رفتن به مطلب

نحوه sli کردن 3 کارت 970

اشتراک گذاری

Recommended Posts

تا یادم نرفته بگم پردازنده رو هم حتما i7 4790k بگیر ... ram هم تحت هیچ شرایطی کمتر از 16 نباشه

لینک به دیدگاه

ممنون، من به گفته شما عزیزان رفتم سراق 970

کیس هم گفتن X9 ، رفتم تو فکرش

پاور هم یه 1600 تو فکرش

از همه ممنونم واقعا بچه های این فروم مثل برادرام هستن،

لینک به دیدگاه

ممنون، من به گفته شما عزیزان رفتم سراق 970

کیس هم گفتن X9 ، رفتم تو فکرش

پاور هم یه 1600 تو فکرش

از همه ممنونم واقعا بچه های این فروم مثل برادرام هستن،

مثبت بهت دادم چون بالاخره به حرف ادم گوش دادی :) بابا همه اینجا استادن دیگه کجا بهتر از اینجا میخوای مشاوره بدی؟؟؟

لینک به دیدگاه

استارتر گرامى

اىن که شما چه تصمىمى مىگىرىد براى هىچکدوم از دوستان لىونى مهم نىست .

اما اىن که شما تصمىمى رو که از اول گرفتىد رو اىنجا بگىد و از بقىه نظر بخواهىد و نظر دوستان براتون بى ارزش باشه و اخرش همون کارى رو که از اول قصدش رو داشتىد بکنىد ىه جور توهىن به شعور کاربرانىه که از سر دلسوزى به شما کمک مىکنن . من به شما منفى ندادم اما بى شک مستحقش هستىد . دوستان لىونى براى شما دلىل مىارن و بى هىچ چشم داشتى کمک مىکنند اما شما اخرش حرف خودتون رو مىزنىد . اگر تصمىم گرفتىد عمل کنىد و پست نزنىد اگر هم تصمىم نگرفته اىد به راهنماىى هاى منطقى دوستان توجه کنىد . تجربه و شواهد نشون دادن که شما در اسمبل و راه اندازى سىستم و از اون مهمتر انتخاب قطعات سر رشته ندارى اما روى انتخاب ها و روش هاى نادرست خودتون پافشارى مىکنىد . گام اول براى اىن که ىک نفر از راهنماىى هاى دىگران سود ببره اىنه که قبول کنه طرف مقابل در اون مورد خاص دانش و علم بىشترى داره درست مٽل مرىضى که براى درمان پىش پزشک مىره . اما شما دوست گرامى انگار قبول ندارى که کسانى توى اىن ساىت دانش و تجربه اى بىشتر از شما دارن . و تا وقتى که اىن مورد رو قبول نکنىد راهنماىى دوستان به هىچ دردى نمىخوره

امىدوارم دىد خودتون رو عوض کنىد .

موفق باشىد .

لینک به دیدگاه

والا ارزش خرید مهم هستش

970 سه عدد sli ارزش خرید خیلی بالا تری نسبت به 2 عدد 980 داره

متسفانه میترسم اینتل بگیرم، واقعا دلم نمیاد اون قدرت رو ول کنم اما با بلایی که سرم اومد حاظرم آشغال بگیرم اما گارانتی باشه،

9590 درسته نسبت به 4770k یا 4790 کند تر باشه ، اما برای من که مجبورم روی 60 fps قفل کنم کافیه و خداروشکر مین sli 3 way support هم براش اومده، از همه مهم تر گارانتی 2 ساله ماتریس داره، دقت کردین؟ 2 سااااااال

به خاطر این حرفت که اینتل رو آشغال خطاب کردی باس هزاران منفی حوالت میشد ! البته من تا به حال به شما منفی نداده ام ولی حرفاتون خیلی از رو تعصب بی جا و بیشتر لجبازیه!

شما دقیقا شغلتون چیه؟ واقعا این همه خرج رو سیستم رو به خاطر کارتون به قول خودتون می کنید؟ چون گیمینگ این همه مسخره بازی نمی خواد 3 تا کارت! می خوای gta v بسازی مگه؟ :wacko:

دوستان این همه میگن سه تا کارت نتیجه خوبی نداره گوش نمیدی خودشم درست شنیدم؟رفتی 3 تاکارتو تو اون لگن فالکون جا کردی؟؟؟؟؟ با پنکه داری خنک می کنی؟؟؟؟ ادم سالم یکم پنکه روشن کنه بعد مدتی سرش درد می گیره اونوخ شما واسه این بدبخت پنکه می ذاری؟؟ مگه ادمه؟ 

چسبیدی به عدد3 حتما باس سه تا بخری بعد بسوزونی باز؟ واقعا لازمه؟ اگه دست پولت موندی بده یه عده که علمشو دارنو بتونن واسه خودشون یه سیستم جم کنن جدی میگم! وگرنه واقعا اسرافه! 

