنیم.کلاشینکف دوربین دار برد مفیدش 300 متر نیست .داداشم نون خیلیا توی این عزاداریاس.

با سلام خدمت دوست بزرگوارمون

کسی که برنج احتکار میکنه و میره حج فقط به درد خودش میخوره و اون از شیعیان امام حسین نیست چون برنجو نمیده مردم بخورن امام حسین  قربونش برم ابم به رویش بستند پس اینا که احتکار میکنن از سگ هم کمترند

که وضعیت مردمو بتر میکنند 

نوحه و عزادار ی بعضیاشون   زیاد بر اصل نیستند شما اصلو بچسب و سراغ متراژ نرو   چون برای گمراهی هست اخه متراژ تیر چه ربطی به واقعه عاشورا  داره 

دعامون کنید یا حق

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Amokaka گفته است :

کسی که برنج احتکار میکنه و میره حج فقط به درد خودش میخوره و اون از شیعیان امام حسین نیست چون برنجو نمیده مردم بخورن امام حسین  قربونش برم ابم به رویش بستند پس اینا که احتکار میکنن از سگ هم کمترند

نوحه و عزادار ی بعضیاشون   زیاد بر اصل نیستند شما اصلو بچسب و سراغ متراژ نرو   چون برای گمراهی هست اخه متراژ تیر چه ربطی به واقعه عاشورا  داره 

دعامون کنید یا حق

درود دوست گرامی

چنین توجیه هایی ذیل مقوله ی "مغالطه ی اسکاتلندی واقعی" قرار می گیرند. پیشنهاد می کنم لینک دوم به ویژه بخش مثالها را بنگری.

https://fa.m.wikipedia.org/wiki/اسکاتلندی_واقعی

https://zandiq.com/2009/12/26/no_true_scotsman/

http://www.sampadia.com/forum/threads/83222/

• لایک 7
لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، lali city گفته است :

دیروز یه نوحه توی تلگرام دیدم میگفت حضرت علی اصغر رو از 300 متری با کمان 3 پیکانه زدن تو گلوش.خدا وکیلی اینقدر با آبروی امام حسین بازی نکنیم.کلاشینکف دوربین دار برد مفیدش 300 متر نیست .

داداشم نون خیلیا توی این عزاداریاس.

زنده باد فقط این یک جمله

دو روزه فقط به خاطر تظاهر اکثریت مردم به عزاداری نمادین و دعوا های سر صف نذری پام رو از خونه بیرون نذاشتم

امام حسین فقط همین دو روز و یک ماه نیست.الان عزاداری کنی فردا بری مال مردم و نان حرام بخوری  و احتکار کنی و به ناموس مردم دست درازی کنی هنر نکردی بلکه در جهل دست و پا میزنی و انسان نیستی...

بنده کار به اقلیت مسلمون و با خلوص نیت ندارم ولی شدیدا با تظاهر به مسلمانی مخالف سرسخت هستم و از این جور موجودات زیاد دیدم متاسفانه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 30 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

یعنی این الان واقعه عاشورا داره درست میگه ، از سایتش مشخصه که ضد حکومت ج ا هستش و همه چیو با هم قاطی کرده ، اون زمان عرب این همه مسلمان وجود داشت اما کمتر از 100 نفر به سعادت واقعی رسیدن ، و این ج ا باعث شده همه از دین زده و بدبین بشن چون روش انگلیسی هاست که ، دین رو بوسیله آدمهای ریاکار از بین میبرن 

در 2 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود دوست گرامی

چنین توجیه هایی ذیل مقوله ی "مغالطه ی اسکاتلندی واقعی" قرار می گیرند.

https://fa.m.wikipedia.org/wiki/اسکاتلندی_واقعی

https://zandiq.com/2009/12/26/no_true_scotsman/

http://www.sampadia.com/forum/threads/83222/

منظور ایشون اینه که لشگر یزید هم مسلمان بودن که آب بستن مثلا همون آقای انباردار برنج

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، amir.na گفته است :

زنده باد فقط این یک جمله

دو روزه فقط به خاطر تظاهر اکثریت مردم به عزاداری نمادین و دعوا های سر صف نذری پام رو از خونه بیرون نذاشتم

امام حسین فقط همین دو روز و یک ماه نیست.الان عزاداری کنی فردا بری مال مردم و نان حرام بخوری  و احتکار کنی و به ناموس مردم دست درازی کنی هنر نکردی بلکه در جهل دست و پا میزنی و انسان نیستی...

