رفتن به مطلب

اولین تجربه 4k با تلوزيون ub850 55 اینچی (( واییییی خدای من ))

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• ارسال 69
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

درود

خیلی جالبه

این دوستمون داره با تلویزیون 4k که خریده حال میکنه ولی بعضی دوستان حاضر نیستند دست از فن بازی بردارن و اومدن این تاپیک رو با تاپیک مشاوره برای خرید قطعات اشتباه گرفتن نمی دونم این amd بیچاره چه هیزم تری به بعضی ها فروخته که این دوستمون قطعاتش رو خریده ولی باز هم بدون دلیل پیشنهاد قطعات سیستم میدن

به هر حال دوست عزیز انشاا.. مبارکتون باشه تا جایی که میتونید حال کنید با بازیها 4k

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

خیلی جالبه

پست من صفحه قبل پاک شد

حرف بدی هم درش نبود و فقط انتقاد کردم

واقعا چرا؟

:)

لینک به دیدگاه

برای من 6 در اومد

بخرین، مانیتور دیگه به درد این بازی های خارق العاده نمیخوره

با درود

1. مبارکتون باشه وازش لزت ببرین

2.تلوزیون شما مگه 3840*2160 نیسا؟

پس این 8192*4320 چیه؟!

تکنولوژی مونیتور از تیوی برای بازی بسیار برتره

ریسپونس تایم بسیار پایین تر از تیوی-- فرکانس تصویر سخت افزاری نه( نرم افزاری در تیوی)--واینجینهایی که برای گیم در نظر گرفته میشه

مانیتور"27 2K با رزلوشن 2560*1440 حدود109 DPI داره

ولی تیوی4K "55 درحدود 80 DPI

مانیتور 1080 27" درحدود 81DPI

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنده خودم G-Sync رو با هیچ چیز عوض نمیکنم . حتی با سه تا مانیتور 144 هرتز بدون G-Sync .

خدایی نمی تونم اون 12/13 فریم هیچ جای دلم جا بدم . ایشالله گرافیکات زود تر برسه حالشو ببری .

لینک به دیدگاه

عکسهای خوبی بود ممنون

من هم با فعال کردن DSR چند تا عکس میگیرم برای مقایسه از این طریق میتونم با کیفیت 3200 در1800 بازی را اجرا کنم

لینک به دیدگاه

دنیای تکنولوژی و فن آوری قرن یعنی همین

یعنی بهره وری از تکنولوژی به دست آمده توسط بشر 

یعنی آسان تر شدن کارها وبالا بردن میزان کیفیت

قبلا با تلویزیونهای crt قدیم که روش سگا و سونی 1 بازی میکردیم وقتی یه دمو از بازی میدیدیم چقدر کیف میکردیم برامون انگار رویا بود که  بخایم یه همچین روزی رو ببینیم ولی اون روز رسید

ولی الان شما دارین میگین که مژه کارکتر بازی با نهایت دقت و فوکوس قابل مشاهده هست و چه لذتی داره وقتی یه بازی باب میلمون رو با این همه جزئیات بالا و فریم قابل قبول بر روی یه تلویزیون 4k میبینیم

چه حس خوبیه  این لحظه که همه چیز مهیا هست برای انجام یه گیم با کیفیت بالا

لینک به دیدگاه

ولی الان شما دارین میگین که مژه کارکتر بازی با نهایت دقت و فوکوس قابل مشاهده هست

هنوز کامپیوترها اونقده قدرت ندارن که مژه ها (در کل جزعیات خیلی کوچک یا موها)رو با نهایت دقت پردازش کنن

در واقع عکس(تسکچر) یک سری مژه کناره هم روی پولیگانها این حالتو به بیننده القاع میکنه

که البت هرچی وضوح و اندازه و تعداد پیکسلها بیشتر بشه باید مشخص تر بشه(که زیاد به واقعیت نزدیک نیست)

مثلا تو رزولیشن معولی شکستگی پولیگانها در یک شیع کروی کمتر از رزولیشن فول مشخصه (میشه تو رزولیشنهای بالاتر از فول به راحتی ضعف محدود بودن پولیگانها و تسکچرها  رو دید)

در واقع  نمیشه پلیگانها و تعداد تسکچرها رو از یه حد برای پردازش های فعلی بالا تر برد

ویرایش شده توسط mehrxad(مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

دوستان منم دارم از یه تلوزیون led 40 inch full HD به جای مانیتور استفاده میکنم .میخواستم بدونم کلا مانیتور با tv چه تفاوتی داره الان یکی از دوستان گفت که حدود چند فربم این وسط به tv نمیرسه درسته؟؟

لینک به دیدگاه

دوستان منم دارم از یه تلوزیون led 40 inch full HD به جای مانیتور استفاده میکنم .میخواستم بدونم کلا مانیتور با tv چه تفاوتی داره الان یکی از دوستان گفت که حدود چند فربم این وسط به tv نمیرسه درسته؟؟

خدایش اصلا 40 اینچ فول اصلا قابل مقایسه با یه 22 یا 23 یا 24 فول نیست(دنیایی داره واسه خودش)رو حالت سینمایی استفاده کن به چشات هم فشار نیاره

