رفتن به مطلب

ارزان ترین کارت گرافیک هم رده با ps4 و ps3

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

به نظر شما ارزان ترین چیه ؟

هم در رده 3 و هم 4 

لینک به دیدگاه

سلام

کارت R7 265 به نظر بنده نزدیکترین کارت به GPU کنسول PS4 هستش.

لینک به دیدگاه

این چند کارت تقریبا با نسل هشتی ها یکسان هستن: GTX750ti - HD7850 - R9 270 - R7 260X

برای نسل قدیمی کنسول ها: GT740 - R7 250 و ضعیف تر...

لینک به دیدگاه

سلام 

باید ارزانترین سیستم هم رده  ps4    بزاری واسه مقایسه که تقریبا میشه 

8 گیگ رم که کمترین حالت ممکن 300.000 تومان

سی پی یوi3  که تقریبا 350.0000

مادربرد تقریبا 200.000

پاور تقریبا 250.000

کیس و موس و کیبرد هم ارزونترین حالت 100.000 که جمعا میشه 1.200.000 تومان . حالا میمونه گرافیک ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

باید ارزانترین سیستم هم رده  ps4    بزاری واسه مقایسه که تقریبا میشه 

8 گیگ رم که کمترین حالت ممکن 300.000 تومان

سی پی یوi3  که تقریبا 350.0000

مادربرد تقریبا 200.000

پاور تقریبا 250.000

کیس و موس و کیبرد هم ارزونترین حالت 100.000 که جمعا میشه 1.200.000 تومان . حالا میمونه گرافیک ؟

من نمیخوام سیستم رو مقایسه کنم میخوام گرافیک مقایسه کنم !

لینک به دیدگاه

گرافیک هم رده اون چیزی خودشون اعلام کردن یه چیزی وسط 7870 و 7850 

لینک به دیدگاه

من خودم  عاشق pc هستم .  باید ببینیم کدام سیستم میتونه که کیفیت مشابه  ps4 رو داشته باشه . ایا هر کسی میتونه با هر سیستمی به این کیفیت برسه ؟

لینک به دیدگاه

چون بازی سازها که برای کنسولها بازی میسازند از تمام قدرت کنسولها استفاده میکنند .اما pc دنیایی از کارت گرافیک داره که اونها یه چیزی کلی رو در نظر میگیرن و فقط اونهایی که سیستمهای نیم حرفه ای به بالا دارند  میتونند جزئیات رو بالا ببرند . و الانم خیلی از بچه های pc  باز که 4 گیگ رم و سی پی یو مثلا 8400 دارند با بازی های امروزی مشکل دارند

لینک به دیدگاه

کلا اونایی که فقط دنباله بازیند و میخوان نزدیک 2 تومن به pc  بدن من فکر کنم برن 

PlayStation 4   بگیرن . چون سی پی یوش 8 هسته ای جگووار amd  دارای 8 گیگابایت رم  DDR 5  و گرافیکه 7870 که فرکانس هسته اش کمی پایین اورده شده . شما فکر کنید اگه با این مشخصات pc  بگیرید از این هم گرونتر در میاد تازه این کنسول ها بازی های تازه ای  که میاد تا چند سال میتونند به خوبی بدون افت فریم اجرا کنند ولی  pc  با این مشخصات این طور نیس امکان داره بعد از 2 سال بازی های تازه رو با افت فریم اجرا کنه که مطلوب نیس . فقط یکی از معایب در حال حاضر اینه که قیمت بازی های  PlayStation 4 گرونه . که دوستان هکر یه کاری براش انجام میدن زیاد جای نگرانی نیس .

ویرایش شده توسط kral2008
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلا اونایی که فقط دنباله بازیند و میخوان نزدیک 2 تومن به pc  بدن من فکر کنم برن 

PlayStation 4   بگیرن . چون سی پی یوش 8 هسته ای جگووار amd  دارای 8 گیگابایت رم  DDR 5  و گرافیکه 7870 کا فرکانس هسته اش کمی پایین اورده شده . شما فکر کنید اگه با این مشخصات pc  بگیرید از اینک گرونتر در میاد تازه این کنسول ها بازی های تازه ای  که میاد تا چند سال میتونند به خوبی بدون افت فریم اجرا کنند ولی  pc  با این مشخصات این طور نیس امکان داره بعد از 2 سال بازی های تازه رو با افت فریم اجرا کنه که مطلوب نیس . فقط یکی از معایب در حال حاضر اینه که قیمت بازی های  PlayStation 4 گرونه . که دوستان هکر یه کاری براش انجام میدن زیاد جای نگرانی نیس .

