رفتن به مطلب

كمك در جمع آوري سيستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام قست جمع كردن يك سيستم جديد رو دارم. دو مدل مادر برد و دو مدل CPu‌ مينويسم . دوستان از نظراتتون و راهنماييتون در انتخاب قطعات ممنون ميشم:

Main

ASus P5K-E or P5K-E Deluxe Wi Fi

Abit IP35 Pro

CPU

Intel Q6600

Intel E8400

كارت گرافيك روي 8800GT‌ نظرم هست..البته بگم كه اهل بازي و اين حرفها نيستم.

رم هم يك كيت 2 گيگ 800 مد نظرم منتها نميدونم چه برندي رو انتخاب كنم.

پاور رو هم بگيد كه چنين سيستمي به چه پاوري احتياج داره.

در ضمن دانشجوي نرم افزار هستم و كارم هم برنامه نويسي هست.

متشكرم

لینک به دیدگاه

سلام قست جمع كردن يك سيستم جديد رو دارم. دو مدل مادر برد و دو مدل CPu‌ مينويسم . دوستان از نظراتتون و راهنماييتون در انتخاب قطعات ممنون ميشم:

Main

ASus P5K-E or P5K-E Deluxe Wi Fi

Abit IP35 Pro

CPU

Intel Q6600

Intel E8400

كارت گرافيك روي 8800GT‌ نظرم هست..البته بگم كه اهل بازي و اين حرفها نيستم.

رم هم يك كيت 2 گيگ 800 مد نظرم منتها نميدونم چه برندي رو انتخاب كنم.

پاور رو هم بگيد كه چنين سيستمي به چه پاوري احتياج داره.

در ضمن دانشجوي نرم افزار هستم و كارم هم برنامه نويسي هست.

متشكرم

با سلام

دوست خوبم در مورد انتخاب مادربورد باید بگم که هر دو گزینه گزینه مناسبی هستند و توی انتخاب هر کدوم زیاد تعلل نکنید ولی در مورد IP 35 pro باید بگم که الان از نظر قیمتی یه مقدار بالاتر رفته و حدود 185000 تومان قیمتشه که قیمت واقعیش نیست .

در مورد CPU من Q6600 رو پیشنهاد میکنم (البته انتخاب بین این دو یه مقدار سخته و سایر دوستان هم نظراشون رو بگن ممنون میشم ) قیمت کنونی 6600 حدودا 260000 تومان باکسش و 8400 هم همین حدوده

در مورد کارت گرافیکتون خوب 8800GT انتخاب خوبیه ولی الان فکر میکنم یه مقدار توی برندها محدودیت وجود داره و همانطور که فرمودید برای کارهای گرافیکی نمیخواید ولی بازم بابتش دارید پول پرداخت میکنید و باید یه مدلی که اور باشه رو انتخاب کنید .

رم هم انتخابهای زیادی هستش و بابت رقمی رو که میخواید براش هزینه کنید رو مشخص کنید چون باس 800 دوآل از 60000 تومان شروع میشه تا 130000 تومان . به طور کل شما هزینه تون رو مشخص کنید من انجام وظیفه میکنم .

در مورد پاور هم باید بگم که CPU شما زیاد مصرفن داره به خصوص 8400 ولی برای سایر قطعات اگر میخواید کیفیت خوبی داشته باشه بین 580 تا 680 کافیه و میتونه کارتون رو راه بندازه .موفق باشید

لینک به دیدگاه

دوست عزيز

اگر دانشجوي رشته نرم افزار هستي و كار برنامه نويسي ميخواهي

پيشنهاد من:

CPU: Intel Quad Core 6600 2.4GHZ

Mainboard: Abit IX38 or Asus P5K-E

Graphic Card: ATI [More ...]

Ram: Patriot 800MHZ CL4 2GB

لینک به دیدگاه

سلام . اگر اهل بازی و کارهای گرافیکی سنگین نیستی هزینه اضافی بابت 8800gt نده . با 8600 Gt یا حتی Ati 2600xt هم به مشکل بر نمیخوری.

لینک به دیدگاه

دوست عزيز

اگر دانشجوي رشته نرم افزار هستي و كار برنامه نويسي ميخواهي

پيشنهاد من:

CPU: Intel Quad Core 6600 2.4GHZ

Mainboard: Abit IX38 or Asus P5K-E

Graphic Card: ATI [More ...]

