رفتن به مطلب

2تا 280x بهتره یا 1دونه 290x

pourya
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

اگه مجبور به خرید AMD هستید که باید بگم من به شخصه تک کارت رو ترجیه میدم(دردسر های کراس فایر رو نداره) و 290X بهتر هستش ولی چرا سراغ انویدیا نمیرید؟

الان انویدیا کارتهای بهتری تو ایران داره نسبت به قیمتشون...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با اینکه طرفدار این کارتها نیستم ولی 2 تا 280 از 1 عدد 290 100% بهتر عمل خواهند کرد ولی 2 تا 290 هم اگر میتونی بخری از 2 تا 280 بهتر هستن

تنها مشکلی که این کارتها دارن گرا هست ولی قدرتشون خیلی خوب هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه مجبور به خرید AMD هستید که باید بگم من به شخصه تک کارت رو ترجیه میدم(دردسر های کراس فایر رو نداره) و 290X بهتر هستش ولی چرا سراغ انویدیا نمیرید؟

الان انویدیا کارتهای بهتری تو ایران داره نسبت به قیمتشون...

به به فن بوی amd پیشنهاد انودیایی میده جالب شده قضیه!!

آقا  کراس فایر رو برای مولتی Gpu خیلی روش مانرو نمیدن معمولا همون انویدیار و بخاطر درایور بهتر میرن سمتش ولی اگر تک کارته میخوای کارتهای بهتری از 290 هست میشه در همین محدودهها خرید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به به فن بوی amd پیشنهاد انودیایی میده جالب شده قضیه!!

آقا  کراس فایر رو برای مولتی Gpu خیلی روش مانرو نمیدن معمولا همون انویدیار و بخاطر درایور بهتر میرن سمتش ولی اگر تک کارته میخوای کارتهای بهتری از 290 هست میشه در همین محدودهها خرید.

:laughing: :laughing: :laughing:

همیشه گفتم که بهترین انتخاب رو در اون برهه زمانی ترجیه میدم به تعصب!!! ^_^

ولی ایشون اگه میگفت که میخواد 290 بدون X بگیره بهش همون 290 پیشنهاد میدادم، ولی 290X با این قیمت 2 تومنی که داره اصلا به پرفورمنسش نمیارزه...

970 قیمتش خیلی مناسبتره نسبت به 290X و برتری نسل جدیدتر رو داره...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:laughing: :laughing: :laughing:

همیشه گفتم که بهترین انتخاب رو در اون برهه زمانی ترجیه میدم به تعصب!!! ^_^

ولی ایشون اگه میگفت که میخواد 290 بدون X بگیره بهش همون 290 پیشنهاد میدادم، ولی 290X با این قیمت 2 تومنی که داره اصلا به پرفورمنسش نمیارزه...

970 قیمتش خیلی مناسبتره نسبت به 290X و برتری نسل جدیدتر رو داره...

صد در صد شما درست میگید

لینک به دیدگاه

دوستان من تا به امروز از کارتهای انویدیا استفاده کردم و مورده پسندم بوده اما انویدیا دیگه شورشو در اورده هر سال داره کارت میده قیمتها هم که فضایی

من تعریف کارتهی جدید ati رو زیاد شنیدم مخصوصا این 280x که به راحتی سرتر از 770 هست

من پرفرمنسهای زیادی توی یوتوب از 280x دیدم با کراس کردنش در حد یا در بعضی موارد سرتر از 290x هست

حالا چرا به کراس گیر دادم علت قیمت تموم شده ی کارت هست

با کراس میشه این قدرت رو گرفت + 2تا 3گیگ که میشه 6گیگ رم

حالا یه موردی الان دیدم که این دوستمون گفت مشکلات کراس منظور چی هست ممنون میشم توضیح بدید