---------------------------------------

لینک به دیدگاه

تل رو 6 با هزینه ارسال و نصب رایگان 18 ماه گارانتی و 60 ماه خدمات

Tv غیر قابل مقایسه هستش

این tv 1200 موشن پلاس هست و تو بنچمارک های تصویر 80 فریم واقعی رو نشون میده

بهترین مانیتور که تا حالا اومده ایسوس هست که 30 هرتز واقعی هستش

حالا شما بگید مانیتور بهتره یا ،،،،

هرچیزی سایز بزر تر باشه جزییات بیشتری میبینید

الان این 55 هستش، نوک دماغ بخره به پنل هیچ پیکسلی نمیبینی،،،، بهترین سایز همین 55 هستش برای 4k

لینک به دیدگاه

با اجازه از استارتر عزیز از تاپیک ایشون سو استفاده میکنم :D

اقا یکی بیاد فرق هرتز و زمان تاخیر (ویرایش شد) رو برا من توضیح بده(فک کنم اطلاعات استارتر عزیز هم در این زمینه خوبه)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با اجازه از استارتر عزیز از تاپیک ایشون سو استفاده میکنم :D

اقا یکی بیاد فرق هرتز و میلی ثانیه رو برا من توضیح بده(فک کنم اطلاعات استارتر عزیز هم در این زمینه خوبه)

فکر کنم منظورشما تفاوت ریفرش ریت و زمان تاخیر باشه.

زمان تاخیر یعنی مدت زمانی که طول میکشه تا یک پیکسل از طوسی به سفید و دوباره به طوسی تغییر حالت بده که بهش Gray to Gray هم میگن که با واحد میلی ثانیه اندازه گیری میشه. که هر چقدر این تغییر در زمان  کمتری انجام  بشه بهتره و تصویر پسماند کمتری خواهد داشت

حالا ریفرش ریت چیه ؟ تصویر در مانیتوربه صورت  تعدادی خط افقی که کنار هم قرار گرفتند شکل میگیره و از بالا به پایین یکی یکی این خط ها پر می شند تا تصویر نهایی شکل بگیره. مثلا در مانیتور Full HD تعداد 1080 خط افقی که طول هر کدوم 1920 پیکسل هست وجود داره. حالا وقتی میگیم تصویر 60Hz یعنی در هر ثانیه 60 بار خط ها از بالا تا پایین پر میشن و در واقع در هر ثانیه 60 بار کل تصویر تازه سازی میشه. و هر چقدر تعداد این تازه سازی در ثانیه بیشتر باشه تصویری بدون پرش و طبیعی تر توسط چشم دیده میشه. و باعث میشه حرکات هم روانتر و طبیعی تر دیده بشن. 

لینک به دیدگاه

فکر کنم منظورشما تفاوت ریفرش ریت و زمان تاخیر باشه.

زمان تاخیر یعنی مدت زمانی که طول میکشه تا یک پیکسل از طوسی به سفید و دوباره به طوسی تغییر حالت بده که بهش Gray to Gray هم میگن که با واحد میلی ثانیه اندازه گیری میشه. که هر چقدر این تغییر در زمان  کمتری انجام  بشه بهتره و تصویر پسماند کمتری خواهد داشت

حالا ریفرش ریت چیه ؟ تصویر در مانیتوربه صورت  تعدادی خط افقی که کنار هم قرار گرفتند شکل میگیره و از بالا به پایین یکی یکی این خط ها پر می شند تا تصویر نهایی شکل بگیره. مثلا در مانیتور Full HD تعداد 1080 خط افقی که طول هر کدوم 1920 پیکسل هست وجود داره. حالا وقتی میگیم تصویر 60Hz یعنی در هر ثانیه 60 بار خط ها از بالا تا پایین پر میشن و در واقع در هر ثانیه 60 بار کل تصویر تازه سازی میشه. و هر چقدر تعداد این تازه سازی در ثانیه بیشتر باشه تصویری بدون پرش و طبیعی تر توسط چشم دیده میشه. و باعث میشه حرکات هم روانتر و طبیعی تر دیده بشن. 

منون بابت راهنمای (وقتی مثبت تمومه باید رسمی تشکر کرد)

خوب شد قبل توضیحات شما پست خودمو ویرایش کردم (چون برداشتم اشتباه بود و اطلاعاتم هم ناقص)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا مبارک باشه ، من دلم به حال کارت گرافیکت میسوزه ، هر ثانیه کلی فریم با این اندازه باید بده ، خدا به دادش برسه :D 

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

با جزییاتی که روی 1080P بازی رو انجام میدید اگر بخواهید روی 4K همون باز ی با همون جزییات رو اجرا کنید یعنی 4 تا 1080P همزمان در حال اجرا رو باید کارت پردازش کنه و این فشار خیلی بالایی به قویترین گرافیکها هم میاره  .نباید زیاد جزییات  بازی رو در 4K بالا ببرید 

1080p = 2.073.600 pixels / 4K = 8.294.400 pixels

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...