Ram: Patriot 800MHZ CL4 2GB

سیستم خیلی خوب و قویی هستش ولی به نظر من برای کار برنامه نویسی یکم زیاد قویه :)

لینک به دیدگاه

دوستمان اگر بخواهد كارهاي برنامه نويسي ديتابيسي و شبيه سازي انجام دهد

فكر كنم ضعيفم باشد.

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب دوست من به طور کل اگر برای کارهای برنامه نویسی و امثال این کار نیاز دارید سسیستمتون سیستم قوی میشه و بالاتر و قویتر از این رو هم میتونید انجام بدید و تصمیم نهایی با شماست . و هیچ وقت در مورد خرید قطعات وسواس زیادی نشون ندید چن سر در گم میشید .

باز هم ما در خدمتتون هستیم .

لینک به دیدگاه

سلام دوستان از راهنمايي و كمك همگي متشكرم. من 2 هفته وقت دارم و ميخوام آخرين هفته سال اين سيستم رو جمع كنم. پول حدود 1,500,000 دارم در ضمن مونيتور و... در واقع فقط كيس ميخوام بگيرم.

خودم به برند ASUS علاقه زيادي دارم و P5K-E‌ هم امكانات جالبي داره.منتها يك سري از دوستان گفتند با خريدن Pk5 دارم پول دور ميريزم. و پيشنهاد Abit دادن. در ابتدا قصد خريد يك مادربرد X-38 داشتم منتها چون قصد Cross‌ كردن ندارم و طبق مطالعه‌اي كه داشتم متوجه شدم تفاوت چنداني بين X38 و P35 نيست واسه همين تصميم به گرفتن P35 دارم.

در مورد cpu‌ هم رو q6600‌ نظر دارم هر چند اين 8400 هم چيز جالبي به نظر مياد.

رم هم كه قطعه مهمي هست و كارت گرافيك هم فكر كنم همون 8600 و حتي سري 7 برام كافي باشه.

دوستان من گفتم چقد پول دارم شما هم سيستم پشنهادي خودتون رو بگيد.متشكرم

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب دوست من به طور کل اگر برای کارهای برنامه نویسی و امثال این کار نیاز دارید سسیستمتون سیستم قوی میشه و بالاتر و قویتر از این رو هم میتونید انجام بدید و تصمیم نهایی با شماست . و هیچ وقت در مورد خرید قطعات وسواس زیادی نشون ندید چن سر در گم میشید .

باز هم ما در خدمتتون هستیم .

ممنون سعيد جان سيستم پيشنهادي خودت رو برام ليست ميكني؟

لینک به دیدگاه

با سلام

چشم عزیز تا چند ساع تدیگه براتون انجام وظیفه میکنم و سرجمع میکنم اینجا قرار میدم .

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من یک سیستم قدیمی دارم که سرعتش خیلی پایین هست و مشخصاتشم اینه:

Main Board : GA-7IXE4 AMD750 AGPeet

CPU : AMD 1 G

RAM : 256 SD

HDD : 20 G

میخواستم بدونم که حداقل هزینه برای ارتقا سیستم چقدر میشه ؟

در ضمن من میخوام این سیستم را برای یک شبکه خانگی با حد اکثر 5 کار بر و از اینترنت استفاده کنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

در ضمن من میخوام این سیستم را برای یک شبکه خانگی با حد اکثر 5 کار بر و از اینترنت استفاده کنم.

سلام آرش جان

من به شما پیشنهاد میکنم این سیستم رو بفروشید و یک سیستم جدیدتر بگیرید چون واقعا اگه بخواهید خرج این سیستم کنید به علت کمبود قطعات این سری قیمت قطعات آن به شدت گران است و ضرر میکنید پیشنهاد میکنم سیستم رو بفروشید و با کمی هزینه یک سیستم معمولی تهیه کنید که برای این کار مناسب باشد.

پیروز و موفق باشید.

لینک به دیدگاه

با سلام

سیاوش جان شما تصمیم خودتون رو در مورد قطعات و قیمتشون کاملا گرفیتد ؟

چون برای اون کارهایی که فرمودید این سیستم یه مقدار اضافست و اگر بازم یه لطفی کنید اخرین فکرهاتون رو بفرمایید تا من کاملا و دقیقتر بهتون اعلام قیمت و سیستم رو پیشنهاد بدم . الان میتونم بهتون یه سیستم پیشنهاد بدمو بس ولی به این خاطر که خدای نکرده ضرر نکیند و بعد ها نگید که حسینی باعث شد بازم یه لطفی کنید که تصمیم نهاییتون و مقدار هزینه نهایی رو بفرمایید تا من انجام وظیفه کنم .