یعنی حتما حتما باس 4k باشه آره؟ مرغ یه پا داره دیگه؟ عجب!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یک دنیا ممنونم از شما و نگرانیتون، بعد از انفجار قبلی و تجربه و ترس ،،،،،، حواسم کلا هست،

پاور قول کسی سراق داره؟ 1800 2200 1600 ،،،،؟

مدیریت گرامی کجائید ؟

واقعاً کجا هستید چرا نظارت نمیکنید ؟

دلیل منفی دادن به این پست اون هم در تاپیک مشاوره و راهنمایی چی هستش؟

واقعاً آیا جوابی براش هستش؟

خواهشاً بررسی کنید ببنیند چه کسانی منفی دادن و اخطار بدید

این رو هم تقریباً همه میدونن که جمله آخر ایشون مقداری اشتباه هست ، یعنی پاور 1600 وات به بالا نداریم و یا حداقل من خبر ندارم

ولی خب چه اشکالی داره در تاپیک مشاوره ، شخصی که نیاز به راهنمایی داره اشتباه کنه ؟

آیا نیاز به منفی دادن وجود داره ؟

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

دوستان درست راهنمایی کردن که 970 بگیرین اما این در شرایط فعلی است و اگر بتوانید  صبر کنید تا 980ti بیاد خیلی بهتره ...

x9 هم خیلی عالیه ولی x8 جدیدتره و از نظر من ظاهر خفن تری هم داره تو فکر اونم باشید ...

نیاز به 1600 وات نیست 1000 کورسیر کفایت میکند ... ram تو هم ارتقا بدین

لینک به دیدگاه

به خاطر این حرفت که اینتل رو آشغال خطاب کردی باس هزاران منفی حوالت میشد ! البته من تا به حال به شما منفی نداده ام ولی حرفاتون خیلی از رو تعصب بی جا و بیشتر لجبازیه!

شما دقیقا شغلتون چیه؟ واقعا این همه خرج رو سیستم رو به خاطر کارتون به قول خودتون می کنید؟ چون گیمینگ این همه مسخره بازی نمی خواد 3 تا کارت! می خوای gta v بسازی مگه؟ :wacko:

دوستان این همه میگن سه تا کارت نتیجه خوبی نداره گوش نمیدی خودشم درست شنیدم؟رفتی 3 تاکارتو تو اون لگن فالکون جا کردی؟؟؟؟؟ با پنکه داری خنک می کنی؟؟؟؟ ادم سالم یکم پنکه روشن کنه بعد مدتی سرش درد می گیره اونوخ شما واسه این بدبخت پنکه می ذاری؟؟ مگه ادمه؟ 

چسبیدی به عدد3 حتما باس سه تا بخری بعد بسوزونی باز؟ واقعا لازمه؟ اگه دست پولت موندی بده یه عده که علمشو دارنو بتونن واسه خودشون یه سیستم جم کنن جدی میگم! وگرنه واقعا اسرافه! 

یعنی حتما حتما باس 4k باشه آره؟ مرغ یه پا داره دیگه؟ عجب!

درود 

گرامی خود انویدیا 3sli رو موردی برش وارد ندونسته و تایید کرده 

رزولوشن 4K با نهایت جزییات و استفاده از قابلیتی مانند SUPER SAMPLING  بیش از 2 کارت بصورت SLI نیاز داره 

من هم نظرم استفاده از تک کارت 980 هست .ولی چون از مانیتور 4K یا تلویزیون 4K استفاده نمیکنم نمیدونم تصویر با تک کارت 

روی این تلویزیون در جزییات بالا چطور میشه 

بهر حال هم کارت جدید هست و هم 4K و تا فراگیر شدن این رزولوشن  چند سالی زمان لازم است 

من خودم شاید دندون رو جیگر بزارم تا 2016 که سری پاسکال بیاد کارت تهیه نکنم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...