رفتن به مطلب

نویز شدید خط اینترنت

mad4tex
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

چندماهه مشکل قطعی اینترنت دارم ای اس پی رو عوض کردم بازم مشکل حل نشد الان یک هفته ای هست سس پکت لاست بهش اضافه شده از 4درصد 16 درصد هر سه ثانیه یکبار پکت لاست دارم حضوری رفتم نمایندگی مشکلمو گفتم فردا زنگ زدن گفتن پیگیری کردیم سیم کشیتون مشکل داره

سیم ورودی به داخل خونه رو از سیم داخل جدا کردم مودمو بهش وصل کردم مشکل حل نشد رفتم تو کوچه خطو دنبال کردم خط اصلی از زمین پشت خونمون در میومد بعد به جای خونه ی ما !میرفت خونه همسایه ها بعد دور میزد خونه خودمون

خونه همسایه هرچی سیم برق سیم ماهواره و سیم تلویزیون و انتن همشو چسبوندن به سیم تلفن و کرده بودنش تو لوله گاز حالا رفتم خط اصلی پشته خونه سیمارو لخت کردم دیدم 12تا سیمه ماله مردم :wacko: خط خودمو چطور پیدا کنم؟

post-16202-0-60360300-1417518489_thumb.png

post-16202-0-35468400-1417518518_thumb.png

post-16202-0-93882800-1417518503_thumb.png

لینک به دیدگاه

سلام.

شما اومدي پشت خونه سيمارو لخت كردي الان اگه بارون بياد بريزه رو سيما ميدوني چي ميشه؟؟ نويز خط دو برابر ميشه

بهترين كار براي پيدا كردن سيماي خودت اينه كه با مخابرات منطقه خودتون تماس بگيري بيان سيم كشي تلفنتون رو كلا عوض كنند تا نويز كاملا برطرف بشه

سرعت نتت 512 هست؟

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب اولا که بايد بگم چاره کار تو دست منه و يه جوراى ميشه گفت کارت رو زود راه ميندازم :D

خط شما مشکلي نداره

اگه مشکل از نويز باشه خيلي تأثير رو روند کار نداره , الان دليلشو عرض ميکنم

اولا اين که خط تلفن شما به دليل داشتن زيرساخت قوى و بسيار پيچيده مسي خيلي ضعيفه.

اگه فيبر نورى هم بود نميتونستي از شرکت مخابرات اينترنت بگيرى.

snr خط شما به اين دليل پايينه و نويز داره که Data Rate خط شما بالاس

خط شما يه ديتا ريت داره يعني الان خط شما ميتونه ديتا رو با سرعت 4 مگ بر ثانيه ردو بدل کنه و چون خطت ضعيفه نويز ميوفته توش و هر چه قدر هم کابل کشيت استاندارد باشه مشکل پا بر جاست.

خطت يه Max Rate هم داره که نهايت سرعتي هست که ميتونه بکشه.

شما اگه سرعتت دو مگ و کمتر از اون هست با پشتيبانيت ,که حالا يا 20 20 مخابرات هست يا اگه از شرکت خصوصي دارى زنگ بزن و بگو ديتا ريت خط منو دگرو دو مگ بزاريد

اگه سرعتت يک مگ و کمتر هست رو يک مگ بزارى بهتره

اون موقع خطت يه نفس راحت ميکشه و snr خطت بالاى 10 ميره

خاموش رو روشن کردن مودم و يا کانفيک کردن از اول مودمت هم تو بالا رفتن snr کمک ميکنه.

مطمئن باش اگه ديتا ريت خطت رو حد اقل تا دو مگ کم کنن مشکلت تا حدى کم ميشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

خوب اولا که بايد بگم چاره کار تو دست منه و يه جوراى ميشه گفت کارت رو زود راه ميندازم :D

خط شما مشکلي نداره

اولا اين که خط تلفن شما به دليل داشتن زيرساخت قوى و بسيار پيچيده مسي خيلي ضعيفه.

خط شما يه ديتا ريت داره يعني الان خط شما ميتونه ديتا رو با سرعت 4 مگ بر ثانيه ردو بدل کنه و چون خطت ضعيفه نويز ميوفته توش و هر چه قدر هم کابل کشيت استاندارد باشه مشکل پا بر جاست.

شما اگه سرعتت دو مگ و کمتر از اون هست با پشتيبانيت ,که حالا يا 20 20 مخابرات هست يا اگه از شرکت خصوصي دارى زنگ بزن و بگو ديتا ريت خط منو دگرو دو مگ بزاريد

خاموش رو روشن کردن مودم و يا کانفيک کردن از اول مودمت هم تو بالا رفتن snr کمک ميکنه.