بنده کار به اقلیت مسلمون و با خلوص نیت ندارم ولی شدیدا با تظاهر به مسلمانی مخالف سرسخت هستم و از این جور موجودات زیاد دیدم متاسفانه

درود

همان اقلیت به اصطلاح با خلوص نیت هم از تبعیضهای موجود سود می برند.  تا زمانی که اعتراض نکنند شریک ظلم اند.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

یعنی این الان واقعه عاشورا داره درست میگه ، از سایتش مشخصه که ضد حکومت ج ا هستش و همه چیو با هم قاطی کرده ، اون زمان عرب این همه مسلمان وجود داشت اما کمتر از 100 نفر به سعادت واقعی رسیدن ، و این ج ا باعث شده همه از دین زده و بدبین بشن چون روش انگلیسی هاست که ، دین رو بوسیله آدمهای ریاکار از بین میبرن 

درود

بر اساس روایتهای تاریخی بی طرفانه تحلیل کرده. حتما باید طرفدار ج.ا باشد که حرفش درست باشد؟

• لایک 5
لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Amokaka گفته است :

دعامون کنید یا حق

گمراهی یعنی اینکه به اسم اسلام هربلایی که بخوای سر مردمت بیاری.بهقول دکتر شریعتی:به جای افکار امام حسین زخم تنش را نشان ما دادند و بزرگترین دردش را بی آبی نامیدن.

برو کتاب حماسه حسینی دکتر مطهری رو بخون بعد بیا صحبت کن چون افرادی مثه جنابعالی بر اساس گفته های دیگران که نونشون با این عزاداریاس نه با منطق.

دیگه با شما بحث نمیکنم .یه خورده معلوماتتو زیاد کن.مطالعه داداش.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

منظور ایشون اینه که لشگر یزید هم مسلمان بودن که آب بستن مثلا همون آقای انباردار برنج

داداش اتفاقن خود جمهوری اسلامی باعث بد دین شدن مردم شده بعدشم چرا هی میندازیم گردن آمریکا و اسرائیل و انگلیس.چرا یکبار نمیگیم شاید این داستانهایی که برامون تعریف کردن مشکل داره.اون کتابهایی که من گفتم توی حوضه تدریس میشن دقیقن خلافشو به منو تو میگن.اگه پیدا کردی بخون قضاوتش با خودت.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 24 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

بر اساس روایتهای تاریخی بی طرفانه تحلیل کرده. حتما باید طرفدار ج.ا باشد که حرفش درست باشد؟

بی طرفه که نمیدونم باید منابعشو مطالعه کرد و فهمید نویسنده بی طرف بوده و جناحی نداشته از قضا من خودم فرد معتقدی هستم اما اگه ج ا یه چیزی بگه حتی اگه راست باشه قبول نمیکنم و حتما بهش شک میکنم 

همون نظرات بخونید مثالهای متضادی در همون متن زده شده ، به گفته رفیقم که از متن واقعی خبر داره ، جنگ کربلا واسه زن بوده !

در 27 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

همان اقلیت به اصطلاح با خلوص نیت هم از تبعیضهای موجود سود می برند.  تا زمانی که اعتراض نکنند شریک ظلم اند.

همون زمان خدمت سربازی من همیشه معترض بودم به همین دلیل 2 ماه اضافه خدمت و بدترین دوران عمرمو داشتم چون وقت نداشتم استراحت کنم (به خاطر اعتراضهام همیشه بدترین کارها رو به من حواله میکردن) و به همین دلیل سلامتیمو از دست دادم ( ساده ترینش دیسک کمر و بعد پا درد و ...)

و زمانی که مشغول کار شدم برای حقم  و در برابر حرام خوری فساد و .... جنگیدم اما با وجود اینکه بهم احتیاج داشتن کاری کردن که مجبور به استعفا شدم و الان بیشتر از 3 سال هستش خونه نشین شدم

کسی اعتراض کنه میندازنش تو گونی محو ممیشه ، نمونش اعدامها با حبسهایی که براحتی میشه دید .

