رفتن به مطلب

کمک درمورد خرید cpu i5 سوکت 1150

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من مادربرد GIGABYTE GAMING 3خریدم سوکت 1150 و مدل H97 اولش بودجه نداشتم یه پردازنده خوب بخرم میخواستم G1820بخرم بعد تا مایه دستم بیاد تعویض کنم الان شکر خدا پول دستم اومد میخوام یه پردازنده I5 بخرم خودم مدل 4460 رو مد نظرم هست کارخاصی نمیکنم فقط گاهی اوقات بازی و فیلم میبینم همین لطفا یه پردازنده خوب بهم معرفی کنید یا همین که خودم گفتم خوبه مرسی.

لینک به دیدگاه

• ارسال 54
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام به نظر من i5 4690 بخری خیلی بهتره

سلام متشکر داداش قیمتش چقدر تفاوت داره با 4460 این نمیخوام زیاد هزینه کنم اخه

ویرایش شده توسط Ali~tech
لینک به دیدگاه

همون رو بردار اگه کارت فقط بازی یا فیلم

4690 بین  600تا 650 معامله میشه

لینک به دیدگاه

بودجتون چقدره

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

سلام ممنون از همه والا 460 دادم مین گیمینگ گیگا یه 650 هم دارم برا cpu

لینک به دیدگاه

سلام، همونطور که دوستان اشاره کردند 4690 خوبه، و تقریباً به بودجه ی شما هم میخوره.

لینک به دیدگاه

داداش ابراهیم دست شما هم درنکنه ممنون بعدظهر برم برا خرید

لینک به دیدگاه

داداش از بوردت راضی هستی?

منم تصمیم دارم یکی بخرم.از همین بورد.

اگه خواستی بفروشی مشتری هستما :)

لینک به دیدگاه

قربان تو داداش والا فعلا تحویل نگرفتم قراره بعدظهر برم نمایندگی اواژنگ کرمانشاه تحویل بگیرم مین رو میگن مادربرد خوبیه و پرقدرت حالا خدا داند و شرکت گیگابایت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

4690 پیشنهاد میشه  برای بازی های گردن کلفت امروزی-

لینک به دیدگاه

عزیز 4460 در عرض یکماه 100 تومن گرون شد 

http://lioncomputer.ir/product/3898/Intel+Core%E2%84%A2+i5-4460+Haswell+Processor/

من یکماه پیش 570 گرفتم

الان 674 تومن شده

شما 4690 بگیر تفاوت ناچیزه

واسم جالبه که بدونم دلیل گرون شدن 4460 چیه

دوستان خبره چنانچه اطلاعی در این مورد دارید دریغ نکنید @};-

اما انصافا با 4460 توی هیچ بازی کم نیاوردم

لینک به دیدگاه

دوستان الان از بازار برگشتم مادربردم از تهران نرسیده بود گفت فردا میرسه ولی خدات شکر CPUشده بود خون ناحق خداتومن 4460 رو میداد 720 تومن منم نخریدم ولی مین رو همون 460 بهم داد چون قبلا سفارش داده بودم راه گرون کردنشو نداشت دیگه والا اگر اینجور باشه منم پا میزارم اون طرفش و 4690 میگیرم گور پدر دلار ومذاکره و پول والا نمیدانم CPUبه مذاکره چه بلانصبت ریدن تو اعصابمان.

لینک به دیدگاه

کار خوبی می کنی علی جان، وقتی نیاز داری بخر بره، من هم گول همینها رو خوردم وقتی 4790K قیمتش 1035 بود نگرفتم شد 1085، الانم که شده 1095.

لینک به دیدگاه

والا ابراهیم جان اینا بیخودی جوگیر شدن من نمیدانم مذاکرات به اینا چه فرتی بردن رو قطعات خدا باید بشینی ببینی کی دلار بالا یا پایین میره تو نفس بکشی اینم شد مملکت؟

لینک به دیدگاه

اقایون همون 4460 رو میخرم دوستان بسمه پول بیخودیم خرج نمیکنم عالیه به قول دوستمون تو هیچ بازی کم نمیاره.

