رفتن به مطلب

پاور مورد نیاز برای 280x

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.یک پاور گرین 480 برای کارت 280x کفایت میدهد؟سی پی یو پنتیوم g3220 هست.کارت هم اور نمیشه.لطفا  راهنمایی کنید ممنون.

لینک به دیدگاه

حرفه ای تر عمل کن داداش

یه پاور 300 وات میتونه سیستم شما را روشن کنه ولی گرافیکی که میگی مصرفش زیاد هست شما 240 وات هم برای اون در نظر بگیر که میشه 540 وات

ولی چون سیستم هم زیره فشار مصرفش بالاتر میره پاور 600W گزینه مناسبی هست البته من خودم 650 را پیشنهاد میدم و اگر امکانش هست گرین را بیخیال شو که فقط عداد و ارقام روی پاورهاش بالا هست همش دروغه

اگر گرین خریدی 850 به بالا بخر و اینها را برای 1 عدد کارت گرافیک پیشنهاد میدم برای 2 تا برو روی 1000 تا 1XXX

لینک به دیدگاه

برادر این سی پی یو که به کارت گرافیک نمیاد.من هم یه همچین کاری کردم گیرایی که تو کرایسیس با 7730 amd نداشتم روی این سیستم به وجود اومد.آخرش سی پی یو رو عوض کردم.سی پی یو و کارت گرافیک اصلا با هم مچ نیستند.

لینک به دیدگاه

• 750 Watt Power Supply is required.

1000WattPower Supply is recommended for CrossFireX™ System.

این توصیه خود سایت Sapphire هست زیر این توصیه نمی شه شاید 600-650 جوابگو باشه ولی 480 دیگه خیلی کمه مخصوصا اینکه برندش Green باشه که 100 تا بیشتر نیازه نه کمتر.

پاورت کم باشه به قطعات آسیب می زنه پس همین بهتر که اول کار از این کار خودداری کنی.

ویرایش شده توسط tm71
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست بزرگوارم کل سیستمتون رو ( قطعات روی سیستم که استفاده خواهد شد ) رو وارد حسابگر شرکت انرمکس بدین تا خروجی رو بهتون نمایش بده 

لینک به دیدگاه

برادر این سی پی یو که به کارت گرافیک نمیاد.من هم یه همچین کاری کردم گیرایی که تو کرایسیس با 7730 amd نداشتم روی این سیستم به وجود اومد.آخرش سی پی یو رو عوض کردم.سی پی یو و کارت گرافیک اصلا با هم مچ نیستند.

داداش تو بررسی نگاه کردم.کلا تو بازی بین i5 و g3220  رو فول اچ دی همش 5 فریم تفاوت داری تو بازی crysis.بازم ممنون

لینک به دیدگاه

با 480 وات نمیشه یه 280 ایکس رو راه انداخت.

پاور شما باس حداقل 750 یا 650 با استاندارد طلایی باشه.

حب یکی میگه برو تو سایت تست کن رفتم مشخصات سیستم رو زدم نوشت 380 وات لازمه.حالا شما میگی نمیه باید به حرف کی عمل کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام شما اور کمتر از  500 واقعی بندازی   حتما دچار مشکل میشید 

لینک به دیدگاه

با سلام شما اور کمتر از  500 واقعی بندازی   حتما دچار مشکل میشید 

خب دلیل منطقی بگین اگه زیر 500 دچار مشکل بشه پس چرا تو تست گرین و اون سایت خارجی من مشخصات سیستم زدم نوشت  385 وات.پس چرا میگین باید 700 یا 650 باشه.من نمیخام اورکلاک کنم.

لینک به دیدگاه

خب دلیل منطقی بگین اگه زیر 500 دچار مشکل بشه پس چرا تو تست گرین و اون سایت خارجی من مشخصات سیستم زدم نوشت  385 وات.پس چرا میگین باید 700 یا 650 باشه.من نمیخام اورکلاک کنم.

اون عددی که توی سایت ها مینویسن درسته اما شما باید توجه داشته باشید که اولا توان خروجی واقعی هر پاور دقیقا اون عددی نیست که روش نوشته میشه و هر پاور یک بازده ای داره

که روی پاور ها به اسم GOLD یا Bronze نوشته میشه که در بهترین پاور های دنیا هم بازده 100% نیست

پاور های رده پایین هم که اکثرا بازده های پایین دارند

دوما همه ی پاور ها بعد از یک مدتی که کار میکنن یک مقدار از توانشون کم میشه که این مورد هم توی پاور های رده پایین بیشتر خودش رو نشون میده

دقت کنید که الان دیگه توان واقعی پاور شما مثل وقتی که تازه خریده بودینش نیست

به اون اعدادی که شرکت های سازنده کارت گرافیک توی سایت هاشون مینویسن زیاد دقیق نیست

مثلا توی دفترچه راهنمای مادربورد من نوشته برای SLI یا CrssFire بهتره پاور بالای 1000 استفاده بشه اما ممکنه 1000 وات برای بعضی کارت ها کم هم باشه

