رفتن به مطلب

انتخاب ssd و case مناسب واسه سیستمم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

اقا سلام به بروبکس خسته نباشید(انگار مثلا کوه کندید) :D  !!!!!!!!!!!!!!

داداشای عزیزم دوتا سوال داشتم واسه خرید ssd و case

اول اینکه واسه همچین سیستمی اصلا ارزش داره ssd و کیس جدید بخرم یا نه:

msi 870-g54 fx

athlon 2 x3 455

msi 5750 1gb ddr5

geil value plus 4gb 1333mhz

green 585b

WD 500gb blue 16mb cache

راستش میخواستم کیس اورامان بخرم چون قیمتش نسبت به عملکردش عالیه

و اینکه خواستم ssd بخرم چون سرعت این هارد بدجوری رو اعصابمه!!!!!!!

اینم بگم که فعلا قصد تعویض سیستممو ندارم میخوام بذارمش واسه اواخر زمستون یا پاییز بعدی

و اما سوال مهم این که:

کدوم یکی از ssdهای  فروشگاه رو پیشنهاد میکنید؟؟؟من نظرم روی geil s3 هست اما هیچ بررسی ازش توی اینترنت ندیدم که ببینم عملکردش چطوره در ضمن ssd هم نمیخوام بیشتر 120gb باشه چون بالاترش یکم گرونه!!!!! :D

اقا شرمنده خیلی زر زدم

منتظر جوابای مشتی شما هستم بچه ها

یه دنیا ممنونم از شما و سایت خوب لیون @};-  :x

لینک به دیدگاه

سلام بزرگوار ....

به نظر من شما SSD بگیر. اونم 64 گیگ .

و فقط ویندوز روش بریز .

لینک به دیدگاه

سلام بزرگوار ....

به نظر من شما SSD بگیر. اونم 64 گیگ .

و فقط ویندوز روش بریز .

اقا 64 گیگ کم نیست؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

یهنی منظروم اینه که اگه ویندوزو روی ssd نصب کردم درایو c همون 64 میمونه و نمیشه بش اضافه کرد از روی hdd؟!!!!

لینک به دیدگاه

اقا 64 گیگ کم نیست؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

یهنی منظروم اینه که اگه ویندوزو روی ssd نصب کردم درایو c همون 64 میمونه و نمیشه بش اضافه کرد از روی hdd؟!!!!

ببین اس اس دی فقط برای برنامه هاییت باید استفاده بشه که زیاد بازشون میکنی

مثلا برای من فتوشاپ و تری دی مکس و زی براش و ویندوز رو اس اس دیم هست

کروم و فایرفاکسم همینطور

بقیه رو اچ دی دی میره

دیگه بستگی به خودتون داره اگر کاربر حرفه ای هستید و تعداد برنامه های سنگین و مهمتون زیاده اس اس دی پرحجم تر بگیرید وگرنه جوابگو هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز . 

کیس پیشنهادی خودتون هم خوبه اما بنده X1 رو بهتون پیشنهاد میدم بسیار کیس خوبیه و خیلیها که ازش خریدند راضی بودند .

و SSD هم پیشنهاد میکنم که 120GB بردارین زیاد 64 گیگ جالب نیست من پلکستور و یا سامسونگ EVO رو پیشنهاد میدم بهتون . 

لینک به دیدگاه

سلام

اورمان و ایکس ۱ خوبه. چون دمای بالایی برای سی پی یو و مین نداری. اما ایکس ۱ بگیری بهتره برای اینده.

اس اس دی اینتل ۵۲۰ ، ۱۲۰ گیگ خیلی خوش قیمت هست و کارایی بالا، من یکی برداشتم و راضیم. لود ویندوز ۷ از یه دقیق رسیده کمتر از ۱۰ ثانیه

لینک به دیدگاه

ببین اس اس دی فقط برای برنامه هاییت باید استفاده بشه که زیاد بازشون میکنی

مثلا برای من فتوشاپ و تری دی مکس و زی براش و ویندوز رو اس اس دیم هست

کروم و فایرفاکسم همینطور

بقیه رو اچ دی دی میره

دیگه بستگی به خودتون داره اگر کاربر حرفه ای هستید و تعداد برنامه های سنگین و مهمتون زیاده اس اس دی پرحجم تر بگیرید وگرنه جوابگو هست

والا کاربر انچنان حرفه ای نیستم ولی خب زیاد با سیستم کار میکنم بخطر همین بیشتر حالت اماده به کار داره

سلام دوست عزیز . 

