رفتن به مطلب

راهنمایی در رابطه با رم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت اساتید گرامی

4 تا سوال دارم ، اگه کمک کنید ممنون میشم. 

1- تایمینگ رم چیه؟

2- اگه 2 تا ماژول با یه سرعت ، ولی با تایمینگ متفاوت رو یه سیستم استفاده کنم چی میشه؟

3- اگه 2 تا ماژول با 2 تا سرعت متفاوت استفاده کنیم چی میشه؟

4- رو سیستم رفیقم (که 4 تا جای رم داره ) 2 تا رم 2 هستش، میخواد بدونه میشه یه رم 4 بهش اضافه کنه؟ یعنی رو یه کانال 2تا2، رو اون یکی یه 4.

با تشکر

ویرایش شده توسط mrbala
لینک به دیدگاه

سلام خدمت اساتید گرامی

4 تا سوال دارم ، اگه کمک کنید ممنون میشم. 

1- تایمینگ رم چیه؟

2- اگه 2 تا ماژول با یه سرعت ، ولی با تایمینگ متفاوت رو یه سیستم استفاده کنم چی میشه؟

3- اگه 2 تا ماژول با 2 تا سرعت متفاوت استفاده کنیم چی میشه؟

4- رو سیستم رفیقم (که 4 تا جای رم داره ) 2 تا رم 2 هستش، میخواد بدونه میشه یه رم 4 بهش اضافه کنه؟ یعنی رو یه کانال 2تا2، رو اون یکی یه 4.

با تشکر

سلام خدمت دوست عزیز(منم خدمت اساتید سلامی میکنم چون جزو این جماعت کهنه کار و کار بلد نیستم)

شما n تا سوال کن ایجا همه کمکت میکنن و منم تا اوجایی که اطلاعاتم جواب بده در خدمتم

1-زمان  تاخیر رم

که بیشتر در بوردهای 775 کارایی محصوص داشت (چون کنترولر رم  درون سی پی یو نبود و چیپ واسطی اینکارو انجام میداد که زمان تاخیرکمتر کمک به ارتباط سریع تر بین سی پی یو وچیپ و رم میشد)الان کنترولر در خود سی پی یو هست و تایمینگ کمتر هم چندادن تفاوتی ایجاد نمیکنه

2-احتمال ست نشدن رمها بسیار زیاده و در بعضی مواقع خیلی نادر احتمال داره مادر بورد از کمترین تایمینگ به عنوان پیش فرض استفاده کنه و ست شن

3-باز هم همون داستان:احتمال ست نشدن رمها بسیار زیاده و در بعضی مواقع خیلی نادر احتمال داره مادر بورد از کمترین سرعت(باس) به عنوان پیش فرض استفاده کنه و ست شن

4-اگه تایمینگ یکسان باشه ,باس یک سان باشه,برند یکسان باشه,چیپهای به کار رفته در رم هم به همچنین ست میشه ,اگه تفاوتی در اینها باشه احتمال  ست شدن بسیار کم میشه

بهتر سیستم رو ببرید فروشگاه و بگید رم بندازه رو سیستم و تست کنه ودر صورت نداشتن مشکل تست شده تحویل بگیرید

ویرایش شده توسط mehrxad(سید مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

آقا سید بسیار ممنونم از جواب کاملت

حالا اگه رمها ست نشن ، چی میشه؟؟

لینک به دیدگاه

آقا سید بسیار ممنونم از جواب کاملت

حالا اگه رمها ست نشن ، چی میشه؟؟

خواهش میکنم دوست من

اگه رمها ست نشن همون جا(در فروشگاهی که بردی برای خرید و تست)اگر خریدار باشه یا جای دیگری میتونی بفروشیشون و 2 تا کیت 4 گیگ یکسان بخری

لینک به دیدگاه

نه منظورم واسه مادربرده. اگه ست نشن و بازم استفاده کنم چی میشه؟ مثلا به برد آسیب میرسه ؟ یا خوده رم ها؟ حتما باید بلو اسکرین بده تا معلوم شه ست نمیشن ( مثل این جا )

از کجا بفهمم ست شدن؟

ویرایش شده توسط mrbala
لینک به دیدگاه

نه منظورم واسه مادربرده. اگه ست نشن و بازم استفاده کنم چی میشه؟ مثلا به برد آسیب میرسه ؟ یا خوده رم ها؟ حتما باید بلو اسکرین بده تا معلوم شه ست نمیشن ( مثل این جا )

از کجا بفهمم ست شدن؟

خیر به برد اسیبی نمیرسه(من همچین خرابی نداشتم)

به رم ها هم اسیبی نیمزنه(من همچین خرابی نداشتم)

در بعضی مواقع اصلا سیستم بالا نمیاد

در بعضی مواقع بالا میاد ولی بعد از مدتی هنگ یا بلو اسکرین داره

مخصوصا تو نصب وبندوز اگه رمها ست نباشن ویندوز در نمیه راه نصب اررو میده و نصب کنسل میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...