رفتن به مطلب

مشکل با سیم LAN مودم

Hassan_007
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

مشکل اینجاست که دیروز مودمم از رو کیس افتاد و احتمالا سیم لن کش اومده. حالا دیکه کامپیوترم به اینترنت وصل نمیشه. مودم من همه چراغ هاش روشنه و من با گوشیم میتونم برم اینترنت اما با کامپیوترم نمیشه

یعنی اصلا تو device manager هیچ network وجود نداره و آرم network conection. روش ضربدر قرمز خورده

وقتی هم میخوام درایور lan رو نصب کنم با پیغام زیر مواجه میشم

The realtek network controller was not found. If deep sleep mode is enabled please plug the cable

حالا بنظرتون لن آنبردم آسیب دیده؟

لینک به دیدگاه

لطفا" از عنوان درست برای موضوع تاپیک خودتون استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

سلام . من یک بار میخواستم روی ویندوز سون درایور لن رو نصب کنم همین ارور رو میداد . درایور رو از سایت گیگابایت گرفته بودم و ارور میداد . از cd همراه مادربرد نصب کردم درست شد !

شما هم تست کن ضرر نداره  ^_^

لینک به دیدگاه

لطفا" از عنوان درست برای موضوع تاپیک خودتون استفاده کنید.

دوست عزیز ممنون ولی انقد اعصابم خورد بود که اون عنوانو هول هولکی نوشتم جلب توجه کنه

مشکلم حل شد

باتری بایوس رو درآوردم دوباره زدم (دقیق متوجه نشدم مشکل از کجا بود؟) آخه گزینه lan تو مادربرد فعال بودش

لینک به دیدگاه

بازم اعجاز باتری بایوس ... بعد میگین اون بیلبیلک چیه گذاشتن تو مین .. *dry# *dry# *dry#

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...