رفتن به مطلب

مشکل در اجرای بازیها با توجه ب سیستم قوی راهنمایی کنید خواهشا

Recommended Posts

سلام   اخه تو بازیه call of advance warfair هم همینجوریه  ای بابا ینی بادی گرافیکمم عوض کنم تا حل بشه ؟

ویندوزت چیه؟

لینک به دیدگاه

بازی های که شما نوشتین همشون باگ دارن از ابدیت استفاده کنین

بعدشم گرافیک شما خیلی قوی نیست ولی حتما از اپدیت های جدید که میاد استفاده کنین

اوکی ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قربان شما عزیز 

مادربرد ssd m2  ساپورت میکنه بنظر شما ssd معمولی بگیرم یا m2 ؟ 

نه دوست عزیزم M2 پیشنهاد نمیشه 

فقط دقت کنین با خرید SSD دیگه نیازی به خرید هارد نیست چون هارد دارین و اون میشه به عنوان آرشیو و SSD هم میشه 

به عناون سیستم عامل و نصب بازیها روش 

به خاطر یک بازی سیستمتون رو فدا نکنید و مطمئن باشین سیستم اشکالی نداره دوست عزیزم شما اول از صحت بازیهاتون مطمئن بشین بعد 

سیستم شما فقط SSD کم داره همین / فقط کمی در تنظیماتش کار بکنین ببینین بازم مشکل هست یا نه ؟ با بازیهای دیگر هم تست کنین 

لینک به دیدگاه

عجب :) مموری گرافیک ک تا اخرش پره چه روی حالت الترا چه low  فریم هم ک خ پایینه بین 11 تا 25  چکار کنم این همه هزینه کردم ک لذت ببرم از این بازیها 

پچش هم نمیدونم از کرک ali219 بود ی چیزی تو همین مایه ها بود

دوست عزیز هیچ کدام از سخت افزار های شما مشکل نداره و نیازی به خرید ssd و هارد قوی تر و .............. نیست اینجا فقط مشکل مموری کارت هست 

شما مثلا توی واچ داگز توی قسمت فکر کنم ( دقیق یادم نیست ) دیسپلی ( همون قسمتی که تنظیمات مربوط به رزولوشن و انتی انلسیس هست ) برو و تکسچر کوالتی رو روی مدیوم  قرار بده ( چرا مدیوم   با توجه به این که خود بازی می گه روی مدیوم نیاز به 1 گیگ هست اما با تغییر بقیه تنظیمات مموری پور می شه به به 2 گیگ نی رسه در واقع فقط یک گیگ برای تکستچر هست و با افزایش تنظیمات مموری پر می شه مثلا من که 3 گیگ مموری دارم باید تکستچر رو روی اولترا قرار بدم و راحت بازی کنم اما با افزایش بقیه تنظیمات به 4 گیگ مموری نیاز می شه پس من تکستچر رو روی high قرار می دم تا 2 گیگ بگیره و بقیه تنظیمات هم که دوباره 1 گیگ می گیرن و 3 گیگ پر می شه ) 

و انتی انلسیس رو روی FXAA قرار بده تا بازی تمیز تر باشه 

ولی باز هم می گم 770 برای اجرای بازی های روز دیگه ضعیف شده شما باید توی واچ داگز تکستچر رو روی مدیوم ( کم ترین تنظیمات ممکن برای تکستچر در واقع )  و تنظیمات رو روی high قرار بدهید 

لینک به دیدگاه

8.1

تو cod هم مشکل از ویندوزه برا منم همینه با سمپلینگ 8 30 -40 فریم میگیرم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست گلم میتونید رو ویندوز هفت هم بازیهارو با سیستموتون تست کنید ? اگر بتونید خیلی خوب میشه 

لینک به دیدگاه

نه دوست عزیزم M2 پیشنهاد نمیشه 

فقط دقت کنین با خرید SSD دیگه نیازی به خرید هارد نیست چون هارد دارین و اون میشه به عنوان آرشیو و SSD هم میشه 

به عناون سیستم عامل و نصب بازیها روش 

به خاطر یک بازی سیستمتون رو فدا نکنید و مطمئن باشین سیستم اشکالی نداره دوست عزیزم شما اول از صحت بازیهاتون مطمئن بشین بعد 

سیستم شما فقط SSD کم داره همین / فقط کمی در تنظیماتش کار بکنین ببینین بازم مشکل هست یا نه ؟ با بازیهای دیگر هم تست کنین 