درضمن من الان کارت 760 msi tf oc دارم که هم قیمت 280x هست اما اون کجا و این کجا ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان من تا به امروز از کارتهای انویدیا استفاده کردم و مورده پسندم بوده اما انویدیا دیگه شورشو در اورده هر سال داره کارت میده قیمتها هم که فضایی

من تعریف کارتهی جدید ati رو زیاد شنیدم مخصوصا این 280x که به راحتی سرتر از 770 هست

من پرفرمنسهای زیادی توی یوتوب از 280x دیدم با کراس کردنش در حد یا در بعضی موارد سرتر از 290x هست

حالا چرا به کراس گیر دادم علت قیمت تموم شده ی کارت هست

با کراس میشه این قدرت رو گرفت + 2تا 3گیگ که میشه 6گیگ رم

حالا یه موردی الان دیدم که این دوستمون گفت مشکلات کراس منظور چی هست ممنون میشم توضیح بدید

درضمن من الان کارت 760 msi tf oc دارم که هم قیمت 280x هست اما اون کجا و این کجا ...

دورد دوست من

کارت 280 کارت خوبی است ولی به راحتی سرتر از 770 نیست-تازه با توجه به اینکه 770 ها اکثرا 2 گیگ هستند و اون  3 گیگ پس اگر تست ها رو ببنید متوجه میشید که با هم برابری شون بیشتر به  سمت برتری 770 سوق داره-

لینک مقایسه

http://www.futuremark.com/hardware/gpu/AMD+Radeon+R9+280X/review

یک سال وچندی از زمان عرضه کارت های سری 700 گذشته بوده پس عرضه کارت جدید اشکالی نداره-همه قطعات سالی یکبار دارن عوض میشن-قیمت ها بالا نیست -کارت 980 اومده 2200 تا 2400 بی نظیر و اندازه کارت دو هسته ایی قدرتشه 970 تمام کارت های 500 600 دلاری بازار رو حریفه قیمتش 1700 تا 1800 --الان کارت 290x قیمتش نزدیکه به  2 میلیون ولی اختلافش با 970 در حد یک و دو درصده -

درایور های AMD خیلی برای مولتی GPU خوب نیستند همین وگرنه ماهیت کراس فایر اشکالی نداره-

عزیز معلومه با افزایش یک کارت دیگه قدرت زیاد میشه -حالا اینکه میرسه یه 290 !دو تا 770 میتونن بعضی مواقع تایتان 1000 دلاری ور هم شکست بدند -کلا مولتی Gpu برتری داره همیشه

چند تا تست:

m363jp5i3xoncy19aiag.png

عملکرد دقیقا یکسان این دو تا کارت

69tllytae5qtrcl5g9mp.gif

برتری 770

jqb2czh0prv0kevlfu.png

عملکرد یکسان

rnd281nipz24v4v0cxi.png

عملکرد یکسان

پس برتری قاطعی وجود نداره  و  فکر کنم این 280x ها سه گیگ هستند و این نتایج است د رحالی که 770 ها فکر کنم دو گیگ بودند نمیدونم این رو البته-

اگر بگردی میتونی شاهد عملکرد یکسان این دو کارت با برتری جاهایی برای 770 و جاهایی برای این 280 باشی که اونم به  میزان حافظه و درایور و نوع بازی برمیگرده-

کارت شما هم کارت خوبی است واصلا مقایسه این دو کارت 760 یا 280 اشتباهه-چون برای رقابت با هم ساخته نشده اند-770 رقیب این کارت است.