مشکل مردم ما اینه که همه منتظر یه کس دیگهبراشون کاری انجام بده ، همیشه به خواهر زاده هام میگم به غیر ازخودتون به هیچ کس امید و دل نبندید حتی خانواده خودتون چون آخر سر فقط خودتون برای خودتون میمونید و اگه کاری واسه خودتون انجام دادین همونه از دیگران انتظار بیجا نداشته باشین چون آخر سر خودتون متضرر میشید

در 29 دقیقه قبل، amir.na گفته است :

زنده باد فقط این یک جمله

حق با شماست شما قضیه دین کنار بزار ، ادم خوب درستکار و با صفات خوب تو این زمونه میتونه پیدا کنی ؟ کیمیا هستن حالا همینا از طریق دین نون درمیارن بعضی ها هم در جهل هستن که فکر میکنن دیندارن اما در عمل از لشگر یزید هم بدترن قرار نیست گناه یه عده به همه نسبت بدیم والا از پدرم میشنوم 40 سال قبل اینجور آزار و اذیت نبود و هر کس میرفت مسجد اونجا عزاداری میکرد و حتی صدای بلندگو داخل مسجد و به بیرون راه نداشت و فقط روز عاشورا تو خیابون عزاداری میکردن

ویرایش شده توسط Hassan.SK
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

بی طرفه که نمیدونم باید منابعشو مطالعه کرد و فهمید نویسنده بی طرف بوده و جناحی نداشته از قضا من خودم فرد معتقدی هستم اما اگه ج ا یه چیزی بگه حتی اگه راست باشه قبول نمیکنم و حتما بهش شک میکنم 

همون نظرات بخونید مثالهای متضادی در همون متن زده شده ، به گفته رفیقم که از متن واقعی خبر داره ، جنگ کربلا واسه زن بوده !

همون زمان خدمت سربازی من همیشه معترض بودم به همین دلیل 2 ماه اضافه خدمت و بدترین دوران عمرمو داشتم چون وقت نداشتم استراحت کنم (به خاطر اعتراضهام همیشه بدترین کارها رو به من حواله میکردن) و به همین دلیل سلامتیمو از دست دادم ( ساده ترینش دیسک کمر و بعد پا درد و ...)

و زمانی که مشغول کار شدم برای حقم  و در برابر حرام خوری فساد و .... جنگیدم اما با وجود اینکه بهم احتیاج داشتن کاری کردن که مجبور به استعفا شدم و الان بیشتر از 3 سال هستش خونه نشین شدم

کسی اعتراض کنه میندازنش تو گونی محو ممیشه ، نمونش اعدامها با حبسهایی که براحتی میشه دید .

مشکل مردم ما اینه که همه منتظر یه کس دیگهبراشون کاری انجام بده ، همیشه به خواهر زاده هام میگم به غیر ازخودتون به هیچ کس امید و دل نبندید حتی خانواده خودتون چون آخر سر فقط خودتون برای خودتون میمونید و اگه کاری واسه خودتون انجام دادین همونه از دیگران انتظار بیجا نداشته باشین چون آخر سر خودتون متضرر میشید

حق با شماست شما قضیه دین کنار بزار ، ادم خوب درستکار و با صفات خوب تو این زمونه میتونه پیدا کنی ؟ کیمیا هستن حالا همینا از طریق دین نون درمیارن بعضی ها هم در جهل هستن که فکر میکنن دیندارن اما در عمل از لشگر یزید هم بدترن قرار نیست گناه یه عده به همه نسبت بدیم والا از پدرم میشنوم 40 سال بقل اینجور آزار و اذیت نبود و هر کس میرفت مسجد اونجا عزاداری میکرد و حتی صدای بلندگو داخل مسجد و به بیرون راه نداشت و فقط روز عاشورا تو خیابون عزاداری میکردن

حسن جان 

آن لینک که گذاشتم، از نویسنده ی منصف و فرهیخته ای است. برخی دیگر از مطالبش اینحاست:

http://zamaaneh.com/nilgoon/

این هم وبلاگش

http://abdee-kalantari.blogspot.com

نوشته ای درباب هویت که به کار ما می آید:

https://m.facebook.com/notes/akbar-ganji-اکبر-گنجی/درد-هویت-عبدی-کلانتری-اختصاصی-صفحه-فیس-بوک/147381795301286/

ما چهره به چهره هم را نمی شناسیم،  با توجه به سابقه ی آشنایی همینجا سخنت را می پذیرم. و مقاومت و اعتراضت را می ستایم. نظر من این است که از قضا همبستگی ما می تواند به بیرونشدی از نابسامانی موجود بیانجامد. همبستگی سکولار( اینجهانی) بر پایه ی حق خواهی و آزادیخواهی. بازی و نمایش خیابانی و مزاحمت و آلوده کردن شهر به بهانه ی مقدسات بر پایه ی افسانه ها مردمفریبی و خودفریبی است.