سپاس گزارم از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

با سلام با استفاده از AB قسمت های مموری کارت گرافیک و فرم رو روشن کنید بعد تست کنید 

بازی های امروزی به علت داشتن تکسچر های سنگین باعث پرشدن مموری کارت گرافیک می شن که باعث به وجود آمدن استاترینگ ( همون لگ و تکه تکه شدن صفحه ) می شن حتی اگر هم فرم بالا باشه باز هم لگ به وجود می اد 

در ضمن کارت شما GTX770 برای اجرای بازی ها روی اولترا خیلی قوی نیست 

تنظیمات رو پیارید پایین بعد مموری کارت رو چک کنید ببیند از 1800 مگ رد نشه 

من کارت 780 دارم که دارای 3 گیگ هست باتوجه به این که توی بازی واچ داگز 70 تا 80 فرم می گیرم ولی به علت پر شدن مموری کارت لگ به وجود می آد و ناگهان افت فرم بسیار به وجود می آد 

البته بازی های یوبی سافت پر از مشکل هست به سیستم خود شکن نکنید 

شما با چه تنظیماتی بازی میکنید با این فریم؟

لینک به دیدگاه

ما اخر نفهمیدیم هارد بخریم یا ن :(   یا گرافیک ؟ :(:(:(

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هیچ کدام از سخت افزار های شما مشکل نداره و نیازی به خرید ssd و هارد قوی تر و .............. نیست اینجا فقط مشکل مموری کارت هست 

شما مثلا توی واچ داگز توی قسمت فکر کنم ( دقیق یادم نیست ) دیسپلی ( همون قسمتی که تنظیمات مربوط به رزولوشن و انتی انلسیس هست ) برو و تکسچر کوالتی رو روی مدیوم  قرار بده ( چرا مدیوم   با توجه به این که خود بازی می گه روی مدیوم نیاز به 1 گیگ هست اما با تغییر بقیه تنظیمات مموری پور می شه به به 2 گیگ نی رسه در واقع فقط یک گیگ برای تکستچر هست و با افزایش تنظیمات مموری پر می شه مثلا من که 3 گیگ مموری دارم باید تکستچر رو روی اولترا قرار بدم و راحت بازی کنم اما با افزایش بقیه تنظیمات به 4 گیگ مموری نیاز می شه پس من تکستچر رو روی high قرار می دم تا 2 گیگ بگیره و بقیه تنظیمات هم که دوباره 1 گیگ می گیرن و 3 گیگ پر می شه ) 

و انتی انلسیس رو روی FXAA قرار بده تا بازی تمیز تر باشه 

ولی باز هم می گم 770 برای اجرای بازی های روز دیگه ضعیف شده شما باید توی واچ داگز تکستچر رو روی مدیوم ( کم ترین تنظیمات ممکن برای تکستچر در واقع )  و تنظیمات رو روی high قرار بدهید 

ممنون از راهنمایی هاتون

لینک به دیدگاه

تو cod هم مشکل از ویندوزه برا منم همینه با سمپلینگ 8 30 -40 فریم میگیرم 

ویندوز هم باید عوض کنم:( اوکی

لینک به دیدگاه

دوست گلم میتونید رو ویندوز هفت هم بازیهارو با سیستموتون تست کنید ? اگر بتونید خیلی خوب میشه 

اوکی

لینک به دیدگاه

شما با چه تنظیماتی بازی میکنید با این فریم؟

رو الترا ولی assassin  رو رو low   هم ک میزارم بازم گیر داره  ولی watch dog  عالیه  کرایسیس 3 هم عالیه

لینک به دیدگاه

من از همه تشکر میکنم ک وقت میذارن برا بنده حقیر  ممنونم از همتون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببینید من کلام اخر رو میگم خدمتتون چون هر عزیزی بلاخره نظری داره و شما باید همشو بررسی کنین تا مشکلتون حل بشه 

1 _ همونطور که گفتم و میگم سیستمتون هیچ مشکلی نداره و نیازی نیست چیزی رو عوض کنید 

2_ هدف از اینکه گفتم ssd بگیرین چون راندمان سیستم خیلی بالا میره و میتونید با هارد مقایسه کنید چون از زمین تا اسمون فرق داره 

این مورد به صورت کلی هست و هم نرم افزار و سیستم عامل و هم بازیهارو شامل میشه و لازمه هر سیستمه پس بحثش جداست و به وبه خودتون ربط داره

