رفتن به مطلب

بررسی کارایی Call of Duty: Advanced Warfare در PC

Recommended Posts

Call-of-Duty-Advanced-Warfare-feature-5-

بازی محبوب  Call of Duty: Advanced Warfare  عرضه شده و طرفداران بازی های شوتر در سراسر دنیا را به خود مشغول کرده . طبیعتا همزمان با انتشار بازی ، نقد و بررسی و کارایی بازی هم توسط سایتا و مجلات معتبر منتشر می شود . 

در این بررسی و تست از پردازنده  Intel Core i7   با ۸ گیگ حافظه رم و پردازنده گرافیکی  NVIDIA’s GTX690  ، سیستم عامل ۶۴ بیتی ویندوز ۸٫۱ و اخرین ورژن درایور GeForce استفاده شده است .  قبل از انتشار بازی اعلام شده بود که بازی حداقل به ۶ گیگ رم احتیاج دارد و طبق بررسی انجام شده  COD  واقعا به بیش از ۴ گیگ رم نیاز دارد . همانطور که در پایین مشاهده می کنید بازی که در حال اجرا می باشد به تنهایی از ۳٫۶ گیگ از رم استفاده می کند ، ان یعنی حتی اگر بتوانید با ۴ گیگ بازی را اجرا کنید در سایر سرویس های سیستم عامل دچار مشکل خواهید شد .

69943064120312017670.jpg

یک پردازنده dual-core برای اجرای بازی جواب می دهد ،   توجه کنید که بازی بر روی پردازنده های دو هسته ای قدیمی شاید دچار مشکل شود  .

البته بر روی بسیاری از سیستم های امروزی مشکلی نخواهد بود .  کارایی بازی COD  بر روی پردازنده جدید Core i7 به طرز باورنکردنی خوب بود ،  حتی با بسیاری از پردازنده های دو هسته ای نیز ازمایش صورت گرفت و بازی به خوبی اجرا شد .  حتی اگر با مشکل مواجه شدید با overclocking   مشکل بر طرف می گردد. 

05896466008637793217.jpg

با توجه به تصویر بالا کاملا مشخص است که GPU  به خوبی با  COD  باند شده است و  برای بازیکنان بر روی پلتفرم PC  اپشنهای گرافیکی مناسبی قرار داده شده است .  این اپشن ها در تصویر مشخص می باشد و البته باید توجه شود که بازیکنان PC  نباید ویژگی  Cache Spot Shadow Maps ,  Cache Sun Shadow Maps   را فعال کنند چون فعال کردن انها مقدار زیادی ار VRAM  شما را پر می کند و یکپارچگی بازی را دچار مشکل می کند .

این نسخه از COD  روی پردازنده گرافیکی NVIDIA GTX690  که تقریبا همانند کارایی GTX680  را دارد ، با یالاترین تنظیمات ممکن  ۱۰۸۰p اجرا شد . اگر شما GPU  ضعیفی داشته باشید ، می توانید با تنظیمات اپشنهایی که در اختیارتان هست ، مثل  غیر فعال کردن shadow  یا  Screen Space Ambient Occlusion و متوسط قرار دادن Distance Ambient Occlusion و  Subsurface Scattering  و البته Dynamic Light  کیفیت بازی را به حدی برسانید که بتوانید از گیم پلی ان لذت ببرید.

s1_sp64_ship-2014-11-03-16-43-54-85.jpg

از نظر گرافیکی  Advanced Warfare مثل یک بسته ترکیبی هست ، کاراکترهای اصلی بهترین گرافیکیست که تا به حال دیده اید و کاراکترهایی که فرعی هستند کمی گرافیک پایین تری دارند.  نکته مشابهی در مورد یکپارچگی بازی می توان گفت ، بعضی از قسمت ها به طرز باورنکردنی خوب ساخته شده اند  و بعضی قسمت ها ضعیف تر  دیده می شوند .  به عنوان مثال یکی از ماموریت های شبانه در مرحله دوم ضعیف به نظر می رسد . صخره ها خوب  دیده نیمی شوند  ، نورپردازی مناسب نیست که بد به نظر می رسد . دو تصویر زیر را با هم مقایسه کنید .

48933959851053953470.jpg55748099255712542275.jpg

با وجود این همه نکات این بازی بسیار شگفت انگیز و جذاب است.   بازی روی PC  بسیار خوب اجرا می شود .

میتوانید تصاویر زیبا از این بازی رو در ادامه مشاهده کنید.

s1_sp64_ship-2014-11-03-16-21-51-90.jpgs1_sp64_ship-2014-11-03-16-22-18-40.jpgs1_sp64_ship-2014-11-03-16-23-23-03.jpgs1_sp64_ship-2014-11-03-16-39-48-05.jpgs1_sp64_ship-2014-11-03-17-16-22-46.jpgs1_sp64_ship-2014-11-03-17-20-18-34.jpg

منبع dsogaming.com

ویرایش شده توسط BlackSound
لینک به دیدگاه

سلام من 680 دارم تنظیماتو میزارم رو اخرین هدش   ولی تو 2 تا قسمت میزارم رو سینماتیک و فیلمیک  فریم بازی میاد زیر 10 چرا؟ این دو قسمت برای چیه اصلا؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام من 680 دارم تنظیماتو میزارم رو اخرین هدش   ولی تو 2 تا قسمت میزارم رو سینماتیک و فیلمیک  فریم بازی میاد زیر 10 چرا؟ این دو قسمت برای چیه اصلا؟

درود

این به خاطر این هست که بافر کارت شما تا خرخره پر میشه و جایی برای ذخیره بافتها و پیکسلها نمیمونه و فریم دچار اختلال میشه

لینک به دیدگاه

درود

این به خاطر این هست که بافر کارت شما تا خرخره پر میشه و جایی برای ذخیره بافتها و پیکسلها نمیمونه و فریم دچار اختلال میشه

خب کدوم کارتا میتونن با این تنظیمات بالای 40 فریم بدن؟

لینک به دیدگاه

سلام.

رو سیستم امضام چه طوری میاد؟

رزولیشن:1360*768

چند فریم میده و با چه تنظیماتی؟

لینک به دیدگاه

سلام.

به دلیل پردازنده ی ضعیف و کارت گرافیک میان رده در اون رزولوشن و کیفیت low

20تا 35 فریم می گیرید

لینک به دیدگاه

با این سیستم من رو چه تنظیماتی میتونم بازی کنم: گرافیک 660ti سی پی یو i5 4590 رم 4 گیگ 1600

لینک به دیدگاه

با این سیستم من رو چه تنظیماتی میتونم بازی کنم: گرافیک 660ti سی پی یو i5 4590 رم 4 گیگ 1600

میتونید روی تنظیمات HD با چزئیات بالا بازی کنید. اما باید رم سیستم رو به 6 یا 8 گیگ ارتقاء دهید تا مشکلی پیش نمیاد.

سلام.

روی رزولیشن پایین و چزئیات پایین میتونید روان بازی کنید اما رم سیستم رو باید به 6 یا 8 ارتقاء بدید...

لینک به دیدگاه

روی رزولیشن پایین و چزئیات پایین میتونید روان بازی کنید اما رم سیستم رو باید به 6 یا 8 ارتقاء بدید...

گه رمو 6 کنم با یه کارت 7770 بگیرم چطور؟

لینک به دیدگاه

گه رمو 6 کنم با یه کارت 7770 بگیرم چطور؟

7770 کمک زیادی بهت نمیکنه .کم کم به فکر یه 7870 یا 660 باید باشی.

دیگه به پایینتر از 7850 اصلا فکر نکن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...