رفتن به مطلب

معرفی SSD های سری ZETA از سوی LiteOn

Recommended Posts

• کاربر ویژه

LiteOn کمپانی OEM پشت پرده محصولات Plextor و LG است،اکنون این کمپانی به طور مستقیم بازار را هدف گرفته و می خواهد 3 درایو وضعیت جامد (SSD) را با ظرفیت های  128 گیگابایت(LCH-128V2S ) ،ت256 گیگابایت (LCH-256V2S) و 512 گیگابت(LCH-512V2S) که مبتنی بر کنترولر حافظه ارزان قیمت SM2246EN ساخت Silicon Motion هستند را تحت سری ZETA به کاربران خانگی عرضه کند.

dd15yflzrmuqrxe5qc8d.jpg

این سه محصول به ترتیب 128،ت256 و 512 مگابایت حافظه موقت(کَش)LPDDR3 دارند و در آنها تراشه های 16 نانومتری MLC NAND ساخت SK Hynix بکار رفته است.

• مدل 128 گیگابایتی سرعت پایینی داشته و  سرعت نوشتن آن معادل 150 مگابایت بر ثانیه است.
  • مدل 256 گیگابایت به نسبت بهتر است و سرعت نوشتنی معادل 260 مگابایت بر ثانیه دارد.
  • مدل 512 گیگابایتی از هر دو آنها سریعتر است و سرعت نوشتن آن تا 430 مگابایت بر ثانیه فرا می رود.

سرعت خواندن تصادفی 4K  این سه محصول از 6800 IOPS تا 8400 IOPS متغیر است،با این حال عملکرد خواندن اطلاعات در حالت ترتیبی هر سه درایو بسیار قابل قبول بوده و در حد 512 مگابایت بر ثانیه است و قابلیت های TRIM, NCQو  AES 256-bit را دارا هستند.

bxrcp2bv04shb9y0k4te.jpg

این سه محصول ابتدا در کشورهایی آسیایی و سپس در اروپا و امریکا عرضه خواهند شد اما هنوز قیمت آنها مشخص نشده است.

منبع خبر: guru3d
برگردان فارسی: خبات کریمی

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• مدل 128 گیگابایتی سرعت پایینی داشته و  سرعت نوشتن آن معادل 150 مگابایت بر ثانیه است.
  • مدل 256 گیگابایت به نسبت بهتر است و سرعت نوشتنی معادل 260 مگابایت بر ثانیه دارد.
  • مدل 512 گیگابایتی از هر دو آنها سریعتر است و سرعت نوشتن آن تا 430 مگابایت بر ثانیه فرا می رود.

صداقت در تبلیغات!!واقعا خوشم اومد

بعضی از شرکتها  مثل ترنسند برای کل حجم هاردها با یک سرعت یکسان تبلیغ می کردن(الانشو نمیدونم)

منم از رو نا اگاهی و از رو مشخصات خود سایتش و رو جعبش(فک نمیکردم یه شرکت با اسم رسم تا این حد کاربر رو فریب بده)یه 60 گیگشو خریدم(کلی هم کیفور بودم تا رسیدم خونه)

بعدش تازه متوجح شدم پول نازنینو چطوری ریختم دور(تو 60 گیگش نه سرعت ریدو رایت خوبی داره نه میشه زیاد روش فایل بریزی(باید مقداری فضای خالی داشته باشه تا سرعت کم نشه) و در مدت کوتاهی هم افت سرعت پیدا کرد )

بعدش با کلی داستان پشتیبانی بم گفتن  سرعتی که تو سایتش زده فقط برای حجم 500 گیگش هست(باور نمیکنم 500 گیگش هم این سرعتو که تبلیغ کرده داشته باشه)

این که گفتم خوب چرا رو کارتون 60 گیگشم این سرعت نوشته شده و اونا هم پیچوندنو بماند

در کل همیشه گفتم برا ssd بهتره حجم های بالا رو گرفت (120 یا 128 به بالا)و گرنه عملا با حجم کم با کلی محدودیت روبه رو هستی

ویرایش شده توسط mehrxad(سید مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

اها یه چیز جالب

LiteOn کمپانی OEM پشت پرده محصولات Plextor و....

یادمه یه بار Plextor رو تو بابیلون خاستم ترجمه کنم

زد شرکت سازنده رایترو فلانو ...از این داستانا

منم فک میکردم این دیگه چه شرکتی هست که حتی تو بابیلون  نامش  برا این جور وسایل ترجمه میشه(البت بدها فهمیدم میشه برا بابیلون Glossary ساخت) :laughing:

ولی بازم فک نمیکردم Plextor از شرکت های oem برا این محصول معروفش کمک میگیره

ویرایش شده توسط mehrxad(سید مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

محصولات خوبی میزنه این شرکت احتمالاً این هم چیز خوبی از آب دربیاد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...