ای بابا ! دو ست عزیز شما اصلا سوال منو خوندید ؟

سوال من این نیست که کدوم بهتره کدوم ارزونتر است !!!! میگم یک گرافیک هم رده گرافیک پلی استیشن 4 یا 3 معرفی کنید ! 

اصلا قصد من بازی کردن نیست . میخوام بازی بسازم برای کنسول و گرافیک هم رده با کنسول داشته باشم که تست های لازم رو تو اون انجام بدم 

لینک به دیدگاه

میخوام بازی بسازم برای کنسول

:eek:  :wacko:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:eek:  :wacko:

کنجکاویه دیگه کاری نمیشه کرد . 

کلا به اینکارا علاقه دارم 

ویرایش شده توسط GoldenHero
لینک به دیدگاه

کنجکاویه دیگه کاری نمیشه کرد . 

کلا به اینکارا علاقه دارم 

پس موفق باشی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس موفق باشی.

ممنون دوست عزیز :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببنید اینکه سیستم قوی pc مشکل پیدا کنه یا سیستم ضعیف  بعد از چند وقت نتونه بازی اجرا کنه بخاطر این نیست که ضعیفه ولی کنسول قوی و قوی میمونه -متاسفانه بعضی از دوستان کلا قضیه رو برداشت غلط ازش  داشته اند.

ببنید تنها موضوع و تنها موضوع تکرار میکنم مسئله بهینه سازی و اپتیمایز کردنه - دقت کنید یک سیستم متوسط و یا ارزون pc الان -یک کارت 750TI خیلی که نه ،همه باز یهای Ps3 , x360 رو خیلی بهتر اجرا کنه -ولی اینکه چرا همون کنسول قدیمی داره  کار ش رو انجام میده ودر مقابل  pc خوب ممکنه چند وقت مشکل پیدا کنه در یک راز نهفته است !

دوستی که  میگه بعد تا چند سال بدون افت فریم بازی میکنی با کنسول  دقت کن:

سخت افزار کنسول یک چیز ثابته - هیچ چیزیش تغییر نداره  -وقتی شما  یا من برای مثال توسعه دهنده بازی کنسولی هستیم و  میایم بازی توسعه بدیم با یک Devkit یکسان طرفیم-همون منابع همون میزان رم همون میزان گرافیک همون پردازنده صوتی همون ساختار سایه زنی همون ذخیره سازی و ....خوب  حالا بعد از 7 سال هم باز معماری کنسول همون خواهد بود ولی در PC?هزاران هزار متغییر و پارامتر و معماری و چند تا سیتم عامل و  حداقل دو نسخه API  دایرکت ایکس در برابر یک عمر کنسول توسعه داده میشه و این از یک طرف خوبه چون پیشرفت و افزایش قدرت و ... .از طرفی توسعه بازی ها رو سخت میکنه روی PC و پیچیده

-البته سونی و مایکرسافت درس گرفتند و عملا کنسول های جدیدشان معماری X86  کامپیوتر ها هستند و  در واقع استیم باکس هایی  هستند که با کمک میلیارد ها دلار هزینه صرف R&D شان با خنک کننده های آنچنانی در بدنه های کوچک جا گرفته اند و این توان پردازش مثلا PS4  نیست که بالاست  -این قدرت پول خرج کردن سونی است که تونسته یک سخت افزارچند برابر قیمت خودش رو با قیمت 399 دلار بفروشه-

