رفتن به مطلب

سوال درمورد (شاید) مشکلی در پاور enermax 450

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام
مدتی قبل یه پاور انرمکس 450 وات tomahawk2 از بازار ایران خریدم و الان روی سیستمم وصل هست. اما یه مشکلی برام پیش اومده. از همون اوایل بعد از اتصال پاور به سیستم گهگاهی صدای فن پاور به شکل عجیبی خیلی زیاد میشد به طوری که کل اتاق صداش پخش میشد.
بعد از چند دقیقه صدا قطع میشد.
حالا داشتم همینطوری پاور رو چک میکردم البته نرم افزاری! متوجه شدم که اصلا سیستم از سمت دریچه عقبش باد گرمی نمیده بیرون. یعنی هرچقدر دستم رو عقب پاور نگه داشتم گرمایی حس نکردم درحالی که فکر میکنم از سمت عقب پاور باید گرما خارج بشه! این تست رو در سه حالت idle, stability test aida, gaming crysis3 تکرار کردم و در هرسه حالت گرمای خاصی از سمت عقب پاور بیرون نمیومد. برام جای سواله! آیا واقعا پاور اینقدر خنک هست یا مشکلی وجود داره!
پیشاپیش از همه کسانی که بنده رو راهنمایی میکنند کمال تشکر رو دارم
سیستم بنده
pentium g2030 
asrock h61
8gb ram
vga 7790 sapphire
enermax 450w tomahawk2

لینک به دیدگاه

سلام الان که هوا سرده قرار نیستش گرمای زیادی از تو پاور بیاد حتی تو بازی -درمورد صدای پاورهم فکر نکنم مشکلی داشته باشه

لینک به دیدگاه

با سلام

مدتی قبل یه پاور انرمکس 450 وات tomahawk2 از بازار ایران خریدم و الان روی سیستمم وصل هست. اما یه مشکلی برام پیش اومده. از همون اوایل بعد از اتصال پاور به سیستم گهگاهی صدای فن پاور به شکل عجیبی خیلی زیاد میشد به طوری که کل اتاق صداش پخش میشد.

بعد از چند دقیقه صدا قطع میشد.

حالا داشتم همینطوری پاور رو چک میکردم البته نرم افزاری! متوجه شدم که اصلا سیستم از سمت دریچه عقبش باد گرمی نمیده بیرون. یعنی هرچقدر دستم رو عقب پاور نگه داشتم گرمایی حس نکردم درحالی که فکر میکنم از سمت عقب پاور باید گرما خارج بشه! این تست رو در سه حالت idle, stability test aida, gaming crysis3 تکرار کردم و در هرسه حالت گرمای خاصی از سمت عقب پاور بیرون نمیومد. برام جای سواله! آیا واقعا پاور اینقدر خنک هست یا مشکلی وجود داره!

پیشاپیش از همه کسانی که بنده رو راهنمایی میکنند کمال تشکر رو دارم

سیستم بنده

pentium g2030 

asrock h61

8gb ram

vga 7790 sapphire

enermax 450w tomahawk2

مهم نیست از پاور گرما خارج بشه یا نه، مهم اینه که فنش بچرخه.

اگر فنش میچرخه سالمه.

در مورد گردش غیر عادی فن میتونید با شرکت گارانتی تماس بگیرید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...