رفتن به مطلب

مشکل اجرای بازی pes 15 بر روی ویندوز xp

namjou
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز من از دیروزه دارم سعی میکنم بازی pes 15 رو بر روی ویندوز xp نصب میکنم ولی بازی اجرا نمیشه همش از فایل های dll ایراد میگیره که فلان فایل موجود نیست همه رو میرم دانلود میکنم تا جایی که یه فایل به نام ntdll.dll رو ازم میخواد ولی وقتی دانلود میکنم و در محل بازی قرار میدم بازم همون ارور رو میده اگه کسی میدونه باس چکار کنم لدفا راهنمایی کنه 

لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز من از دیروزه دارم سعی میکنم بازی pes 15 رو بر روی ویندوز xp نصب میکنم ولی بازی اجرا نمیشه همش از فایل های dll ایراد میگیره که فلان فایل موجود نیست همه رو میرم دانلود میکنم تا جایی که یه فایل به نام ntdll.dll رو ازم میخواد ولی وقتی دانلود میکنم و در محل بازی قرار میدم بازم همون ارور رو میده اگه کسی میدونه باس چکار کنم لدفا راهنمایی کنه 

سلا دوست عزیز . این بازی روی ویندوزXP اجرا نمیشه.

post-12563-0-88929100-1417176061_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

اقا یعنی شما دیگه ویندوز اکس پس ندارید ؟  کسی تست نکرده تا حالا ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز طبق گفته دوستمون اصلا pes 2015 روی ویندوز xp اجرا نمیشه -فقط روی ویندوزهای seven-vista-8  نصب میشه

لینک به دیدگاه

خوب پس چرا ارورر dll mid

دوست عزیز طبق گفته دوستمون اصلا pes 2015 روی ویندوز xp اجرا نمیشه -فقط روی ویندوزهای seven-vista-8  نصب میشه

خوب چرا ارور dll میده اگه قراره اجرا نشه ارور ویندوز رو بده مث کالاف 

لینک به دیدگاه

تو پوشه ای از بازی نرم افزار های پیش نیاز موجود هست. برای هر نسخه فرق داره . مثلا help or install or _CommonRedist

اونا رو باید نصب کنید یا خود دی ال ال رو تو پوشه ویندوز - ویندوز32 بریزید.

C:\Windows\System32

خبرش رو بدید تا اگر تونستم کمک کنم.

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

تو پوشه ای از بازی نرم افزار های پیش نیاز موجود هست. برای هر نسخه فرق داره . مثلا help or install or _CommonRedist

اونا رو باید نصب کنید یا خود دی ال ال رو تو پوشه ویندوز - ویندوز32 بریزید.

C:\Windows\System32

خبرش رو بدید تا اگر تونستم کمک کنم.

بیخیالش شدم داداش . شما رو ویندوز xp تست کردی ؟ . اون dll که میخواد رو نمیشه تو پوشه که گفتید کپی کرد ارور میده نمیزاره کپی شه 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز. این فایلهای dll مربوط به directx هست و ویندوز xp  نمیتونه اونهارو مورد استفاده قرار بده. حالا شما کپی هم کنید اتفاقی نمی افته. ثانیا خود شرکت زده نمیتونید اما بازم اصرار میکنید.

به فرض بالا اومدن به علت استفاده نادرست از منابع حین گیم با مشکلات بصری و صوتی مواجه خواهید شد چرا که directx یه جور رابط بین سخت افزار و صوت و تصویر هست.

ویرایش شده توسط zenit_543
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...