من همیشه به دوستان مذهبی می گویم، عبادت در منزل عقیده ی شخصی و قابل احترام است، اما شرکت در  این نمایشها حتی اگر بر پایه ی اعتقاد باشد کم کمش چاپلوسی است و همرنگ جماعت و قدرت مسلط شدن.

• لایک 2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 26 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

حسن جان 

آن لینک که گذاشتم، از نویسنده ی منصف و فرهیخته ای است. برخی دیگر از مطالبش اینحاست:

http://zamaaneh.com/nilgoon/

ما چهره به چهره هم را نمی شناسیم،  با توجه به سابقه ی آشنایی همینجا سخنت را می پذیرم. و مقاومت و اعتراضت را می ستایم. نظر من این است که از قضا همبستگی ما می تواند به بیرونشدی از نابسامانی موجود بیانجامد. همبستگی سکولار( اینجهانی) بر پایه ی حق خواهی و آزادیخواهی. بازی و نمایش خیابانی و مزاحمت و آلوده کردن شهر به بهانه ی مقدسات بر پایه ی افسانه ها مردمفریبی و خودفریبی است.

من همیشه به دوستان مذهبی می گویم، عبادت در منزل عقیده ی شخصی و قابل احترام است، اما شرکت در  این نمایشها حتی اگر بر پایه ی اعتقاد باشد کم کمش چاپلوسی است و همرنگ جماعت و قدرت مسلط شدن.

راجب اون نویسنده حوصلش نیست بقیه نوشته هاشو بخونم ولی از همون مطلب جسته گریخته که زیاد قابل فهم نبود فهمیدم طرف من نیست و تو این  دنیا معدود کسانی پیدا میشه حرف حق بزنن ، زبانم خوب نیست نمیتونم انگلیسی سرچ کنم اما مثلا یه جایی خونده بودم که شکسپیر نوشته بود اگه حسین برای مقام و حکومت قیام کرد هرگز خانوادشو به قربانگاه نمی آورد و همون طور که حرفهای ضد امام حسین هستش از بزرگان تاریخ حرفهای دیگه ای هم دید که امام حسین یه جوری ستایش کردن .  موافق و مخالف همیشه هست حتی برای پاکترین و بهترین آدمها اگه نباشه طرف معلومه دیکتاتور قدرتمندی هستش که همه مخالف ها رو سرکوب کرده .

سعید جان تعدادی از حرفاتو قبول دارم خودم خیلی وقته که تو مجالس عزاداری و غیره شرکت نمیکنم دلیل اولش آدمهای ریا کار میبنیم حرصم در میاد (رفیق داشتم مشروب خور بود اما نماز میخواند موذن بود و دائم حدیث برایم نقل میکرد و بعضی اوقات تو سرم میکوبید که چرا نماز جماعت نمیای منم آخرش گفتم به خاطر آدمهایی مثل تو که مشروب میخورن و نماز میخوانن اگه بیام و بغل تو نماز بخوانم قبول نمیشه چون نمازم وصل نمیشه ، میگفت از کججا میدانی مشروب میخورم مگر دیدی ، گفتم یکبار با هم رفتیم خریدیم و من اولش خبر نداشتم بعد اینکه یواشکی و تو پلاستیک سیاه گرفتی فهمیدم چه خبره دیگه خفه شد !) ، یه دلیل دیگه دیگه جونی برام نمیونده دلایل دیگه زیادی داره که حوصله تایپش نیست

ولی بعضی اوقات آدم دلش میخواد که عزاداری کنه  چون هر کسی یه جوری گرفتاره و اینجوری بهانه ای میشه که گریه کنه و دلشو خالی کنه وامیدوار باشه که آدمهای خوب هستن چون اگه امید نباشه دیگه هیچی نیست و فردایی در کا نخواهد بود و با مرمدگان متحرک فرقی نداریم .

