رفتن به مطلب

مدیریت گرامی خواهش میکنم به این مورد توجه کنید

mInI_ClockEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام

و خسته نباشید به عوامل سایت و انجمن

میخواستم ازتون خواهش کنم که تا جایی که امکانش هست کاربران مولتی یوزر رو بررسی کنید و حتی اگر امکانش هست در یک تاپیک مجزا نام های کاربری رو بزنید

جدیداً به نظرم در بخش خرید و فروش در بازارچه نمیدونم چه حسی هست که میگه کاربران مولتی یوزر دارن بیداد میکنن و انواع پیشنهاد ها رو با چندیدن نام کاربری در تاپیک ها ی مختلف ارائه میکنن و باعث گمراهی ودیگر مسائل میشن

نمیدونم کاربری که فقط 1 ارسال داره و سابقه عضویتش هم شاید کمتر از 1 هفته و حتی 2 روز باشه چطور میتونه براحتی در انجمن فعالیت کنه اون هم در بخش بازارچه

میبینیم که اومده به عنوان اولین پست پیشنهاد خرید میده خب این مشخص هست که یخورده مشکوک هستش و یا حتی خیلی هاشون توی تاپیک ها هم پیشنهادی ارائه نمیدن و از طریغ PM این کار رو انجام میدن

بهتر نیست هر چند وقت یک بار کاربران مولتی یوزر رو از طریق IP بررسی و شناسایی کنید

میدونم که حجم کاری و نظارت زیاد هست ولی خوب هست که هر چند وقت یک بار این کار انجام بشه

ضمناً این رو هم میدونم به صورت دائمی این کار رو همین الان هم انجام میدید ولی از اینش خبر ندارم که تا چه حد دقیق هستید روی این موضوع

با تشکر @};-

لینک به دیدگاه

توی بازارچه تابلو بازی راه افتاده :D

طرف هنوز 2 ساعت از ایجاد تاپیک فروش توسط خودش نگذشته که یه کاربر با یه دونه ارسال قیمت نزدیک به فروش فوری میزنه :)  

لینک به دیدگاه

درود

اگر لینکی از مواردی که شک دارید بهشون مولتی یوزر هستند قرار بدید و مطمعن باشید که تیم مدیریت برای بررسی این موارد رسیدگی میکنه

لینک به دیدگاه

البته خیلی ها هم با موتورهای جست جو کالاشون رو پیدا میکنن و برای پیشنهاد دادن مجبورن که ثبت نام کنند.

لینک به دیدگاه

به نظرم بهتره برای اینکه بهتر بشه بازارچه رو مدریت کرد. هر کس بعد از یکماه از تاریخ عضویتش بتونه وسیله ای رو که می خواد بفروشه آگهی کنه. هنوز یه ساعت از تاریخ عضویتش نگذشته و اصلا با قوانین بازارچه آشنا نیست. میاد و قطعه اش رو برا فروش میزاره و مدریت مجبور میشه بهش تذکر بده یا کلا تاپیک فروشش رو ببنده . نمونش این تاپیک فروش http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=35939 که اصلا عکسی از وسیله ای که می خواد بفروشه نذاشته و خیلی از تاپیک های فروش دیگه که نمونش فراوونه و به علت ناآگهی از قوانین و غیره جو بازارچه رو بهم میزنن.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

و خسته نباشید به عوامل سایت و انجمن

میخواستم ازتون خواهش کنم که تا جایی که امکانش هست کاربران مولتی یوزر رو بررسی کنید و حتی اگر امکانش هست در یک تاپیک مجزا نام های کاربری رو بزنید

جدیداً به نظرم در بخش خرید و فروش در بازارچه نمیدونم چه حسی هست که میگه کاربران مولتی یوزر دارن بیداد میکنن و انواع پیشنهاد ها رو با چندیدن نام کاربری در تاپیک ها ی مختلف ارائه میکنن و باعث گمراهی ودیگر مسائل میشن

نمیدونم کاربری که فقط 1 ارسال داره و سابقه عضویتش هم شاید کمتر از 1 هفته و حتی 2 روز باشه چطور میتونه براحتی در انجمن فعالیت کنه اون هم در بخش بازارچه

میبینیم که اومده به عنوان اولین پست پیشنهاد خرید میده خب این مشخص هست که یخورده مشکوک هستش و یا حتی خیلی هاشون توی تاپیک ها هم پیشنهادی ارائه نمیدن و از طریغ PM این کار رو انجام میدن

بهتر نیست هر چند وقت یک بار کاربران مولتی یوزر رو از طریق IP بررسی و شناسایی کنید

میدونم که حجم کاری و نظارت زیاد هست ولی خوب هست که هر چند وقت یک بار این کار انجام بشه

ضمناً این رو هم میدونم به صورت دائمی این کار رو همین الان هم انجام میدید ولی از اینش خبر ندارم که تا چه حد دقیق هستید روی این موضوع

با تشکر  @};-

البته یه نوع دیگش هم پیش میاد که آدم شک میکنه....  طرف یک ساعت از عضویتش میگذشت و در طول 24 ساعت بعدیش 2-3 بار پیشنهاد بسیار پایینتر از قیمت پایه در تاپیک من داده بود... من هم شک کردم که شاید شخص دیگه ای با یک یوزر دیگست(چون بطور همزمان یک نفر هم در پرشین تولز مدام پیام میداد و 10 تومن بالاتر از اون شخصی که در لیون پست میذاشت پیشنهاد میداد) من هم ریپورت دادم به دلیل قیمت زیر پایه... اما انگار اینطور نبود و تاپیک رو در سرچ گوگل دیده بود و عضو شده بود

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

هر چی حساسیت نشون بدین بدتره 

به نظرم  سختگیری بیش از حد هم برای سایت خوب نیست 

پس باید با گزارش های کاربران دائم و فعال به مدیران به سالم سازی جو بازارچه کمک کنیم

بنظرم باید با  فرهنگسازی استفاده صحیح از بازارچه سالم  رو به دیگران آموزش بدیم  

لینک به دیدگاه

به نظر من اگه در عنوان تاپيك خريد و فروش نام شهر معامله حضوري هم قيد بشه امكان كلاهبرداري كمتر ميشه چون تعداد معاملات حضوري بيشتر ميشه.

لینک به دیدگاه

از اونجایی همچین موردی داریم

البته خیلی ها هم با موتورهای جست جو کالاشون رو پیدا میکنن و برای پیشنهاد دادن مجبورن که ثبت نام کنند.

برا همین نمیشه جلو فعالیت تازه ثبت نام کنندها رو گرفت

پس من پیشنهاد میکنم هرکسی ایدهاشو مطرح کنه و اقای حسینی هم وارد جریان بشن و بهترین راه کارو انتخواب کنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...