3_ از صحت بازیها اطمینان حاصل کنید با تعویض ک*ر*ک یا پچ یا آپدیت و روی سیستم دیگه هم تست کنید با همون تنظیمات 

4_ روی ویندوز هفت حتما تست کنید بازیهارو با سیستم خودتون 

5_با تنظیمات بازی کمی کار کنید ببینید بازم مشکل داره ( روی همین ویندوز 8.1 )

انشاالله مشکلتون حل میشه 

لینک به دیدگاه

ببینید من کلام اخر رو میگم خدمتتون چون هر عزیزی بلاخره نظری داره و شما باید همشو بررسی کنین تا مشکلتون حل بشه 

1 _ همونطور که گفتم و میگم سیستمتون هیچ مشکلی نداره و نیازی نیست چیزی رو عوض کنید 

2_ هدف از اینکه گفتم ssd بگیرین چون راندمان سیستم خیلی بالا میره و میتونید با هارد مقایسه کنید چون از زمین تا اسمون فرق داره 

این مورد به صورت کلی هست و هم نرم افزار و سیستم عامل و هم بازیهارو شامل میشه و لازمه هر سیستمه پس بحثش جداست و به وبه خودتون ربط داره

3_ از صحت بازیها اطمینان حاصل کنید با تعویض ک*ر*ک یا پچ یا آپدیت و روی سیستم دیگه هم تست کنید با همون تنظیمات 

4_ روی ویندوز هفت حتما تست کنید بازیهارو با سیستم خودتون 

5_با تنظیمات بازی کمی کار کنید ببینید بازم مشکل داره ( روی همین ویندوز 8.1 )

انشاالله مشکلتون حل میشه 

حتما عزیز تشکر

لینک به دیدگاه

در کل هارد روی افزایش فریم تاثیر نداره 

درایور کارت گرافیک کاملا پاک کنیدو اخرین ورژن نصب کنید 

8 گیگ رم برای بازی بهتر هست

770 هم کارت خوبی هست اما خوب روی بعضی بازی ها کم میاره یک مقدار

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

در کل هارد روی افزایش فریم تاثیر نداره 

درایور کارت گرافیک کاملا پاک کنیدو اخرین ورژن نصب کنید 

8 گیگ رم برای بازی بهتر هست

770 هم کارت خوبی هست اما خوب روی بعضی بازی ها کم میاره یک مقدار

لینک به دیدگاه

2gb vram برای بازی های جدید مثل WD کافی نیست برای حداکثر تنظیمات. برای من 3200mb تا 3500mb پر می شه در res 1600*900. ولی شاید با این مد تا حدی حل بشه: http://www.game2dl.com/1393/03/shutter-fix-2-0-watch-dogs/

لینک به دیدگاه

منم مشکل شمارو داشتم اندازه حافظه الان و بعدا خیلی مهمه حتما یه ۴گیگ بگیر l

لینک به دیدگاه

ذوست عزیز سلامون علیکم

سیستمت خیلی خوبه این یک و نیاز به خرید قطعه دیگه ندارید دوستان درمورد ssd توضیح دادن لازم نیست من چیزی بگم 

بازیهای که گفتی رو منم بازی کردم غیر از unity 

بازی watch dogs با کلی پچ و اپدیت و مد الان من با سیستم با فریم 20 تا 80 بازی میکنم روی تنظیمات الترا کلا واچ داگز اصلا رو سیستمهای خیلی قوی هم مشکل داره شما غصه نخور من با amd r9 290  بعضی وقتا تو درگیریا حتی فریم 20 میده ....این از واچ داگز

بازی farcry 4 من هم نهایت فریم که سیستم میداد 30 بود که با اپدیت 1.4 (که حدود 40 مگه ) حل شد و الان با فریم 50 بازی مینکم ولی متاسفانه لگ داره هنوز اما فریم ثابته 

الانم با کالاف ادونس به مرحله ای رسیدم که خیلللللی لگ داره یعنی هر دوثانیه یه بار لگ داره که بازم مشکل خود بازیه 

دراخرهم اگر پول ندار ssd نگیر و گرافتو عوض تکن گرافیکت تا یه سال دیگه جوابگو هست تا یه سال دیگه هم همین r9 290 هم قیمتش میشه نصف قیمت الان

حتی اگر دوتا 980 بگیری ببندی بازم بازم نتیجه خوبی با این بازیای که گفتی نمیگیری

ومن الله توفیق

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...