و در اخر عذر میخوام که دیر شد.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

با سلام

دوست خوبم حق با دوستمون ship storm هستش و اگر اینها رو نگه دارید مطمئنا ضرر میکنید .

در مورد ارتقای سیستم هم مقدار هزینه تون رو بفرمایید البته در مورد استفادتون که در اینجا فرمودید در مورد مقدار هزینه هم بفرمایید من و سای دوستان یه سیستم بهتون پیشنهاد کنیم .

لینک به دیدگاه

با سلام

سیاوش جان شما تصمیم خودتون رو در مورد قطعات و قیمتشون کاملا گرفیتد ؟

چون برای اون کارهایی که فرمودید این سیستم یه مقدار اضافست و اگر بازم یه لطفی کنید اخرین فکرهاتون رو بفرمایید تا من کاملا و دقیقتر بهتون اعلام قیمت و سیستم رو پیشنهاد بدم . الان میتونم بهتون یه سیستم پیشنهاد بدمو بس ولی به این خاطر که خدای نکرده ضرر نکیند و بعد ها نگید که حسینی باعث شد بازم یه لطفی کنید که تصمیم نهاییتون و مقدار هزینه نهایی رو بفرمایید تا من انجام وظیفه کنم .

و در اخر عذر میخوام که دیر شد.

سلام آقاي حسيني ..من همونطور كه گفتم 1,500,000‌ پول كنار گذاشتم. البته مانيتور و كيبرد و ماوس و يك هارد 320 سام هم دارم.البته شايد يك هارد ديگر هم تهيه كنم.

قصدم رو چيپ ست P35 هست، چون فكر نكنم X38 ارزش داشته باشه كه پول بيشتري براش بذارم(مثلا 3Pci x به كار من نمياد)

مادر برد Asus P5K-e ‌يا P5k Deluxe و Premium اگر ارزش داشته باشه براي داشتن WiFi‌ حدود 100 تومان بيشتر بپردازم.

CPU دو مدل رو مورد نظر دارم Q6600‌ كه چهار هسته‌اي بودنش برام جالبه و E8400‌ كه 45 نانومتري بودن و 1333 بودن باسش خوب به نظر مياد.

رم هم رو باس 800 نظر دارم حالا اگر پولم رسيد 4 گيگ بر ميدارم.

كارت گرافيك رو هم شما نظر بديد.

كيس و پاور رو هم باز نظر شما رو ميخوام. مدلهاي گرين خوبند.

قصد خريد يك UPS و يك اسپيكر (قبلا 1-4 كريتيو رو داشتم، منتها بيشتر موزيك گوش ميكنم تا فيلم نگاه كردن ، تو همين فروم خوندم كه 2 كانالش بهرته واسه موزيك) و يك هارد 500 (اگر به صرفه باشه اگر نه 320) را هم دارم ،اگر پولم اضافه بياد.

اصل كاري مادربرد و Cpu هست.

نيمخوام ضرر كنم و پول زيادي بدم و از توان سيستم استفاده نكنم. من كارم با كامپيوتر Net. و گه گاه فتوشاپ (به نرم افزارهاي انيميشن هم علاقه‌مندم)

خيلي خيلي ممنون.

منتظرم .هفته آينده برم قال قضيه رو بكنم.

لینک به دیدگاه

با سلام

با کجا میخوای WiFi انجام بدی که بهش نیاز داری پس این مورد برتری رو بیخیال ؛ cpu Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz ، رم بالا بر باس میچربه پس 4گیگ با باس 800 و زیر باس 800 بهش فکر نکن ، کارت گرافیک 3850 اگر بازی نمیکنی و اگر بازی میکنی 880gt اما اما بد موقعی رو برای گرفتن سیستم انتخاب کردی چرا چون که این موقع سال تنوع محصول کم هست اگر مطالب بالا تائید شد برند ها هم میگم و در خدمتم

با تشکر

لینک به دیدگاه

cpu:Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz

main:abit ip35 pro

ram:Patriot - Dual Channel 2GB x 2

vga:8800 gt 512

hdd:SAMSUNG-SATA 2 - 320 GB + MODEL : HD320KJ - 16mb buffer - 3.0GB/s که به صورت RAID0

power:580 eps green

case:?

