رفتن به مطلب

مشکل بوت نشدن و خاموش شدن سیستم...

smartiz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

سیستمم رو وقتی روشن می کنم مانیتور چیزی نشون نمیده و بعد چند ثانیه سیستم خاموش و بعد از یه مکس کوتاه باز روشن میشه و این روند تا وقتی خودم پاور رو Off نکنم ، ادامه خواهد داشت.
(البته فقط یک بار تا مرحله نمایش مشخصات مین برد پیش رفت و بعد چند ثانیه اتفاق فوق الذکر تکرار شد.)

و یک مشکل دیگه ای هم که از قبل وجود داشت، گاهی باید چندبار دکمه پاور رو می زدم و نگه میداشتم تا سیستم روشن شه.

کارت گرافیکم سوخته بود و امروز تعویضش کردم با یه سافایر 5450 . حدس خودم اینه که مشکل احتمالا از گرافیک باشه.

مشخصات سیستم :

Main : Gigabyte p31

CPU : Intel Dual Core 2.2

Ram : 2 * 2gb King stone

VGA : Sapphire 5450 2gb

hdd : Maxtor

power : Elegance 350W

DVD Writer : 2

سیستم هم تقریبا 6 یا 7 ساله کار می کنه.

ممنون میشم راهنمایی کنید .

لینک به دیدگاه

اول از همه ولتاز کانکتور پاور رو چک کن 

اگر درست بود مرحله بعد 

وقتی دکمه پاور رو میزنی چقدر طول میکشه فن سی پی یو کار میکنه ؟سرعتش عادی هست یا بالاست و قژ قژ میکنه 

برای اتمینان از سلامت سی پییو فنشو بردار با سینکش و لحظه ای خیلی سریع سیستم رورو شن و سپس خاموش کن اگر کمی داغ شد سالم است 

مرحله 3

هاردت چیه صدای هاردت چطوره موقع بوت شدن  کابل ساتا و کابل برقش سالمه 

مرحله 4

رم رو تک بنداز بیا بالا ببین میاد  با رم سیستم دیگه ای 

توضیح 

کلیه اتصالات اضافی اعم از هارد ارشیو ویو اس ب یکمرا یو اس بی فلش و کپچر کارت دیوبی گرافیک دوم و هر چیز اضاف دیگه ای رو باز کن 

بعد پاور رو بزن ببین بالا میاد 

اگر نیومد بده مینتو چک کنن 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

با سپاس از پاسخ سریع شما .

ولتاژ کانکتور رو به چه صورت باید چک کرد ؟

لینک به دیدگاه

وقتی دکمه پاور رو میزنی چقدر طول میکشه فن سی پی یو کار میکنه ؟سرعتش عادی هست یا بالاست و قژ قژ میکنه

اکثر اوقات که باید چند بار دکمه پاور رو بزنی تا روشن شه، حدود یک ثانیه بعد کار میوفته، تقریبا بی صدا هست، و با سرعت نرمال.

هاردت چیه صدای هاردت چطوره موقع بوت شدن  کابل ساتا و کابل برقش سالمه

یه مکستور 500 ساتا دارم یه مکستور 80 IDE با هر دو تست شد و تفاوتی نداشت، کابل ساتا سالم هست، از سلامت ولتاژ و جریان کابل برقش اطمینان ندارم

موارد دیگه رو چک می کنم و نتیجه رو اعلام می کنم.

مرسی.

لینک به دیدگاه

مهمتر از همه تست ولتاز پاور هست .اول از همه این رو باید تست بزنی با ولت متر یا مولتی متر  دیجیتال باشه مناسب تر است 

اگر پاور گارانتی داره بده بیرون تست ولتاز بزنه بدون اینکه بازش کنن .اگر گارانتی نداره بده بازش کنن داخلشو از سلامت قطعات مانند ترانزیستور و خازنهاش اتمینان پیدا کنید 

بعدش سراغ سایر قطعه ها برو 

لینک به دیدگاه

به احتمال زیاد روی مادربرد یا یکی از خروجیها اتصالی هست مخصوصا USB ها را چک کن

لینک به دیدگاه

دوستان فقط اگر مشکل از پاور بود، شما چه پاوری رو پیشنهاد می کنید واسه این سیستم (یک پاور خوب با کمترین هزینه ممکن)، اکثر اوقات فقط برای برنامه نویسی ازش استفاده میشه.

لینک به دیدگاه

اتاقی که کامپیوتر داخلشه گرم هست چون من همین مشکل رو داشتم دکمه پاور رو که میزدم یه لحظه فن سپیو میچرخید بعد می ایستاد باز دوباره همیطور اخرش با کلی مشکلات فهمیدم اتاق سرد رو مادربورد حدودا یک دقیقه سشوار بگیر ببین روشن میشه اگه شد مشکل شما هم مثل من هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...