رفتن به مطلب

عدم به کارگیری گرافیک اصلی در لپ تاپ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام...واقعا این مشکل بد جور منو اذیت میکنه ...تمام کارهایی که سایت های مختلف میگن رو انجام دادم اما نشد که نشد...من یه لپ تاپ ایسر مدل e1-572g دارم

cpu:i 7

ram:8 gb ddr3 l

و گرافیک های intel hd family  که کارت گرافیک ضعیف هست و amd radeon hd 8750 که گرافیک قدرتمند تر هست...

اما مشکل من اینه که جدیدا ویندوز 8.1 نصبکردم و متوجه این موضوع شدم که لپتاپم فقط از intel (گرافیک ضعیفتر) استفاده میکنه و amd (گرافیک قویتر)کاملا بیکاره...البته در devices manager  هردو شناسایی شده اما فقط از  intel  استفاده میشه و به amd سوئیچ نمیشه...مثلا وقتی بازی pes 2013 , 2014 میرم قسمت سیتینگش جلوی gpu اسم گرافیک intel  مینویسه و مینویسه bad در سایر بازی ها هم متوجه میشم که intel در حال کار کردنه...خیلی از اینکار هایی که تو سایت های مختلف گفتنو انجام دادم اما نشد...مثلا هر دوتارو آپدیت کردم...یا تنظیمات swichable رو انجام دادم..حتی در تنطیمات خود بازی pes 2013 و 2014 رو خواستم با amd  باز بشه اما بازم نشد...حتی ویندوز رو دوباره 7 کردم ولی نشد که نشد...لطفا اگه کسی میدونه چیکار باید بکنم کمکم کنه دارم دیونه میشم..

لینک به دیدگاه

شما برای استفاده از گرافیک AMD باید آداپتور لپ تاپ رو بهش وصل کنی و اونوقت گرافیک اصلیتون شروع به کار میکنه و در قسمت پایین کنار ساعت یک گزینه برای انتخاب حالت باطری و آداپتور هست که شما اون رو روی حالت High performance بذارید درست میشه

لینک به دیدگاه

ممنون از اینکه پاسخ دادی...بله درسته من اینکارو میکنم ولی باز هم وقتی تو تنظیمات بازی نگاه میکنم جلوی کارت گرافیک نوشته bad و اسم گرافیک اینتل نوشته...

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

این مشکل بازی pes رو دوستم رو لب تاب داشت.

کلا این بازی رو لب تاب به رم گرافیک گیر می داد در صوتی که لب تابش کارت گرافیک  2 گیگ جدا هم داشت ولی بازی گرافیک داخلی cpu رو میشناخت هر کاری کرد نتونست درستش کنه ولی بتلفیلد 4 رو راحت بازی میکرد.

لینک به دیدگاه

آره آقا منم این مشکلو دارم با بازی پرو .. اگه بازی لگ نمیزنه یعنی خودش سوییچ کرده .. اینکه توی ستینگ چی نوشته زیاد مهم نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...