لینک به دیدگاه

برای اینکه بین abit ip35 pro و مادربردهای دیگه (ASus P5K-E or P5K-E Deluxe Wi F)بتونی انتخاب بکنی

اینجا یه سر بزن

asus_maximus_formula_and_extreme

با تشکر ، هدف تنها راهنمایی شماست

لینک به دیدگاه

و برای cpu

√ ♣♣♣ چارتهایی از پردازندهای سال 2007 ♣♣♣

این از دوقطعه مهم که دودل هستی

با تشکر ، هدف تنها راهنمایی شماست

لینک به دیدگاه

cpu:Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz

main:abit ip35 pro

ram:Patriot - Dual Channel 2GB x 2

vga:8800 gt 512

hdd:SAMSUNG-SATA 2 - 320 GB + MODEL : HD320KJ - 16mb buffer - 3.0GB/s که به صورت RAID0

power:580 eps green

case:?

سلام .دست شما درد نكنه.

يك نگاه به اينجا بنداز تو اينجا مدلهاي اسوس رو پيشنهاد كرده و همين ابيت رو . من قصد اوركلاك ندارم.

در واقع كيفيت و بازدهي اهميت بيشتري داره.

http://www.digital-daily.com/motherboard/intel_p35_x38/index22.htm

شكم هم در CPU‌ روي 45 نانومتري جديد بود كه در بنچماركها نبود.

خوره بازي هم نيستم. تو عمرم سه تا بازي كردم پرنس آو پرشيا ، مكس(اگر اشتباه نكنم) و اون تام كلسني....

فكر كنم 8600Gt‌ يا 7900GT‌ برام كافي باشه..نظر شما چيه؟

كيس هم گرين خوبه؟

با رم هم موافقم..منتها قيمت هم بده دوست من.

هارد 500 بگيرم يا 320؟

باز هم متشكرم و منتظر كمك كنيد اين پروژه به پايان برسه

لینک به دیدگاه

شكم هم در CPU‌ روي 45 نانومتري جديد بود كه در بنچماركها نبود.

نبود مطمئنی دیدی چون من شک کردم و دوباره دیدم که بود وQuad Q6600 بالاتر بود در مورد bus توجه داشته باشید که وقتی از طرف رم ساپرت نشه با لا بودنش مهم نیست البته در مورد amd قضیه فرق میکنه ، دوست گرامی من ابیت رو برای اوور پیشنهاد ندادم من برای این پیشنهاد دادم که پرایس پرفرس خوبی داره و همون طور که قبلا گفتم چون آخر سال هست تنوع قطعه کم هست ولی در مورد مادر برد بهتره همین ابیت رو بگیری چون آنچنان تفاوتی وجود نداره ولی اگر میخوای خیالت یه عمر راحت باشه مادر برد ASUS P5K WS رو پیشنهاد میدم که Workstation هست و برای شما که بازی نمیکنید کاملا مناسب هست البته از نظر اینکه کم بازی کردین من هم همین طور هستم و فکر نکنم بیش از 5 تا بازی کرده باشم و این که گول قیافه مادربرد رو نخور مثلا یه مادربرد رو میبینی نیم کیلو مس گزاشتن روش فکر کنید عالی هست چون این طور نیست ولی این مادربرد یه گزینه عالی برای شماست . در مورد مادربردهایی که گزاشتین جالب بود ولی اون پیشنهاد داده و مقایسه نکرده پس چیزی معلوم نیست ولی خوب بود . در مورد گرافیک حرف سری 7 رو نزنید و اینکه الان اون گرافیکها جواب شما رو میدن اما چند سال بعد چی که یک برنامه رو با زور انجام میده ، لطفا به آینده هم فکر کنید و گرافیک در اجرای برنامه ها مهم هستند برخلاف تصور برای اثبات بهتر اون لینکی که گزاشتم برید و ببینید تفاوت کارایی رو با دو کارت گرافیک متفاوت .

در مورد کیس چون من نظر خاصی ندارم در مورد کیس دوست خوبم YeMojuD باید نظر بدن چون روی این کیسها استاد هستند . رم که تائید شد اما قیمت فکر کنم دور بر 140 در بیاد ولی آقا سعید باید قیمت بدن ،

در مورد هارد نیاز خودتون رو در نظر بگیرین ولی من 320 سامسونگ مدل MODEL : HD320KJ که spin point هست رو پیشنهاد میدم ولی در این مورد باز هم میتونید به

√ ♣♣♣ چارتهایی از هارد درایوهای"3.5 ♣♣♣

مراجعه کنید .

انتخاب پاور بزار آخر کار که اونو محاسبه میکنیم

ولی یک پیشنهاد: بهتر اون طرف عید سیستم جمع کنید .