کیس پیشنهادی خودتون هم خوبه اما بنده X1 رو بهتون پیشنهاد میدم بسیار کیس خوبیه و خیلیها که ازش خریدند راضی بودند .

و SSD هم پیشنهاد میکنم که 120GB بردارین زیاد 64 گیگ جالب نیست من پلکستور و یا سامسونگ EVO رو پیشنهاد میدم بهتون . 

اره منم نظرم روی 120 هست گفتم برا بعدا به مشکل برنخورم

بعضیا میگفتند که گرین x1 خیلی سریع خاک میگیره و زود کثیف میشه

درسته؟؟؟؟

سلام

اورمان و ایکس ۱ خوبه. چون دمای بالایی برای سی پی یو و مین نداری. اما ایکس ۱ بگیری بهتره برای اینده.

اس اس دی اینتل ۵۲۰ ، ۱۲۰ گیگ خیلی خوش قیمت هست و کارایی بالا، من یکی برداشتم و راضیم. لود ویندوز ۷ از یه دقیق رسیده کمتر از ۱۰ ثانیه

داداش من خواستم اینتل رو بخرم ولی دیدم که مدلش یکم قدیمیه فک کنم مال دو سه سال پیش باشه

یعنی عملکردش خوبه؟؟؟سرعت رایت وریدش چن میزنه واست تو سیستم؟؟؟میشه تستشو واسم بذاری؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اره منم نظرم روی 120 هست گفتم برا بعدا به مشکل برنخورم

بعضیا میگفتند که گرین x1 خیلی سریع خاک میگیره و زود کثیف میشه

درسته؟؟؟؟

بله همان 120 گیگ تهیه کنید یا از برند ایوو سامسونگ که خودم به شخصه داشتم تایید میکنم یا پلکستور که گارانتی معتبری داره یا هم اینتل که دوست عزیزمون فرمودن . 

در کل ببینید من چندین اس اس دی داشتم اس اس دی ها همشون یکین و تفاوتشون تو سرعت به چشم نمیاد و فقط یه عدد  رید و رایت هست که روی کاغذ ثبت میشه اما شما اگر دو اس اس دی رو کنار هم بزارید دو مدل متفاوت هیچ احساسی نمیکنید هر دو یکین شاید در رید و رایت فرق داشته باشند . 

فکر نمیکنم چنین چیزی بعیده من چند تا از دوستام دارن کاملا راضین مگر اینکه خودتون نپسندید . 

اما در کل کیس خوب و با طراحی زیبایی هست  و تو رنج قیمتی که داره ایده اله  .

لینک به دیدگاه

بله همان 120 گیگ تهیه کنید یا از برند ایوو سامسونگ که خودم به شخصه داشتم تایید میکنم یا پلکستور که گارانتی معتبری داره یا هم اینتل که دوست عزیزمون فرمودن . 

در کل ببینید من چندین اس اس دی داشتم اس اس دی ها همشون یکین و تفاوتشون تو سرعت به چشم نمیاد و فقط یه عدد  رید و رایت هست که روی کاغذ ثبت میشه اما شما اگر دو اس اس دی رو کنار هم بزارید دو مدل متفاوت هیچ احساسی نمیکنید هر دو یکین شاید در رید و رایت فرق داشته باشند . 

فکر نمیکنم چنین چیزی بعیده من چند تا از دوستام دارن کاملا راضین مگر اینکه خودتون نپسندید . 

اما در کل کیس خوب و با طراحی زیبایی هست  و تو رنج قیمتی که داره ایده اله  .

بسیار ممنونم برادر از راهنمایی خوبت عالی بود

و اینکه اگه بخوام کیس رو عوض کنم به نظرت کی عوض کنم چون میخوام یه سیتسم جدید ببندم

و چون سیستم جدید مانیتور قدیمیم رو به اندازه مگس قبول نداره بایدیدونه مانیتور نو هم بخرم

مانیتور فعلی یه crt مارک dell هست که 21 اینچه!!!

