رفتن به مطلب

پارتیشن بندی هارد بر مبنای GPT یا MBR

Abraham
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام، دوستان سوالی داشتم

یه هارد سه ترا گرفتم، مشکلی اینه که برای پارتیشن بندی ویندوز توصیه کرده که اونو بر مبنای MBR پارتیشن بندی کنم، و از اونجایی که من کل هارد رو یک درایو درست می کنم، در حالت MBR این امکان وجود نداره، و بعد از انتخاب MBR این هارد بصورت اتوماتیک به یک درایو 2 ترابایتی و یک درایو 800 گیگابایتی تقسیم شده اند، ولی من برش گردوندم به حالت GPT و اینکه مشکلی نداره این حالت؟، میتونم فایلها رو بدون نگرانی درش ذخیره کنم؟

فقط اینو فهمیدم که اگر در این حالت یعنی GPT باشه ویندوز های قبل از سون یا ویزتا این درایو رو نمیتونند شناسایی کنند، همین.

ممنونم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله مشکلی نیست -بنده هم هاردهای 2 ترابایتی دارم با ویندوز 8.1-اصلا مشکلی ندارید با gpt

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تا جایی که من میدونم فقط نمیتونی روش Windows نصب کنی و سیستم عاملهای قدیمی قادر به شناسایی پارتیشنهای ظرفیت بالا نیستن

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

درود بر شما

در مورد سوال شما باید بگم که پارتیشن های بر مبنای MBR توانایی شناسایی هارد دیسک فقط تا دو ترا بایت رو دارن و برای شناسایی ظرفیت های بالاتر محدودیت دارند

اما پارتیشن بر مبنای GPT اینچنین محدودیتی ندارد و شما میتونید پارتیشن با ظرفیت بالاتر از 3 ترا هم داشته باشید

تفاوت اصلی این دو مورد اینه که هنگام نصب ویندوز بر روی پارتیشن GPT شما باید از ویندوزی استفاده کنید که UEFI باشد و گرنه باید کل هارد دیسک رو در زمان نصب ویندوز پاک کرده و دوباره بر مبنای GPT پارتیشن بندی کنید.

بنده سعی کردم خلاصش کنم، برای مطالعه بیشتر به این منبع هم میتونید مراجعه کنید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

داداش ابراهیم من خواهرم یه 2 ترا وسترن داره از سر همین قضیه کل هاردش پرید و به مکافات خورد اگر خواستی بعدظهر برات میپرسم ازش که چطور هاردش رو درست کرد.

لینک به دیدگاه

داداش ابراهیم من خواهرم یه 2 ترا وسترن داره از سر همین قضیه کل هاردش پرید و به مکافات خورد اگر خواستی بعدظهر برات میپرسم ازش که چطور هاردش رو درست کرد.

علی جان، از این هارد بعنوان بک آپ و هم سورس استفاده می کنم، اگه این لطف رو بکنی که بسیار تشکر می کنم.

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم الان که تا شب باید برم بازار قطعه بخرم ازش میپرسم شب خبرشو میدم بهت.

لینک به دیدگاه

داداش خواهرم میگه پست یک خودت روش درستیه همون رو اجرا کن.

بسیار هم عالی، علی جان تشکر.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...