رفتن به مطلب

سرعت کم بوت سیستمم!

valizadeh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

آها فهمیدم.

نه من میخوام بدونم آخه واسه شده اینطوری شده؟!؟!؟!

وگرنه 40 مگ که چیزی نیست.

==========

خواهش میکنم دوستان بگید مشکل از چی میتونه باشه. :(

لینک به دیدگاه

با سلام

اون 40 مگ فضای رم اختصاص داده میشه به تنظیمات بایوس وقتی دستکاری شده بود بایوستون غلط بوده و وقتی 40 مگ کمتر باشه

درسته یه توضیح کوچولو بدیم .یه سری کدا که همیشه روی رم هستن و لازمه بوت سیستمن وقتی از رم بر نداره یا کش نکنه میره سراغ

هارد و سرعت بوتم میاد پایین امیدوارم کامل بوده باشه

تقریبا مشکلی نیست 100 گیگم رم باشه یه درصدی ازش برای اینکار برداشت میشه وگرنه از هارد استفاده میکنه

درواقع زمان بوت شدن سیستم عامل این فضا اختصاص داده میشه و وقتی سیستم خاموش میشه رم به همون

4 گیگ بر میگرده

آها فهمیدم.

نه من میخوام بدونم آخه واسه شده اینطوری شده؟!؟!؟!

وگرنه 40 مگ که چیزی نیست.

==========

خواهش میکنم دوستان بگید مشکل از چی میتونه باشه. :(

ویرایش شده توسط arash_aria
لینک به دیدگاه

در واقع شما میتونی حتی فلش رو تبدیل به رم کنی .مثلا بازی که رم بالا میخواد چرا سرعتش میاد پایین چون قسمتی از هارد رو به عنوان رم استفاده

میکنه چرا که گیم هم برنامه و کد و آدرس هست پس وقتی رم نبود میره سراغ هارد و فضای خالی .شمام زمان بوت همین اتفاق برات افتاده

برای همین میگن دیفالت کن بایوستو تا برگرده به حالت عادی .یه مواقعی با دیفالت کردن هم جوابگو نیست و باید cmos را پاک کنیم

لینک به دیدگاه

در واقع شما میتونی حتی فلش رو تبدیل به رم کنی .مثلا بازی که رم بالا میخواد چرا سرعتش میاد پایین چون قسمتی از هارد رو به عنوان رم استفاده

میکنه چرا که گیم هم برنامه و کد و آدرس هست پس وقتی رم نبود میره سراغ هارد و فضای خالی .شمام زمان بوت همین اتفاق برات افتاده

برای همین میگن دیفالت کن بایوستو تا برگرده به حالت عادی .یه مواقعی با دیفالت کردن هم جوابگو نیست و باید cmos را پاک کنیم

الان منظورت از تنظیمات بایوس اینه که وقتی سیستم روشن میشه دکمه Del بزنم و بعد که یه سری تنظیمات میاد اونجا گزینه F7 رو بزنم تا دیفالت بشه؟

اگه اینه که من همین الان انجامش دادم ولی بازم تغییر نکرده!!

اون راه حل cmos چیه؟

میشه بگید.

لینک به دیدگاه

کسی نمیدونه این یعنی چی:

باید cmos را پاک کنیم

؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

داداش احتمالا سیستم شما ویروس داره. چون این هارد یکی از پرسرعت ترین هارد هاست...

1. شما اول با یه دیسک نجات سیستمت رو اسکن کن. (دیسک نجات کسپرسکی). (اگه هم نداشتی به آنتی ویروس معمولی کسپرسکی 2014 بسنده کن)
2. بعد از اسکن و ویروس کشی، اگه مطمئن شدید سیستم دیگه ویروس نداره، ویندوز رو عوض کنید. (کاملا درایو C رو فرمت کنید و بعد ویندوز نصب کنید، پیشنهاد منم ویندوز 8.1 پرو هست)
3. بعد از نصب ویندوز، احتمالا مشکل حل میشه. اگه نشد، حتما چک بکنید کابل ساتا شما به ساتا6 وصل شده باشه تا از نهایت سرعت هارد استفاده کنه.

موفق باشید. امیدوارم حل بشه.

پ.ن: دیسک نجات یه CD یا DVD هست که توش یک آنتی ویروس قرار داده شده، با بوت کردن سیستم از طریق CDآنتی ویروس بالا میاد و اصلا به ویروس های ویندوز اجازه نمیده فعال بشن و شروع به اسکن میکنه.

ویرایش شده توسط HiKa
لینک به دیدگاه

ویروس که چی بگم کلی داشت!!! با نود 32 نسخه 8 ویروس کشی هم کردم و همه شو هم از بین برد.

ویندوزم عوض کردم.

الان مغازه هستم هاردش 500 گیگ سیگیت باراکودا هست سرعت بوتش خیلی عالیه ولی نمیدونم چرا این هارد 1 ترا من طلسم شده! :(

======

خب من الان دیسک نجات رو از کجا تهیه کنم؟

لینک به دیدگاه

الان منظورت از تنظیمات بایوس اینه که وقتی سیستم روشن میشه دکمه Del بزنم و بعد که یه سری تنظیمات میاد اونجا گزینه F7 رو بزنم تا دیفالت بشه؟

اگه اینه که من همین الان انجامش دادم ولی بازم تغییر نکرده!!

اون راه حل cmos چیه؟

میشه بگید.

این رو برای 40 مگ کم شده از رو رمتون عرض کردم

اگر سرعت بوت پایین هست بهتره از لحاظ بد سکتور هارد رو

اسکن کنین و اگر میتونین به یه پورت دیگه ساتا وصل کنین چون

فرمودید با هارد قبلی مشکلی نداشتید پس مشکل تا اینجا از هادرتونه

و وقتی بایوس رو هم دیفالت کردید بازم نشده پس حتما با یه نرما افزار درست حسابی

اسکن بد سکتور کنین هاردتونو .هارد اکبند هم میتونه بد سکتور بگیره .

لینک به دیدگاه

تست گرفتم اصلا بد سکتور نداشت!

لینک به دیدگاه

با hd tune رو سرعت پایین تست بگیر ببینی چقدر طول میکشه با سرعت بالا چیزی نشون نمیده

کل هاردتم فرمت کنی بازم بعد 2 روز همین که هست میشه .100 بار به این مشکل بر خوردم آخه

لینک به دیدگاه

با hd tune رو سرعت پایین تست بگیر ببینی چقدر طول میکشه با سرعت بالا چیزی نشون نمیده

کل هاردتم فرمت کنی بازم بعد 2 روز همین که هست میشه .100 بار به این مشکل بر خوردم آخه

باشه رفتم خونه حتما آزمایش میکنم.

لینک به دیدگاه

مشکل رمم که کامل نمیشناخت با همون نرم افزار cmos حل کردم.

با تشکر از arash_aria

ویرایش شده توسط Man V To
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...