و برای بعضی دیگه خیلی زیاد باشه

ویرایش شده توسط DarkSoldier
لینک به دیدگاه

اون عددی که توی سایت ها مینویسن درسته اما شما باید توجه داشته باشید که اولا توان خروجی واقعی هر پاور دقیقا اون عددی نیست که روش نوشته میشه و هر پاور یک بازده ای داره

که روی پاور ها به اسم GOLD یا Bronze نوشته میشه که در بهترین پاور های دنیا هم بازده 100% نیست

پاور های رده پایین هم که اکثرا بازده های پایین دارند

دوما همه ی پاور ها بعد از یک مدتی که کار میکنن یک مقدار از توانشون کم میشه که این مورد هم توی پاور های رده پایین بیشتر خودش رو نشون میده

دقت کنید که الان دیگه توان واقعی پاور شما مثل وقتی که تازه خریده بودینش نیست

درسته داداش خب عددی میزنه 100 وات کمتر از توان پاور منه.380 زده 480 پاور منه

لینک به دیدگاه

شرمنده دوستان من هم این کارت رو تازه میخوام بخرم پاورم گرین 700hp با گفته های شما که گفتین پاور750 میخواد این کارت یکم نگران شدم نکنه پاورم جوابگونباشه

لینک به دیدگاه

380 در حالت عادى و بدون فشار هست.

در حالت فشار

250 w VGA

15w HDD

هر رم دو گيگ 20وات

CPU 65w

مادربورد و فنهاى کيس هم تا 50 60 وات برق ميخوان

حالا خودت حساب کار سيستمتو بکن

لینک به دیدگاه

چند تا دلیل میگم که خودت هم همفکری کنی و تصمیم بگیری دوست عزیز

شما رفتی توی سایت و با استفاده از محاسبگر اون سایت اطلاعات کثب کردی ولی در این برنامه ها به چند نکته اشاره نشده

1- مقدار توان محاسبه شده برای برق 12 ولت هست ولی پاور شما جمع کلش میشه 480

2-پاوری که سایت بعد از محاسبات پیشنهاد میده 100% از برند گرین نیست که فقط عداد روش درج شده و کاراییش شاید نصف اون ارقام هم نباشه

3-همه محاسبات را بر پای سیستم استاندارد انجام میدن و کیفیت کالا را در نظر نمیگیرن که خیلی تعصیر داره روی مصرف برق سیستم

4-پاورهای گرین وقتی بصورت داعمی کار میکنن توانشون کمتر میشه و اون موقع نمیتونی بفهمی که مشکل از رم هست یا CPU یا گرافیک

حالا انتخاب با خودت هست اگر میخوای بخری پس پاور را هم عوض کن اگر هم شک داری به حرفهای کاربران عزیز امتحانش ضرری نداره تجربیاتت را بیشتر میکنه

لینک به دیدگاه

چند تا دلیل میگم که خودت هم همفکری کنی و تصمیم بگیری دوست عزیز

شما رفتی توی سایت و با استفاده از محاسبگر اون سایت اطلاعات کثب کردی ولی در این برنامه ها به چند نکته اشاره نشده

1- مقدار توان محاسبه شده برای برق 12 ولت هست ولی پاور شما جمع کلش میشه 480

2-پاوری که سایت بعد از محاسبات پیشنهاد میده 100% از برند گرین نیست که فقط عداد روش درج شده و کاراییش شاید نصف اون ارقام هم نباشه

3-همه محاسبات را بر پای سیستم استاندارد انجام میدن و کیفیت کالا را در نظر نمیگیرن که خیلی تعصیر داره روی مصرف برق سیستم

4-پاورهای گرین وقتی بصورت داعمی کار میکنن توانشون کمتر میشه و اون موقع نمیتونی بفهمی که مشکل از رم هست یا CPU یا گرافیک

حالا انتخاب با خودت هست اگر میخوای بخری پس پاور را هم عوض کن اگر هم شک داری به حرفهای کاربران عزیز امتحانش ضرری نداره تجربیاتت را بیشتر میکنه

اوکی چون گرافیک عوض کنم  پاور هم باید عوض کنم پس بهتره این کارو نکنم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز عوض کن چرا عقب نشینی میکنی

فقط پاور هم بخر و لذت ببر به هر حال امروز نخری فردا که مجبوری بخری

نظر من این هست که یه پاور خوب با توان 850 یا 1000 بخری و بعدا گرافیک چون قیمت گرافیک سریعتر میاد پایین تا پاور

لینک به دیدگاه

دوست عزیز عوض کن چرا عقب نشینی میکنی

فقط پاور هم بخر و لذت ببر به هر حال امروز نخری فردا که مجبوری بخری

نظر من این هست که یه پاور خوب با توان 850 یا 1000 بخری و بعدا گرافیک چون قیمت گرافیک سریعتر میاد پایین تا پاور

باید به بودجه نگاه کنیم..

لینک به دیدگاه

يه 585 کارکرده تو انجمن زياد هست , با پاور خودت تعويض کن يه مبلغ کمي هم سر بده. فقط اين جا بايد بلد باشي چطور موخ باباهه رو بزني وگر نه بقيش حله :D :p

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...