هر کسی به یه روشی خوشه یکی با سفر شمال و تایلند و ترکیه یکی دیگه با مشهد کربلا ، نباید به علایق و باورهای دیگه اعتراض و مسخره کنیم اما الان جوری که مسجد شده پایگاه م فت خ و ر ها و مسائلی که جاش اینجا نیست . نوحه خوانی که با ریتم خواننده ها میخونه ، اینها فقط از این راه نون در میارن و بعضی حرفاشون اصلا درست نیست و فقط میخوان شور مجلس بالا ببرن و به طبع دستمزد خودشون ، یه مسئله ای هستش دین شده واسه خیلی ها وسیله کسب روزی ، ولی تو همین بین خیلی ها زده میشن که دشمنان اسلام با یک تیر دو نشون میزنن هم جیب مردم و بیت المال خالی میکنن و هم اعتقاد مردم که ازش میترسن میگیرن

الان درسته دسته ها و عزاداری ها بعضیاشون باعث آزار و اذیت میشه اما کلا 10 روزه اما اگه جشن و پایکوبی همه سال پا برجا باشه و مثل همین دسته ها باعث آزار و اذیت بشه کسی اعتراض نمیکنه کسی هم بکنه میگن مخالف شادی هستی مثل الان که میگن مخالف دین هستی

راجب همبستگی هم اتحاد میخواد که نمیشه و من امید ندارم چون تو خونه خودم میبینم هر کی یه طرفی هستش مملکت به کنار 

این مال 40 سال پیشه ، امیدوارم ناظران پستم پاک نکنن چون همین بزور نوشتم و حوصلش نیست 

image.thumb.png.bd2f790e0ed11122b0b83327a3400baa.png

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

باز نمیشه

404

باز فندق شکنم باز نمیشه

کتاب و منبع موثق سراغ ندارید؟

ویرایش شده توسط Keykhosro.Goorani
لینک به دیدگاه

...

ویرایش شده توسط farzadkrd
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 50 دقیقه قبل، lali city گفته است :

داداش اتفاقن خود جمهوری اسلامی باعث بد دین شدن مردم شده بعدشم چرا هی میندازیم گردن آمریکا و اسرائیل و انگلیس.چرا یکبار نمیگیم شاید این داستانهایی که برامون تعریف کردن مشکل داره.اون کتابهایی که من گفتم توی حوضه تدریس میشن دقیقن خلافشو به منو تو میگن.اگه پیدا کردی بخون قضاوتش با خودت.

با حرفتون موافقم ، ولی همون حوزه قم کی تاسیس کرده اما این حرف نمیدونم درسته یا نه ولی میگن کار انگ لیسه ، درسته ج ا باعث شده خیلی ها از دین زده  و بدبین بشن اما همینا رو کی راه داده اینجا ؟

مطالبی هستش که جاش اینجا نیست ولی اینو مطمئن هستم که آخ و ندا نیومدن من و تو رو بهشت ببرن فقط از این راه کسب روزی میکنن چون تنبل ترینن آدمهای روی زمین هستن نمونشو تو فامیل خودم میبینم .

لینک به دیدگاه

ماشاالله ضد دین در ایران زیاد شده

البته طبیعی هم هست و دلایلش مشخص

فقط یک نکته فراموش نشه

ببینید زمان شاه هرکی میخواست سری تو سرا در بیاره و به جایی برسه حتما باید سه تیغ میکرد،کراوات میزد و رو زبونش جاوید شاه می بود!یه عکس بزرگ و خوشگل از شاه هم باید میذاشت بالا سرش

حالا از همون جنس ادم میبینه اگه بخواد به جایی برسه باید ریش بلند کنه تسبیح دست بگیره و یه سری کارای دیگه که همه میدونیم چیه!

خب بی انصافی هست اینو به خدا و دین و معصومین ربط بدید!طرف میگه احتکار کرده و میخواستن بگیرنش دیدن رفته مراسم حج!

خب طبیعیه!باید هم این کار هارو بکنن!چون میدونن برای رسیدن به سود و قدرت باید اینطور رفتار کرد!پس چرا پیامبر فرمودن بعد من مشکل و خطر اصلی منافقین هستن؟!

