رفتن به مطلب

سوال در مورد سرعت رم

Recommended Posts

سلام خوبید

رم من Apacer DDR2 Bus 800 2x2gig هست میخواهم اینارو با رم Geil DDR2 Bus 1066 Dual Chanel 2x2gig عوض کنم

از اونجاییکه ظرفیت رم من همون 4 گیگ میشه آیا تاثیر خاصی در سرعت و اجرای برنامه ها میکنه ؟ بقیه قطعات هم اینه

Cpu Athlon X2 7750 2700mhz 3mb cach

mb elitegroup 780gma

با تشکر

لینک به دیدگاه

تا اندازه ای سرعت بیشتر میشه بخصوص در سرعت لود گیمها وکارهای گرافیکی سنگین

ولی توصیه میکنم که اگه رمهاتون را با قیمت مناسب به فروش رسوندید این رمها رو بخرین چون انچنان تاثیر در سرعت زیاد نیست و توصیه میکنم از مارکهای جدید ومعروفتر تهیه کنید در ضمن باید مینتون ساپورت کنه رمهای جدیدو

ویرایش شده توسط koorosh kabir
لینک به دیدگاه

درود

انچنان تفاوت محسوسی احساس نمیکنید با این تعویض مگر اینکه لتنسی رمهای 1066 شما پایینتر باشه که معمولا اینطور هم نیست و لتنسیشون بالاتر از باس800 های موجود در بازار هست که 15-5-5-5 هست

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون - البته چیدمان رم در اسلاتهای مادربرد بگونه ای هست که بصورت dual channel در cpu-z نشون میده

رفتم یه 2 گیگ apacer دیگه خریدم شد 6 گیگ و فقط فضای رم بیشتر شد و هیچ تاثیری در سرعت نکرد فروشنده هم گفت زیاد تاثیری نداره چه عوض کنی چه اضافه کنی با اینکه ویندوز 64 بیتی هم دارم انگار نه انگار البته خیلی ها گفتند به جای رم یه کارت گرافیک خوب بردار که تاثیر سرعت رو حس کنی ولی من توجه نکردم - از راهنماییهاتون هم ممنون بسیار دقیق و عالی بود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...