لینک به دیدگاه

دوست عزيز

منم كارم مثل شما برنامه نويسي هست منتها يكمي از نوع ديتابيسي و شبيه سازي

ببين اگر واقعا ميخواهي برنامه نويسي توپ انجام بدي با Thread‌نويسي بايد كار كني كه

در اينجاست كه قدرت 4 هسته ايي ظاهر ميشود.

با صحبتي كه امروز عصر با آقاي حسيني داشتم، و چندتا بررسي انجام دادم Q6600 حتي

با ورود دو هسته ايي هاي جديد از اونا قويتر است ديگه چه برسد كه آورشم بكني.

در مورد 4 هسته ايي هاي جديد اونيش كه از Q6600 بهتر باشد بالاي 400 دلار در ميايد.

توصيه من Q6600 براي CPU

كارت گرافيك چون اهل بازي نيستي، با توجه به عاقبت انديشي و احتمال

اينكه بخواهي زماني سيستم را بفروشي

ATI 3850 يا Geforce 8600 است.

مادربورد هم بايد بگم تاثير مهمي در نوع ارتباط قطعات و كنترل IO ها دارد، پس دقت كن

شايد زماني بخواهي سيستم را رد كني و يا اينكه ارتقا بدهي

اگر ATI ورداشتي به نظر من Abit IX38-Quad اگر بتواني ورداري بهتر است وگرنه برو

سراغ Ait IP35 Pro كه بعدا بتوني اگر خواستي آور هم انجام بدهي

اما اگر 8400 جيفورس ورداشتي برو سراغ مادربوردهايي با چيپ 650i .

در كار برنامه نويسي ما ارتباط زيادي با هارد - رم - CPU داريم و باس خيلي مهم است

به نظر من اگر يه Patriot Bus 800 CL4 ورداري كه يك پك 4 گيگي است هم واسه آور

كردن مناسب است هم اينكه تايمينگ اين رم 4 است و چون CPU شما 4 هسته ايي

است بهترين كارايي را دارد، كلا هرچي باس بالاتر و تايمينگ پايينتر شما نرخ تبادل اطلاعات

بيشتري خواهي داشت.

دقت كنيد كه كارت گرافيك به تنهايي كامل نيست بلكه با CPU و رم بشدت در ارتباط است و

اگر شما قويترين كارت را روي ضعيفترين CPU و رم استفاده نماييد نتايج مفيدي نخواهيد گرفت.

كيس هم بايد ببيني تا چه حدي ميتوني هزينه كني؟ واسه آور ميخواهي؟ يا نه؟ ظاهر چقدر مهم است؟

هارد هم من پيشنهاد وسترن ديجيتال 16 مگ بافر دارم كه گويا داخل بازار نيست و به

نظر من برو سراغ هيتاچي 16 مگ بافر. و همينجا به شما توصيه ميكنم تا جايي كه

امكان دارد از Raid پرهيز كن چون دردسرهاي خواص خودش را دارد.

پاور هم به نظر من يه 700 گرين وردار، عاقبت انديش بودن بد نيست.

در مورد UPS‌ هم واسه پاور زير 700 وات من FARATEL - SM1250‌را كه داراي باطري داخلي است و تا 20 دقيقه

سيستم را ميتواند روشن نگه دارد و قيمتشم حدود 198 تومن است توصيه ميكنم.

لینک به دیدگاه

سلام با تشكر از دوستان كه زحمت ميكشن و وقت ميزارن.

من واسه اين دو قطعه تصميمم رو گرفتم CPU Q6600 و RAM Patriot Bus 800 CL4 4gig

پاور 780 'گرين رو ميگيرم كه بحث آينده انديشي هم رعايت بشه.

كيس هم زيبايي برام مهم و اينكه استحكام داشته باشه و امكانات داخلي..در كل فكر كنم همون مدلهاي گرين خوب باشه مگر شما مدل بهتري سراغ داشته باشيد

كارت گرافيك 8400‌ يا 8600 ؟

فقط اين مادربرد رو هم قصيه‌اش روشن شه تمومه..آقاي YeMojuD مزيت Abit IX38-Quad به Ait IP35 Pro چيه؟ تفاوت قيمت و اينكه آيا ارزش داره پول بيشتر گذاشتن يا نه؟ چه رمي ساپورت ميكنه 3 يا 2؟

دوستمون IRIALI پيشنهاد دادن اون طرف عيد سيستم جمع كنم . نظر شما چيه؟ من عچله‌اي ندارم فكر ميكردم اين موقع از نظر قيمت به صرفه تر باشه؟ لطفا نظرتون رو در اين مورد هم بگيد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...