بدجوری ازش خسته شدم واقعا چشمامو نابود کرده!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بسیار ممنونم برادر از راهنمایی خوبت عالی بود

و اینکه اگه بخوام کیس رو عوض کنم به نظرت کی عوض کنم چون میخوام یه سیتسم جدید ببندم

و چون سیستم جدید مانیتور قدیمیم رو به اندازه مگس قبول نداره بایدیدونه مانیتور نو هم بخرم

مانیتور فعلی یه crt مارک dell هست که 21 اینچه!!!

بدجوری ازش خسته شدم واقعا چشمامو نابود کرده!

خواهش میکنم . 

کیس چیزی نیست که بگیم مثلا 5 ماه دیگه قیمتش 100 تومن پایین میاد وانم این کیسها و حداکثر تا چندین ماه دیگه 10 تومن بالا پایین میشه هر وقت خودت احساس کردی نیاز داری بخر بنظرم برای سیستم جدید بخری بهتره .  

لینک به دیدگاه

اقا نظرتون درباره کیس tesseract sw مارک deepcool چیه؟؟؟در مقایسه با گرین x1؟؟؟؟؟؟؟؟

کدومشون بهتره و خوشکلتره و دوام بیشتری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستش این دیپ کولو دیدم وسوه شدم قیمتش با گرین تفاوتی نداره!!!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا نظرتون درباره کیس tesseract sw مارک deepcool چیه؟؟؟در مقایسه با گرین x1؟؟؟؟؟؟؟؟

کدومشون بهتره و خوشکلتره و دوام بیشتری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستش این دیپ کولو دیدم وسوه شدم قیمتش با گرین تفاوتی نداره!!!!!

خب پاین دو تا تفاوت بسیار زیادی با هم ندارند اما از لحاظ کیفیت فن کیس X1 فکر میکنم فنهای بهتری برایش انتخاب کردند و در کیس X1 شما میتونید تعداد زیادی فن رو به سلیقه ی خودتون اضافه کنید . 

در کل به سلیقه ی خودتون بستگی داره و تفاوت محسوسی بین این دو نیست .

لینک به دیدگاه

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=33052&page=5

اینجا گذاشتم

رایت زیاد مهم نیست. ریدش عالیه. تو تستم نشون میده.

لینک به دیدگاه

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=33052&page=5

اینجا گذاشتم

رایت زیاد مهم نیست. ریدش عالیه. تو تستم نشون میده.

ممنون برادر احسنت

الان نمیدونم تا بودجه حداکثر 200 تومن چه کیسی بخرم!!!!!!!!!!

به نظرتون بچه ها چه کیسی بگیرم می ارزه به غیر از x1؟؟

لینک به دیدگاه

داری خرج می کنی یه صد دیگه بزار و ایکس 4بگیر چون پول فناش و ایزی هاردش خیلی بیشتر از قیمتش میشه! بدرد دنیا و اخرتت می خوره :-)

بعدا خواستی اپدیت کنی خیالت از کیس راحته. خودم مشکل انتخاب مثل شما داشتم و باهم از لیون گرفتم. یه ایکس 4 و اینتل

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

البته دوستان این کیسم کیس خوبیه Xigmatek Spirit قیمتش حدود 270 تومنه خیلی زیبا و با کیفیته . 

لینک به دیدگاه

ssd سامسونگ خوبه

معمولا ssd ها رو بیشتر برای نصب ویندوز استفاده می کنند.

اما در برخی بازی ها مانند ROM II ومجموعه های TOTAL WAR که با هر ترن روی هارد معمولی باید منتظر لودینگ دودقیقه ای باشید روی ssd  فقط 20 ثانیه طول می کشه اینو تجربه کردم

یا بازی مانند اسکایرم که با .ورود از هر دری باید منتظر یک لودینگ باشی ssd  حرف اولو میزنه

لینک به دیدگاه

چنانچه برای خرید کیس طرف گرین رفتید تا مدل ایکس 3 به نظرم قوطی حلبی بیش نیست. چون خودم ایکس 3 دارم :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...