رفتن به مطلب

سوال در مورد ميزان عملكرد و قدرت سي پي يو pc و موبايل

Recommended Posts

با سلام دوستان  سوالي كه  دارم اينه كه مثلا  سي پي يو  دو هسته اي INTEL E4400  كه   تكنولوژي مربوط به 8 سال پيش  رو داره چه   تفاوتي با يك سي پي يو 

Quad-

core 2.3 GHz Krait 400  كه مر بوط به  1 سال قبل   اما  در   زمينه  موبايل استفاده ميشه رو  داره   ؟

كدوم ضعيفتره يا اصلا  هم چين مقايسه اي  نميتونه انجام بشه و در سطح هم قرار ندارند .

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز،خب من سوال شما رو اینطور برداشت کردم،یک پردازنده فرضا Pentium 4 قدرت پردازشی بیشتری داره یا یک پردازنده 8 هسته ای موبایل؟

از نظر اسمی تعداد هسته موبایل بیشتره اما به دلیل اینکه وسایل همراه نظیر تلفن همراه منبع تغذیه ضعیفی دارن(باطری)هیچ وقت قدرت پردازشی پردازنده های کامپیوتر رو ندارن،از طرفی هم معماری ARM مطلقا برای وسایل موبایل طراحی شده و محدودیت های خودش رو داره.پردازنده های لب تاپ/نوت بوک هم دقیقا همین وضع رو دارن و یک پردازنده4هسته ای دسکتاپ میتونه از یک I7 لپ تاپ قوی تر باشه(البته تلاشهایی هم هست که به مقدار زیادی این فاصله رو کم کرده)

درواقع یک پردازنده 2هسته ای کامپیوتر از یک پردازنده موبایل8 هسته از از نظر پردازشی قوی تره.حالا فقط گفتم هسته منطور این نیست فقط هسته مهمه،رجیستر ها،کش ،باس،فرکانس کاری هم مهمه .

باید دید که در آینده چطور میشه،بنده به شکل ساده ای پاسخ دادم اگه جزئیات فنی می خواین در خدمتم

موفق باشید @};-

ویرایش شده توسط Extreme+
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...