رفتن به مطلب

نظر کاربران گرامی در مورد خرید EVGA GeForce GTX 980 Hydro Copper

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود 

سیستم من کامل شده ولی متاسفانه کارت گرافیکش خیلی داره اذیتم میکنه اول میخواستم  سرور رو سرو سامان بدم ولی اینطوری نمیشه و خیلی رو اعصابه 

این کارت رو دیدم توی سایت EVGA زده بود .نظرتون رو در مورد این کارت میخوام بدونم .فقط لطفا توضیحی هم در مورد کارکرد این کارت

بدید و از کجا میشه تهیه کرد

04G-P4-2989-KR_XL_7.jpg

04G-P4-2989-KR_XL_1.jpg

لینک به دیدگاه

داداش قیمتش زیر 3500 برات در نمیاد بعدشم باید بری دبی بیاری که اصلا ارزش نداره میتونی مدل گیگا یا evga classified رو بگیری

لینک به دیدگاه

از نظر دما حداقل 25 درجه خنک تر از تمامی کارت های گرافیکی با کولینگ ایر هستش و اور فوق العاده بالایی داره در عین حال وزن بسیار کمی داره نسبت به کولینگ ایر های 3 فن جدید که مثل آجر میمونه و اسلات کمتری اشغال میکنه. بنظر من ارزش مبلغ بالاتر رو داره

لینک به دیدگاه

مسخرم نکنید ولی یه زمانی 780hydro copper داشتم با رادیات 480 میلی متری و چهار تا فن کوگار

دماش در bf4 حداکثر 39 بود

لینک به دیدگاه

سلام بيشترين پولي كه ميتوني بدي براي vga چقدر هست؟

لینک به دیدگاه

سلام بيشترين پولي كه ميتوني بدي براي vga چقدر هست؟

درود اولش میخواستم کارت نگیرم تا سال 94 . ولی با این اوضاع دلار هر روز یک قیمتی میشه میترسم سال 94 دلار بشه 4500 تومن و نتونم کارت درستی بگیرم 

این کارت رو هم بدلیل سایلنت بودنش برای کار رندر میخوام . اول میخواستم کوادرو 4000 بگیرم ولی بعضی از اساتید ساید اشاره کردند این کارت  میتونه جوابگوی 

کارم باشه .ولی باز یکم مردد هستم بین خرید کارت سری 980 و یا کوادرو 4000  یا 5200

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

اگر بهترین کارت گرافیک مد نظر شماست شکی نیست که asus ares iii بهترینه در یک سایت ایرانی دیدم قیمت خورده 6.500

لینک به دیدگاه

ببين اگه دوست داري راحت ٢ سال هر كاري خواستي انجام بدي r295x 2 بخر.

لینک به دیدگاه

اگر بهترین کارت گرافیک مد نظر شماست شکی نیست که asus ares iii بهترینه در یک سایت ایرانی دیدم قیمت خورده 6.500

کارت AMD نمیخوام بگیرم . سری فایر پرو که مختص کار من هست ارزونتر هم میشه تهیه کرد ولی بکارم نمیاد 

فقط  گرافیک رو انویدیا میگیرم 

این کارت مشخصه اصلیش سایلنت بودنش و مصرف بهینه انرژیش هست  و البته نسخه کودا کارت 

سپاس 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

4000 تو سري quadro معمولي هست حد اقل quadro k4000 بايد بگيري مدلي بعدي هم كه گفتي بهتر از k4000 نيست . مدلي هم كه خودت انتخاب كردي خوبه اگه پيدا كني.

ویرایش شده توسط zargar
لینک به دیدگاه

آقا بگیر تو خریدش شک نکن .. چندتا از بچه های سایت هم هستن هرماه بار میارن از  دبی بهشون بگی برات میارن ..

اگه میتونی Titan z hydrocoper بخر

هیولاییه  :D  :D

لینک به دیدگاه

من براي هميشه nvidia باز بودم 8800 gtx , ultra, 295 590 حالا هم 690 ولي amd با 7990 حالا هم r295x2 جديدن مم اگه ديده باشي با benchmark هيولا جديدش داره بد خطرناك ميشه.

ویرایش شده توسط zargar
لینک به دیدگاه

باید خیلی هزینه کنی اصلا به صرفه نیست این نسل به قدر کافی خنک هست نیازی به واتر کولر نداره میتونین دو تا 970 تهیه کنین

لینک به دیدگاه

4000 تو سري quadro معمولي هست حد اقل quadro k4000 بايد بگيري مدلي بعدي هم كه گفتي بهتر از k4000 نيست . مدلي هم كه خودت انتخاب كردي خوبه اگه پيدا كني.

درود 

بیشتر کار من با ADOBE هست مخصوصا توی انکود کردن .شما اگر کار کردید لطفا یک کارت مناسب به من معرفی بفرمایید 

لینک به دیدگاه

http://pcmaxhw.com به این سایت سر بزنین شاید سفارش قبول کردن .

لینک به دیدگاه

پولي كه داري چقدره ؟

گرامی مدل مورد نظرتون رو بفرمایید .در حدی که بتونه کارمو جواب بده هزینش موردی نداره 

لینک به دیدگاه

راستي ايراد نميگيرم منظورت encoding است ؟؟

درود 

بله گرامی 

دست دوم هم گیر بیاد سری کوادرو تهیه میکنم 

نظر دقیقتون در مورد این کارت چی هست 

شما برای کار سری کوادرو k4000یا 5200 رو ترجیح میدید یا این کارت رو 

لینک به دیدگاه

k5000. مدل ديگه نميگم چون اگه اين رو بگيري مدت زيادي برات كار ميكنه من k4000 خودم داشتم 1 ماه استفاده كردم اگه نميگم بگيري چون قديمي شده وگرنه عاليه

يادت باشه چون كار تدوين داري هيچ gaming vga كاري برات نميكنه.

ویرایش شده توسط zargar
لینک به دیدگاه

k4000 عاليه. من 1 ماه پيش به lioncomputer زنگ زدم گفتند به دردشون نميخوره بردم ايران فروختم.

ویرایش شده توسط zargar
لینک به دیدگاه

k4000 عاليه. من 1 ماه پيش به lioncomputer زنگ زدم گفتند به دردشون نميخوره بردم ايران فروختم.

k5000. مدل ديگه نميگم چون اگه اين رو بگيري مدت زيادي برات كار ميكنه من k4000 خودم داشتم 1 ماه استفاده كردم اگه نميگم بگيري چون قديمي شده وگرنه عاليه

يادت باشه چون كار تدوين داري هيچ gaming vga كاري برات نميكنه.

k5000 رو شما از کجا سراغ دارید و قیمت حدودا چند هست و چه شرکتی گارانتی میکنه ؟

لینک به دیدگاه

مگه اينجا ميشه ادرس جاي ديگه اي رو داد ، فكر كنم به خود صاحب اينجا بگي پيدا كنه براتون .

لینک به دیدگاه

اگه هم ميشه ادرس داد كه كلا يا پاساژ ايران يا بازار رضا كلا ٣ تا مغازه هستند كه كار تخصصي quadro ميكنند بري پيدا كردنش راحت .

ویرایش شده توسط zargar
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...