رفتن به مطلب

پاک کردن خشهای DVD

27shahrivar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.من دوتا dvd دارم که توسط رایترم به طور عجیبی روش خش انداخت البته هنگام خواندن بطوریکه رایتر محتویات یکی ازdvd نمایش میده اما قابل کپی کردن وخواندن نیست ودومی اصلا نمیشناسه وصدای عجیبی میده البته رایترم سالم ونمیدونم اون روز چش شده بود که این بلا سراین دوتا آورد خواستم بدونم راهکاری برای پاک کردن dvd هاهست؟پیشاپیش از همه ممنونم

لینک به دیدگاه

سلام.روی یک دی وی دی رایتر دیگه امتحان کنید ممکنه لنز دی وی دی رایتر شما ضعیف شده باشه که نمیخونه

اگه هم محتوای دی وی دی هاتون خیلی براتون مهمه بدید بیرون بعضی مغازه ها خش دی وی دی رو پاک میکنند

لینک به دیدگاه

سلام.روی یک دی وی دی رایتر دیگه امتحان کنید ممکنه لنز دی وی دی رایتر شما ضعیف شده باشه که نمیخونه

اگه هم محتوای دی وی دی هاتون خیلی براتون مهمه بدید بیرون بعضی مغازه ها خش دی وی دی رو پاک میکنند

سلام. ممنون دوست من با سه تا رایتردیگه امتحان کردم اوضاع به همین منوال بود میرم دنبال گزینه ی دوم شما 

لینک به دیدگاه

یکم خمیر پولیش ماشین روی سی دی بزن و با پنبه روی سی دی رو پولیش کن بعدش بشور و خشکش کن

قدیما با این روش خش خای سطحی کاملا از بین میرفت ، شخصا امتحان کردم

با خمیر دندون هم میگن جواب میده ولی من تا حالا اونطور که باید نتیجه نگرفتم

لینک به دیدگاه

میتونی از پلیش ماشین استفاده کنی 

اگر در منزلتون از این اب میوه گیری های عمودی دارید اول چندتا دی وی دی بدرد نخور زیر دی ویدی بزارید بعد خود دیودی رو و سپس پیچ سفت کننده 

با پولیش رقیق شده توسط روغن 10 و پنبه دی ویدی روتمیز کنید 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

بعد از تمیز کاری که دوستان گفتن برنامه BlindWrite  رو نصب کن و از dvd ایمیج بگیر

بهترین برنامه برای ذخیره محتویات دیسک های خش دار هست

این برنامه سکتور به سکتور دیسک رو میخونه و در فایل ایزو ذخیره میکنه بعد از ذخیره فایل بدست اومده رو میتونی با برنامه ultraiso یا poweriso باز کنی

چون امکان داره حتی بعد از تمیز کاری باز هم دیسک براحتی خونده نشه شما باید از دیسک ایمیج بگیری و سپس رو یه دیسک دیگه رایت کنی

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

سلام.ممنونم دوستان از راهنمایی شما.ازخمیردندان استفاده کردم جواب نداد فردا از پولیش استفاده میکنم تاببینم چی میشه اما دوستان خش به صورتی که با کشیدن انگشت ناهمواری ها حس میشه به گونه ی که انگار با وسیله نوک تیز باعت این خش ها بوده ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...