لینک به دیدگاه

بله منظورم برتریه کلی هست از نظر قیمت از نظر میزانه حافظه و از نظر fpsدر داخل گیم

این ویدیو رو ببینید

http://m.youtube.com/watch?v=E51XQ-bIu-g

ویرایش شده توسط pourya
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من ضمنا نه در  کراس فایر نه در Sli مموری ها جمع نمیشوند بلکه هر کدام حافظه اش مثل میرور میاد بخشی از صحنه رو در alternating intervals  رندر میکنه-

دو تا کارت 3گیگ vrm باز هم همون 3 گیگ حساب میشوند نه 6گیگ

لینک به دیدگاه

یک عدد 970 من جای شما بودم میخریدم دردسرهای درایور و مشکلات تو کارت گرافیک amd همزمان اصلا نمیشه تحمل کرد

970 که با تیتان برابریی میکنه ول کنی بریی amd بخریی  :wacko: مخصوصا الان میشه با قیمت 1500 یک 970 خرید 

در هرصورت فکر میکنید با amd بهترهست تجربه شما از amd انتخاب کنید یا صبر کنید سری جدید وارد بازار کنه نمی دونم چیزیی برا رقابت داره

البته حتما داره شاید رو قیمت ها تاثییر بذاره

لینک به دیدگاه

یک عدد 970 من جای شما بودم میخریدم دردسرهای درایور و مشکلات تو کارت گرافیک amd همزمان اصلا نمیشه تحمل کرد

970 که با تیتان برابریی میکنه ول کنی بریی amd بخریی  :wacko: مخصوصا الان میشه با قیمت 1500 یک 970 خرید 

در هرصورت فکر میکنید با amd بهترهست تجربه شما از amd انتخاب کنید یا صبر کنید سری جدید وارد بازار کنه نمی دونم چیزیی برا رقابت داره

والا الان منوخودمم موندم کارتم الان هم قیمت 280x هست بعد از اینور بازیها روز به روز داره رم بالاتر میخواد نمیدونم یدونه 760 دیگه بگیرم یا بدم 280x بگیرم یا بقوله شما 970 بگیرم ...

لینک به دیدگاه

الان این اخرین کیلیپ رو نیگاه کنید 2تا 280x هم رده ی 290x میشه کا قیمتی حساب کنی با 1800 میشه 2تا 280x گرفت
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان این اخرین کیلیپ رو نیگاه کنید 2تا 280x هم رده ی 290x میشه کا قیمتی حساب کنی با 1800 میشه 2تا 280x گرفت

خوب یک عدد 970 یکی دو درصد بالا پایین داره با 290x -تازه درایور قوی -مشکل کمتر دما و مصرف و ......هزار تا برتری داره- اصلا همیشه اول تک گرافیک بعد مولتی gpu-اونم هم 1800 هست 970 رو میگم!

لینک به دیدگاه

2 تا 280 x کم کم پاور 1000 وات میخواد.

مین خوب

سی پی یو قوی

کولینگ خوب

اینا رو گفتم حواست باشه چی میخری.

منم مثل بقیه ی دوستان تک کارتی رو پیشنهاد می کنم.

اتفاقا همین امروز یدونه پاور پلاتینیوم گیرین 1275 رسید دستم

لینک به دیدگاه

اقا این 970 چشمه مارو گرفت یکی پول بده بخریم ...:))))

لینک به دیدگاه

عزیز رقص عدد 280x از یک عدد 7990هم قوی تر میشه، 290 که جای خود دارد

لینک به دیدگاه

۲ تا ۲۸۰ بهتر عمل میکنه خواستید کارکرده در حد اک موجود دارم قیمت خوب میزنم ۰۹۱۹۶۰۸۱۴۷۴

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز رقص عدد 280x از یک عدد 7990هم قوی تر میشه، 290 که جای خود دارد

یعنی چی رقص عدد؟؟میرقصن کارتها لیر لیر.....؟؟؟7990  این دوستمون چی میگه؟

لینک به دیدگاه

به نظر من هم 970 بگیرید بهتره مخصوصا الان که انویدیا تکنیک MFAA, AA رو برای سری مکسول معرفی کرده. DSR هم که بحثش جداست:)

لینک به دیدگاه

داداش شما یه 970 بگیر و خلاص...بنچمارک هاشو حتما دیدی.عالیه این کارت

قدرت بالا.TPD پایین.قیمت بسیار پایین تر از 290X که یجورایی همرده ی قدرتی 290X هم هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...