د وست من دیتا ریت بنده هم همینه ولی نویز ایشون رو ندارم ! سیم کشی محله ومنزل قدیمی هست  و منطقه ما هم از نظر زیرساخت های مخابراتی کلا زبان زده خاص و عام هست از بدی و کم ظرفیتی !؟

post-7048-0-38836600-1417537657_thumb.jpg

اون نویزی که شما میگی برای سرعت بالاتر از اینهاست. مکس ریت هم اگر دقت کنید یه آیتم متغییر هست. مثلا من مکس ریتم از 16000 تا 19 هزار متغییر هست.

مودم و اسپیلیتر رو حتما چک کنید با یه مورد سالم و تست شده.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

با کابل مسي 19000؟

غير ممکنه احتمالا فيبر نوريه

ايشون خطش ضعيفه و ديتا ريتشو کم کنه درست ميشه

خط هاى کابل مسي رو حتي اگه در خونه هم به مدم وصل کني 10000 بالا تر نميده

به هرحال باز هم ميگم مشکل من مثل اين اقا بود و با همين کار حل شد, حالا خود داني

لینک به دیدگاه

با سلام

خط شما مشکلي نداره

فقط تا حدی ؟ من میخوام کامل مشکل حل بشه دیتا ریت هم پایین نمیارم

سرویس هم 128 نامحدود هست

ماه قبل سرویس یک مگ محدود داشتم قطعی کمتر بود پس نتیجه میگیریم از دیتا ریت نیست

اقا شما بگو چطور سیم تلفن منزل رو از 12تا سیم پیدا کنم همینو بگید حله تا برم چک کنم ببینم مشکل حل میشه یانه شات هم میذارم اینجا

با کابل مسي 19000؟

غير ممکنه احتمالا فيبر نوريه

ايشون خطش ضعيفه و ديتا ريتشو کم کنه درست ميشه

خط هاى کابل مسي رو حتي اگه در خونه هم به مدم وصل کني 10000 بالا تر نميده

به هرحال باز هم ميگم مشکل من مثل اين اقا بود و با همين کار حل شد, حالا خود داني

کابل مسی تا 24 مگ میکشه ولی اتظیمات خاصی میخواد که پیمانکارهای مخابرات باید تنظیم کنند مثلا تغییر مدولاسیون و...تو عکس سوم بعد از اینکه به پشتیبانی زنگ زدم مدولاسیون خط رو به g.dmtتغییرش دادن که مخصوص خطهای نویزدار هست و ی خورده بهتر شده snr تا 11 میره

د وست من دیتا ریت بنده هم همینه ولی نویز ایشون رو ندارم ! سیم کشی محله ومنزل قدیمی هست  و منطقه ما هم از نظر زیرساخت های مخابراتی کلا زبان زده خاص و عام هست از بدی و کم ظرفیتی !؟

attachicon.gifscreen008.jpg

اون نویزی که شما میگی برای سرعت بالاتر از اینهاست. مکس ریت هم اگر دقت کنید یه آیتم متغییر هست. مثلا من مکس ریتم از 16000 تا 19 هزار متغییر هست.

مودم و اسپیلیتر رو حتما چک کنید با یه مورد سالم و تست شده.

مودم و اسپلیتر همگی چک شدند و مشکلی نبود فقظ مونده ی چیز از سر خط میخوام خط رو چک کنم ولی 12تا سیمه !سیم منزل نمیدونم کدومشه؟

سلام.

شما اومدي پشت خونه سيمارو لخت كردي الان اگه بارون بياد بريزه رو سيما ميدوني چي ميشه؟؟ نويز خط دو برابر ميشه

بهترين كار براي پيدا كردن سيماي خودت اينه كه با مخابرات منطقه خودتون تماس بگيري بيان سيم كشي تلفنتون رو كلا عوض كنند تا نويز كاملا برطرف بشه

سرعت نتت 512 هست؟

یه چسب برق میپیچم دورش جاش امن باشه :D

اگه خودم نتونستم حتما میگم بیان خودشون درست کنن

لینک به دیدگاه

يا از تو مخابرات بايد خطتو قوى کنن يا ديتا ريتو کم کني

از سر خط هم چک کمني مشکلت حل نميشه(زياد نه)

از ما گفتن بود.

به جاى يک دندگي برو ديتا ريت رو کم کن مه الکي زياده و گند زده به snr :D

لینک به دیدگاه

شما بهتره زنگ بزنی خرابی تلفن(117) هی بگی خطم نویز داره!

انعام ماموری که میاد رو خوب بده، میاد خط شما رو قشنگ از تو جعبه تقسیم جدا میکنه و تر و تمیز میرسونه تا خونتون.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...