شما دین رو باید بر اساس منابع و مستنداتی که در دست دارید بشناسید،نه رفتار و عملکرد دولت و یا یک سری ادم به اصطلاح مذهبی

اگر کسی منبع موثقی در دست داره لطفا یا نامشو ذکر کنه ما خودمون بریم دنبالش یا ترجیحا لینک بده(اینجا یا در پی وی)

• لایک 2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بیلبوردهای لندن از امام حسین می‌گویند

117410_352.jpg

روی یکی از این بیلبورها به نقل از یک کشیش مسیحی آمده است:" اگر امام حسین (ع) به ما تعلق داشت در هر قسمت زمین برایش یک پرچم و مناره برافراشته می کردیم و مردم را به مسیحیت دعوت می کردیم"

به گزارش  مشرق به نقل از آتی، چندین بیلبورد در لندن به جملاتی در مورد شخصیت امام حسین (ع) از گفته افراد معروف اختصاص داده شده است. به نظر می آید شخصیت و قیام امام حسین(ع) برروی آنها تاثیر گذاشته است.
در این ایام سال همه ما از طبقات مختلف اجتماع به خاطر زنده نگه داشتن حقیقت و ارزشهای معنوی بشری در مراسم عزاداری امام حسین (ع) شرکت می کنیم. این عزاداری ها نشان از یک واقعیت و حقیقت محض است که ما در طول مدت ایام عزاداری شاهد یک همبستگی و اتحاد بزرگی بین تمام مردم هستیم.

همچنین ما در طول تاریخ شاهد نظر مثبت اشخاص معروف غیر مسلمان در رابطه با امام حسین(ع) بوده و هستیم. مانند بیلبوردهای که از جملات این افراد در مورد شخصیت امام حسین(ع) بیان شده است.

117428_225.jpg

کشیش مسیحی- آنتونیو بارا

" اگر امام حسین (ع) به ما تعلق داشت در هر قسمت زمین برایش یک پرچم و مناره برافراشته می کردیم و مردم را به مسیحیت دعوت می کردیم"

117426_176.jpg

چالز دیکنز - رمان نویس انگلیسی
" اگر حسین (ع) برای خواسته های دنیوی خویش جنگیده بود، من نمی فهمم چرا خواهر، همسر و فرزندانش را همراه خود برد. این نشان دهنده آن است که او فقط برای اسلام فداکاری کرده است"

117427_193.jpg

توماس کارلایل- تاریخدان مشهور اسکاتلندی
"پیروزی حسین (ع)، با آنکه در اقلیت بود، مرا شگفت زده کرده است"

117413_590.jpg117429_120.jpg117413_590.jpg
گاندی
" پیشرفت اسلام، متکی به شمشیر نبوده است، بلکه به فداکاری والای حسین(ع) بدست آمده است. من از او یاد گرفتم چطور پیروز شوم درحالی که مظلوم ستمدیده هستم"

منبع : کلیک

............................................................................................................................

اتÙبÙس
همزمان با روزهای آغازین ماه محرم اتوبوسی دو طبقه در خیابان‌های لندن در حال جابجایی مسافران است که شعار "روزی که حسین برای دفاع از حقوق شما ایستاد" بر روی آن نوشته شده است.

منبع : کلیک

این پوستر هم میگن روی اتوبوس های شهر لندن بوده ولی منبع دقیقی پیدا نکردم
636460159026707204.jpg

سيدجمال الدين اسدآبادي:به اروپا رفتم اسلام بود مسلمان نبود 

به ایران آمدم همه مسلمان بودند ولي اسلام نبود!!! محمدعبدي مصري:رفتم بهغرب  اسلام راديدم،ولي مسلمان نديدم

برگشتم به شرق مسلمان ديدم امااسلام نديدم.

ودكترشریعتی :مملكت غربي مسلمان نديدم،ولي مسلماني ديدم

درملل اسلامي مسلمان ديدم ولي مسلماني نه

حال "واقعا اين تضاد و# پارادوکس ناشي ازچيست؟

واقعا"كجاي كارمي لنگد؟

ايرادازمسلمان است يا ازمسلماني؟؟؟!!! 
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...