لینک به دیدگاه

اقایون همون 4460 رو میخرم دوستان بسمه پول بیخودیم خرج نمیکنم عالیه به قول دوستمون تو هیچ بازی کم نمیاره.

من خودم 4460 دارم اما خوب جا شما بودم با این قیمت حتما 4690 میگرفتم 

لینک به دیدگاه

من خودم 4460 دارم اما خوب جا شما بودم با این قیمت حتما 4690 میگرفتم

سلام فردا میرم تجارت ماندگار ببینم کدام قیمت مناسب هست برام بین مدلهای 4460 و 4690 و 4670 کدام خوبتره؟؟؟ این 4670 چطوریه اینم خوبه مثل اون دوتای دیگه؟

لینک به دیدگاه

سلام فردا میرم تجارت ماندگار ببینم کدام قیمت مناسب هست برام بین مدلهای 4460 و 4690 و 4670 کدام خوبتره؟؟؟ این 4670 چطوریه اینم خوبه مثل اون دوتای دیگه؟

قیمت ها خیلی نزدیک هم هست 20 تومن بالا پایین اصلا ارزش نداره مدل پایین بگیرید به نظر من 4690 بگیرید ولی 4670 هم خوب هست 4460 با این قیمت 

پیشنهاد نمیکنم من 560 خریدم 

لینک به دیدگاه

قیمت ها خیلی نزدیک هم هست 20 تومن بالا پایین اصلا ارزش نداره مدل پایین بگیرید به نظر من 4690 بگیرید ولی 4670 هم خوب هست 4460 با این قیمت 

پیشنهاد نمیکنم من 560 خریدم

دمت گرم فردا اگر تا قرون اخر جیبم خالی کردم 4690 میخرم دستت درنکنه داداش عزیز متشکرم از شما انشالا فردا خبرشو میدم تو همین تایپک خدمتتون.

لینک به دیدگاه

تایید میشه اختلاف 20 30 تومانی به پشیمانی بعدش نمیارزه

لینک به دیدگاه

عزیز از لیون یا کامپیوتر بخر قیمتشون خوبه مطمئن هم هستند.حتما با این اختلاف نا چیز 4690 بخر بعدا پشیمون نشی. :)

ویرایش شده توسط Mahdi-Lion
لینک به دیدگاه

بنظرمن بجای اینکه هرکس نظر شخصیش رو بگه

باید چندتا بنچمارک  دید بعد از روی تفاوت ها و قدرت و ارزش  جنس در مقابل مبلغ پرداختی  تصمیم گرفت

اما معمولا جنس هایی که تفاوت قیمت 20 یا30هزار تومانی دارن کاراییشون  تفاوت انچنانی نداره

لینک به دیدگاه

بنظرمن بجای اینکه هرکس نظر شخصیش رو بگه

باید چندتا بنچمارک  دید بعد از روی تفاوت ها و قدرت و ارزش  جنس در مقابل مبلغ پرداختی  تصمیم گرفت

اما معمولا جنس هایی که تفاوت قیمت 20 یا30هزار تومانی دارن کاراییشون  تفاوت انچنانی نداره

عزیز 4690 حدود 12 درصد قوی تر ار 4460 هست و صد در صد میرزه که آدم حتی 50 بیشتر هزینه کنه و 4690 رو بخره :)

https://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html

لینک به دیدگاه

پی جو شدم گویا cpuفقط در کرمانشاه خرابشده فقط بالا بردن این فروشنده های ازخدا بیخبر من از تک مکس و لیون قیمت گرفتم گرون نکردن این دوسایت همون قیمت 4690 طرفای 695 هست اگر اینجور باشه مین رو 460 میخرم و cpuرو از لیون سفارش میدم من قبلا دو تا مانیتور وکیسمم از لیون سفارش داده بودم نزدیکای 3 تومنی ازش خرید داشتم تا الان اقا بریم بازار ببینیم 4690 رو چند اخرش میتونم بخرم تو این اشفته بازار.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...