رفتن به مطلب

سوال درباره ی غیر فعال بودن create an account در origin

Recommended Posts

سلام من برای انلاین بازی کردن نرم افزار origin دانلود کردم ولی وقتی باز میکنم گزینه ی ساخت اکانت فعال نیست ممنون میشم کمکم کنید اینم عکسش

post-14126-0-23479500-1418662407_thumb.png

لینک به دیدگاه

سلام 

به این دلیل هست که ارتباط با سرور برقرار نشده. اگه وی پی n  دارید ازش استفاده کنید برای ساخت اکانت .

لینک به دیدگاه

سلام 

به این دلیل هست که ارتباط با سرور برقرار نشده. اگه وی پی n  دارید ازش استفاده کنید برای ساخت اکانت .

خیلی ممنون الان داره 77 مگ اپدیت میکنه بعدش که اپدیت شد بازم وی پی n میخواد برا ساخت اکانت؟

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون الان داره 77 مگ اپدیت میکنه بعدش که اپدیت شد بازم وی پی n میخواد برا ساخت اکانت؟

خواهش میکنم . برای ساخت اکانت بهتره از وی پی n استفاده کنید .(فکرنکم بدون وی پی n  بشه اصلا) .در مورد قطع شدن هم اورجین کلا همینطوریه یه روز خوبه یه روز بد !  

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم . برای ساخت اکانت بهتره از وی پی n استفاده کنید .(فکرنکم بدون وی پی n  بشه اصلا) .در مورد قطع شدن هم اورجین کلا همینطوریه یه روز خوبه یه روز بد !  

مرسی فک کنم باید پر سرعت باشه حالا امتحان میکنم ببینم چی میشه

لینک به دیدگاه

دوستان من میخوام نرم افزارو اپدیت کنم ولی چند کیلوبایت اپدیت میشه بعد قطع میشه دلیلش چیه

لینک به دیدگاه

به خاطر سرعت اینترنته . تمام نرم افزار هایی که از اینترنت استفاده میکننو ببند بعد امتحان کن .

ضمنا بهتره نسخه ی آفلاینو دانلود و نصب کنی که هنگام نصب حجم کمتری رو برا آپدیت دانلود میکنه.

Origin offline installer

برای ساخت اکانت هم لازم نیست از نرم افزار استفاده کنی میتونی تو سایت origin.com اکانت بسازی . ضمنا با چیزپن اصلا نمیشه داخل برنامه بشی.

لینک به دیدگاه

به خاطر سرعت اینترنته . تمام نرم افزار هایی که از اینترنت استفاده میکننو ببند بعد امتحان کن .

ضمنا بهتره نسخه ی آفلاینو دانلود و نصب کنی که هنگام نصب حجم کمتری رو برا آپدیت دانلود میکنه.

Origin offline installer

برای ساخت اکانت هم لازم نیست از نرم افزار استفاده کنی میتونی تو سایت origin.com اکانت بسازی . ضمنا با چیزپن اصلا نمیشه داخل برنامه بشی.

پس من تو سایت origin.com اکانت بسازم دیگه نیاز به اپدیت نیست و میتونم لاگین بشم و سی دی کی وارد کنم؟

لینک به دیدگاه

سایت باز شد

باز میشه ولی برا وارد شدن به اکانت از طریق سایت باید چیزپن داشته باشی. ولی برعکس از طریق نرم افزار وقتی چیزپن فعال باشه اصلا نمیشه داخل نرم افزار بشی باید داخل بشی و اگه لازم بود بعدا روشن کنی البته برا بازی اصلا نیاز نیست روشن کنی.

بله از طریق سایت هم میشه CD-Key وارد کرد

My Account >  Redeem Product Code

ولی برا بازی همچنان به نرم افزار نیاز هست.

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

باز میشه ولی برا وارد شدن به اکانت از طریق سایت باید چیزپن داشته باشی. ولی برعکس از طریق نرم افزار وقتی چیزپن فعال باشه اصلا نمیشه داخل نرم افزار بشی باید داخل بشی و اگه لازم بود بعدا روشن کنی البته برا بازی اصلا نیاز نیست روشن کنی.

بله از طریق سایت هم میشه CD-Key وارد کرد

My Account >  Redeem Product Code

ولی برا بازی همچنان به نرم افزار نیاز هست.

مرسی. پس باید یه فکر به حال سرعت نت بکنم این اوریجین افلاین چقدر میخواد برا اپدیت قبلی که 77 مگ میخواست !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...