شما در pc باید  هزاران پارامتر رو موقع توسعه در نظر بگیرید که البته الان با دایرکت ایکس 11 و موتور های بهینه و سازگار با Pc و یکی بودن معماری کنسول /pc برخلاف نسل های پیش تا حد زیادی بازی سازی برای PC عادی شده و نتیجه اش  هم میبینید ارائه  95 درصدی بازی های کنسولی با کیفیت بهتر و اجرای بهتر و خصوصیات بهتر روی PC در این یک سال اخیر بوده-

درصورتی که ما 8 سال پیش در زمان لانچ Ps3 /360 باز یهای مشترک کمی داشتیم با این کنسول ها و تعداد عنوان های به قول معروف انحصاری خیلی بیشتر بود ولی به قول رئیس اکتیویژن که میگه ما تولید کننده ها و ناشرها خیلی دوست داریم تا میتونیم پلتفرم های بیشتری داشته باشیم و تا میتونیم به چندین راه مختلف با چنیدن وسیله مختلف بازی مون رو ارائه کنیم. نه فقط کنسول بلکه pc-

پس pc اگر یک سال دیگه با مشکل روبرو شده مال ضعفش نیست گفتم سخت افزار ضعیف امروزی شاید  چندین برابر معماری مثلا 360 توان پردازشی داشته باشه ،قوی ها که  دیگه هیچ ،ولی چرا اون کنسول داره کار میده (البته مشروط بر اینکه  سه چراغ نزده باشه)!!!چون کیت توسعه بازی روی آن هنوز همون مال 9 سال پیشه ولی PC  فقط کافیه تعداد GPU ها ازاون موقع محاسبه کنید؟؟!بهینه سازی و هماهنگ کردن بدلیل کثرت سخت افزار و معماری چیزیه که باعث میشه مثلا توسعه دهنده بجای تمرکز روی کارت گرافیک سال پیش تمرکزکنه روی کارت نسل جدید وبا اینکه کارت سال پیش خودش به تنهای از یک کنسول قدرت پردازشی بالاتری داره به دلیل نبود بهینه سازی و یا عدم پشتیبانی صحیح از قافله پردازشی عقب بمونه و یا دارنده کارت فکر کنه که کارتش قدیمی ایا  ضعیف شده و به فکر مثلا تعویض باشه- این اشتباه است -جان کارمک بارها گفت انویدیا و ATI میتونن با فقط ارائه درایور های خاصی  قدرت واحد های پردازشی شان رو به شکل راحت افزایش بدند و یا با تمرکز برروی یک نسل خوب (به جای پشت سرهم  کارت گرافیک ساختن)نهایت توان پردازشی یک واحد گرافیکی رو بیرون بکشن  که متاسفانه چون اینها دو شرکت هستند و بازار دو قطبی است جنگ قدرت متوقف نخواهد شد.)اگر سه قطبی بودیم ویا یک قطبی اونوقت مثلا تیم سازنده کارت گرافیک میتونست تا 3 سال هم مانور بده روی واحد پردازشی  ولی الان؟؟

این بحث مقایسه کنسول و pc به ظاهر ساده ولی در باطن خیلی پیچیده ای است که میتونه مدتها مورد بررسی قرار بگیره ولی با کمی تامل در گفته های بنده شاید بتونید به  ماهیت اصلی این مقایسه پی ببرید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان گرافیک من 760 هست و یک صحنه یا سنری الترا ساختم با نورپردازی فوق العاده به خود من 40 فریم در ثانیه میده توی دایرکت ایکس 11 حالا همین تو سونی که تازه دایرکت نیست بلکه اپن جی ال هست چقدر میده اینو چجوری میتونم بفهمم ؟ امکان نصب بازی رو ندارم چون تو لایسنس هام کامپایلر سونی نیست

لینک به دیدگاه

الان گرافیک من 760 هست و یک صحنه یا سنری الترا ساختم با نورپردازی فوق العاده به خود من 40 فریم در ثانیه میده توی دایرکت ایکس 11 حالا همین تو سونی که تازه دایرکت نیست بلکه اپن جی ال هست چقدر میده اینو چجوری میتونم بفهمم ؟ امکان نصب بازی رو ندارم چون تو لایسنس هام کامپایلر سونی نیست

اگه رو سیستم با مشخصات خودت 40 فریم میده رو کنسول تقریبا 30 فریم میده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...